Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 255
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 080
  • München, Deutschland
Гея, намерила си количка с елха отгоре май. 😃 Радвам се. 😃

Еделвайс, и аз нещо нищо не си харесвам тая година. Съвсем дреболийки взех за майсторене, тук-там 1-2 неща заподарък за баба, свещи за венеца нямам още, че съм в България, но май друго няма да има и при мен...

Много хубава идея да пускаш нещо в чорапчетата при заслуга през целия декември. 😃

# 1 081
Здравейте момичета, дойде време да си купувам нова изкуствена елха. Моля да ме ориентирате от къде да я купя. Преди време мисля, че бях чела за българска фирма, която ги произвежда. Мненията бяха, че са много хубави и качествени.

# 1 082
  • в сърцето на един мъж...
Криси, в дм случайно попаднах на свещ, която е кола с елха. Не е това, което исках, но компромисен вариант се получи Simple Smile

# 1 083
  • Пловдив
Минавам, да Ви покажа семейството на Татко Барба Simple Smile
Идеята е на дъщеря ми, реализацията - и на трима ни.
Изгорих си зверски двата пръста днес, докато гравирах, но му се вижда края Heart Има шанс, да приключа до другата седмица Simple Smile
Скрит текст:

# 1 084
  • Австрия
Благодаря за инфото, Гея! И тъкмо се зардавах.. в ДМ у наше село няма такива. Дори и онлайн няма. Рустик-свещи има в червено и в сребристо, но.. А тъкмо тия дни си мислех този Адвент да наблегна на златисто в декорацията (поне в аранжиране на масата). Нищо. Друго ще е или поне други свещи ще търся.

# 1 085
sweet_maniche - страхотни са, браво на детето за идеята!
Дими, може утре да потърся в нашия, да ти ги пратя по пощата, но не знам дали ще стигнат до събота Sad Мисля, че последно гледах в нашия дм. Те пък тук доставят в рамките на 3-5 дни, то аз на крака ще ти ги донеса за това време. Мислех, че може он лайн да си ги поръчаш. Но ако кажеш, ще мина утре и ще проверя дали има. Иначе имаше и такива рустик - https://www.dm.de/profissimo-kerze-rustik-130-68-farbverlauf-gru … 058172510472.html
Точно тези обаче ги няма он лайн Sad

# 1 086
Тези свещи съм ги пропуснала, Гея. Купих едни скучни с цифри за Адвентите, но поне са тъмно червени, каквито исках.
За всички от вас пускам една любима дрънкулка от коледния базар в Нюрнберг от преди 4 години. Казвала съм, че съм с две леви ръце и такива сложни неща няма как да направя, но за някои от вас това може да е вдъхновение и източник на идеи. Ухаеше 3 години подред, сега вече не долавям почти нищо.

# 1 087
  • Euskal Herria
Здравейте момичета, дойде време да си купувам нова изкуствена елха. Моля да ме ориентирате от къде да я купя. Преди време мисля, че бях чела за българска фирма, която ги произвежда. Мненията бяха, че са много хубави и качествени.
Това е фирмата: https://kolednielhi.com/

# 1 088
Пипи, аз ги видях първо в OEZ, после и в местния тук до нас дм и реших, че тази година ще е в златно Simple Smile До сега не съм правила в този цвят.
Ох, много харесвам такива декорации, обаче то трябва и материали да имаш за това

# 1 089
Разкошни барбарони! Поздравления! Завидях!

# 1 090
Много те бива, направо си художник с пирографа! Поздравления!

# 1 091
  • Австрия
Aх, Гея Blush Страшно ти благодаря за предложението, за готовността да услужиш и да зарадваш! Още е сравнително рано.. нищо, че първият Адвент е идната неделя Satisfied  аз още нямам конкретни идеи, но ще напасвам в движение. Тия дни ще мислим заедно с детето (той си е вкъщи, заради положителни тестове на съученици) и ще заложа на правени заедно декорации, дори и не съвсем перфектно реализирани, цветови съчетани и пр.. важното е .. die Vorfreude Simple Smile и предпразничното настроение.. А и не се знае, може и при нас да се появят свещите, поне дрогериите са отворени, ще проверявам Grinning
Не знам до какво ще стигна за показване в темата, но с удоволствие я следя Heart Eyes

пп. Ооо.. тез петролено/тъмнозелените, със златничко.. Scream Broken Heart

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 00:40 от DimS.

# 1 092
Дими, ако решиш, с удоволствие ще помогна Simple Smile

# 1 093
  • София
Edelweiss - много са красиви елхичките свещи, на мен ще ми е жал да ги запаля да горят.
Geia, sweet_maniche - страхотни неща правите Hands Clap, завиждам Ви благородно за сръчността Smiley
Това е фирмата: https://kolednielhi.com/

Виждала съм наживо елхите на тази фирма и според мен са наистина хубави.

И още едно предложение за коледна украса: https://kreo.bg/dekoraciya#/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0 … der=DESC/limit=96 - харесах си много неща, но съм решила тази година да не прекалявам с покупките на нова украса.

# 1 094

Не знам дали са български, но в Метро има много хубави елхи и не са скъпи. Има и по-рехави, и по-гъсти, с бели краища на игличките и без. Всякакви. Аз например харесвам гъстите елхи и си взех от тях - беше преди доста години, но не е мръднала грам. Нито са падали иглички, нито нищо. Много съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт