Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 285
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 900
  • Бургас
Скрит текст:
Аз тази вечер започнах нещо за работа, имам още работа по него, за да го довърша, но мисля, че се получи горе долу добре  Relaxed

Много свежи бутилки, ще си позволя един съвет, когато ги боядисвате не го правете с четка, а с гъбичка и потупвания. И няма да стои на черти

Привет, дребни неща едното иска още украса
Скрит текст:
И вчера извадих къщиките за коледното селце, ще претърпи промяна че много къщички
Скрит текст:

Все още не съм решила  в какви цветове ще е украсата на елхата

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 08:42 от Хриси9092

# 901
Винаги досега съм взимала еднакви, но си мислех дали и другите нямат предимства.
Ние сме с един и същи на големина, защото, като горят една след друга, пак се смаляват от само себе си. Аз се старая на самата Коледа да са в прилично състояние, но мъжът ми си ги пали всяка вечер и така една винаги е много малка.

# 902
Малко красотички от Амазон,  които ще наблюдавам и се надявам на добра цена, дори и след Коледа.

# 903
Снощи преди да си легна ми хрумна, много обичам така, от нищо нещо,снимката е много лоша, но идеята е важна. Това са два комплекта поставки за чаени свещи Vinterfest от ИКЕА и дребни лампички от тел зад тях.

https://www.ikea.bg/products/decoration/candles-candle-holders/c … br-v-k-t/40433346

# 904
Момичета,откъде да поръчам цветя с клипс за елхата?
Търся онлайн ,но не намирам.
Само на две места ми излязоха и то  в златен цвят ,а искам бели и сребърни .
Редактирам се ,намерих в Айко.

# 905
  • Пловдив
Разписах се тази година с поредната част от селцето Heart Страхотна е, само трябва да я разглобя и да изтърбуша говорителите, че тази мелодия ми бърка в здравето Joy
И три мини-къщички взех - тях няма да ги броя, че са допълващ декор Joy
Ще посетя Бриколаж, за да си взема някоя и друга единична фигурка само... Ох, още утре започвам, да вадя туй-онуй Heart

# 906
Кажи как, ако успееш. И мен това ме спря, озвучаването 😄

# 907
  • Под Сините камъни
Разписах се тази година с поредната част от селцето Heart Страхотна е, само трябва да я разглобя и да изтърбуша говорителите, че тази мелодия ми бърка в здравето Joy
И три мини-къщички взех - тях няма да ги броя, че са допълващ декор Joy
Ще посетя Бриколаж, за да си взема някоя и друга единична фигурка само... Ох, още утре започвам, да вадя туй-онуй Heart

Скрит текст:

Мисля, че само като се натисне тоя бутон,(където е червената стрелка) само тогава свети и свири. Иначе като се включи в тока има два режима на работа, или само светене, или и двете

Има две  къщички от тоя тип. Едната ми е от Нидерландия, а другата от немски център.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 13:31 от Пепински

# 908
Такива в София вече няма Confused
Обиколих 80% от Немски център вчера и онзи ден.
Така ме е яд, че ги изтърват.

В Метро имаше изобилие от играчки и украшения. В брошурата им имаше 2 кутии лампички на цената на 1.

# 909
Момичета, попадна ми тази страничка, тъй като търся за подаръци ръчно изработени играчки за елха.
Ако на някой му допада, нека погледне, благотворително е за бездомните животни.
/60% от сумата са за каузата, а останалите 40% са за закупуване на материали .

# 910
От 8ми пише, че я има, но не я видях в магазина. Има я он лайн

https://www.lidl.de/p/playtive-holz-schminktisch-mit-grossem-spiegel/p100336675

И кухнята я има

https://www.lidl.de/p/playtive-kinderkuche-aus-holz/p100336837

Пускам ви листовката. Може през Габиели да си ги поръчате. Не знам дали ще ги има в асортимента на лидъл за България.

Много благодаря, че сподели Two Hearts Аз гледах само брошурите, не ми е минавало през ума, че имат и онлайн магазин. Поръчах - не ми се виси в очакване дали ще я пуснат или не и после да я дебна по нашите магазини от 7ч. сутринта

# 911
Споделям с вас една декорация, която много ми хареса.
По традиция колко свещи се палеха, 4 броя ли ?

Еленчето със свещите.
От Пепко ли са еленчето и свещите? Много са красиви.

# 912
Споделям с вас една декорация, която много ми хареса.
По традиция колко свещи се палеха, 4 броя ли ?

Еленчето със свещите.
От Пепко ли са еленчето и свещите? Много са красиви.

Мисля, че това е от сайта на Sinsay

# 913
Немски център на витошка

# 914
Супер готина идея за излагане на разни зимни мотови, но за някой, който няма калпазани наоколо. Това са стъклени глобуси различни размери.

Общи условия

Активация на акаунт