Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 277
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 975
Гея, страхотни неща правиш.! Благородно завиждам на теб и останалите в темата, които творите такива красоти с ръцете си! Аз съм благодарна на производителите, че мислят за такива леворъки като мен.
П.П. По въпроса за парите, похарчени за коледни дрънкулки, мисля, че това е една много добра дългосрочна инвестиция. Всяка година само добавям по нещо. Е, добре де, по много неща.
А един мотор кво? Ще го караш 1-2 години, после на ремонт и той ше излезе колкото всички елхи и дрънкулки дет съм си накупила.  Stuck Out Tongue
Ааа, моля, моля. Аз съм за коледните украси с две ръце.

# 976
  • София
Тъкмо щях да пиша, че коледните градчета, които гледам в ОЛХ са същите като в Немски център, но по-скъпи, а сега видях, че тази ФБ страница На схема предлага стоки като в Немски център, но на още по-ниски цени.

Благодаря за линка!

# 977
  • Под сянката на разлистените кактуси
От къде сте го купила?

Yoana16 , не живея в България

# 978
Тъкмо щях да пиша, че коледните градчета, които гледам в ОЛХ са същите като в Немски център, но по-скъпи, а сега видях, че тази ФБ страница На схема предлага стоки като в Немски център, но на още по-ниски цени.

Благодаря за линка!
Всъщност точно показаните фигурки са с 1 лв по -скъпи от тези в Нимските магазини.

# 979
  • София
При мен в Немския ги няма тях, но останалото, което видях - табелите, къщичките, зимната градина и не помня, но имаше и още, бяха по-евтини.
Например, малките къщички са 3.90, големите 5.90.
Явно е добра идея за всичко по отделно да се проверява. Simple Smile

# 980
  • София
Здравейте,
някой купувал ли е елха от Емаг, по-конкретно тази
Толкова ли е хубава и на живо?
Търся точно такава височина, с гъсти клони и малко разстояние на последния ред клони и пода.

# 981
Здравейте,
някой купувал ли е елха от Емаг, по-конкретно тази
Толкова ли е хубава и на живо?
Търся точно такава височина, с гъсти клони и малко разстояние на последния ред клони и пода.

Аз днес дори поръчах една и в последствие видях коментар отдолу със снимка и нямаше нищо общо със снимката от сайта.. беше много рехава и изкуствена..

# 982
  • София
Sonya_Dimitrova,
Ако не ви затруднявам може ли да дадете линка където е снимката. Досега в Емаг не съм виждала коментар със снимка. Благодаря!

# 983
Понеже няколко дами ме питаха, давам информация направо в темата.
Поръчката от Шейн пристигна 10 работни дни след като я пуснах, без да плащам допълнителни такси. Спиди ми я донесоха до врата.
Взех си тези малки, дървени коледни звездички, много са симпатични

# 984
В Лидл ще има и елхички в саксия. Пише че са около метър високи, 30лв. Иначе гледах в олх, там са от разсадник. Ще изчкам да видя на живо как ще е тази в Лидл. Харесва ми идеята да засадя дърво.
Иначе и изкуствените ми харесват. От днес в емаг започва черен петък. Има не лоши дръвчета.
Идеята ми е тази година да украся малка елхичка, до 100см, максимум 120см. Имам голяма, почти 2 метра е, но не смея да рискувам и после да събирам елхата от пода, защото 2 годишния ми син е малко природно бедствие и където мине оставя погром 😁

# 985
Sonya_Dimitrova,
Ако не ви затруднявам може ли да дадете линка където е снимката. Досега в Емаг не съм виждала коментар със снимка. Благодаря!

Тази бях харесала аз:

Отивате най-долу:

И:

Ето тази ми харесва и на снимки от потребители и от сайта, но е 180см, а търся по-голяма

# 986
  • София
Sonya_Dimitrova,
Много благодаря!
Отказахте ме.

# 987
Sonya_Dimitrova,
Много благодаря!
Отказахте ме.

Дано да съм била полезна. Аз също все още съм в търсене на хубава елха Simple Smile

# 988
  • в сърцето на един мъж...
От мен коледният венец за мама Simple Smile Мислех да е за мен, но тя го видя и каза, че го иска Simple Smile

# 989
Ние сме с един и същи на големина, защото, като горят една след друга, пак се смаляват от само себе си. ..

В тази връзка, при нас е от понеделник локдаун и донесох днес още коледния венец. Всяко година е горе долу един и същ тип (в скрития текст). Лека полека се настройваме, тази година по-рано, защото абсолютно всички подаръци вече сме взели (предполагахме за локдауна и побързахме) Nature Star2 Christmas Tree Ribbon

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт