Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 228
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 155
Откакто си купих от сайта на производител сервиз за 70лв, който във Вивре струва 390лв, вече си имам едно на ум Simple Smile Трябва да сложат над 80% намаление, за да са им нормални цените.

# 1 156
  • София
Обиколи магазините Пепко, но в нашия за съжаление нямаме тези красоти.
Много ги искам.
Ако си склонна да изчакаш края на другата седмица мога да видя в нашия мол и ако има да взема и да ти ги изпратя.

# 1 157
Откакто си купих от сайта на производител сервиз за 70лв, който във Вивре струва 390лв, вече си имам едно на ум Simple Smile Трябва да сложат над 80% намаление, за да са им нормални цените.

Помня те с тоя сервиз. Голяма разлика, фрапантна. Скъпо си е там. Доста завишени цени. Има нелоши неща, но и другаде могат да се намерят по-изгодно.
Като стана дума за бижута аз си поръчах много сладък комплект коледни обеци(и не само) от Ейвън. Много рядко взимам нещо оттам, мо в тези се влюбих. Напоследък нося само такива малки и семпли обеци. А тези са ми много сладки, закачливи и празнични.
Ето ги.

Чакам ги с нетърпение.
Сега отивам да вадя лампите за прозорците. При нас е много студено, но няма сняг. На центъра са сложили някаква елха, като я гледам от минлата година е.
Имам от днес и коледвн маникюр. Нищо особено, черввно и златно с брокат.
Днес извадих и снежнките обеци от миналата година. Опитвам се да си създам вече коледно настроение.
Изчистих и почвам да украсявам.

# 1 158
Момичета, здравейте, моля за препоръка за хубава елха около 1.80-2м, както и за сайт, откъдето мога да си купя гирлянди, коледни чорапчета, топки за елха и друга украса. Пепко в нашия град е доста обран, иначе имаха хубави коледни неща, а в джъмбо тази година нищо не си харесах.

# 1 159
Помня те с тоя сервиз. Голяма разлика, фрапантна. Скъпо си е там. Доста завишени цени. Има нелоши неща, но и другаде могат да се намерят по-изгодно.
Мис Бингли, когато писах за това в темата за декорациите, цената беше по спомен около 260лв. Сега проверявах в сайта на Вивре, за да цитирам точно и вече е 390лв. С тия 40% горе-долу го докарват до лятната му цена.
Извинявам се, че не съм по темата, но пък нека да се знае къде намаленията са и не са истински и какви са цените на декорациите.

# 1 160
Момичета, здравейте, моля за препоръка за хубава елха около 1.80-2м, както и за сайт, откъдето мога да си купя гирлянди, коледни чорапчета, топки за елха и друга украса. Пепко в нашия град е доста обран, иначе имаха хубави коледни неща, а в джъмбо тази година нищо не си харесах.
Днес бях в Метро и има много хубава елха, аз исках 2,10 висока, но нямаше налична. Но я имаше същата 1,80. С богати клончета и шишарки е. Има я в каталога. Има и намерение - 20%, ако закупите мисля, че бяха три неща от коледната декорация.

# 1 161

Аз преди малко минах през Джъмбо и напазарувах това, което си бях приготвила по списък.
Обърнахте ли внимание на големите елхи, хубави ли са?

Загледах ги бегло само - не ми харесаха. Видяха ми се малко “паянтови” и рехави.

Софи - оставих ги в офиса. В понеделник ще украся с тях и ще снимам Simple Smile

# 1 162
Сложихме лампите. Много удобно с тези вендузи. И ми се струва, че няма падане доста стабилни изглеждат.
Не успях да намеря всичката украса на тавана и утре продължавам. Украсихме три прозореца(само тези които се виждат откъм улицата).
На единия сложих и малка светеща бяла елхичка по средата.
Искам да си купя сега светеща звезда и камбанка за другите два.
Ще търся в тукашните магазини.

# 1 163
  • Някъде там
Обиколи магазините Пепко, но в нашия за съжаление нямаме тези красоти.
Много ги искам.
Ако си склонна да изчакаш края на другата седмица мога да видя в нашия мол и ако има да взема и да ти ги изпратя.
Благодаря, ще изчакам. Ако ги намеря пo рано, ще  в темата Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 05:33 от Искрица

# 1 164
  • Австрия
Дими, ако решиш, с удоволствие ще помогна Simple Smile

Много си мила, Гея! И наистина ми помогна Hug Още в сряда посетих ДМ - резултат нулев. Онлайн видях разни свещи, но в действителност не ми допаднаха. Още една дрогерия посетих, също еквивалента на Росман у наше село.. нищо не ми хвана окото. После прочетох за Алди.. онлайн погледнах - ами, не - съвсем различни неща (между които обаче нещо, което ще взема за свеки), все пак наминах и.. да, имаше останали явно от предложенията от миналата седмица адвент-свещи и коледно деко. Комплект от три 'златни' високи свещи ме чакаше - защо 3бр. (а не 2 или 4, например?!) не знам, но го взех. И една рустикална златиста за късмет Grinning И комплект от четири малки в червено. И 2х2 в перлено бяло.. с тях направихме Коледния венец за съседката (много приятна възрастна жена, любимка на всички хлапета от кооперацията) - с малко розово и виолетово за разкош, но забравих да го снимам. За масата ни във всекидневната - мъничък, симпатичен венец в традиционното червено измислихме. Ще се опитам го да снимам, макар да е страшно мрачно и тъмно през деня.. И днес, далеч от вкъщи, спонтанно влязох в един ДМ - що да видя?! - тъмнозелените с преход в златисто рустикални свещи от линка, Гея Heart Eyes Взех една, нямам идея как, с какво и кога ще съчетая, но ми харесва! Та.. благодаря ти, Гея, без твоите предложения и инфо, едва ли щях повторно да вляза в ДМ и да отида до Хофер (Алди) Hug
Заедно с детето вече украсихме у дома: трите 'живи' картини, коледният венец на входната врата, елхови гирлянди и лампички, тук-там някоя дреболия.. и най-важното - за първия адвент в неделя си имаме венец. Снимки няма да качвам, показвала съм миналата година, нищо ново не е.. А как ще подреждам масата идните дни - още нямам ни идея, ни план.. здрави да сме само Blush

# 1 165
  • в сърцето на един мъж...
Дими, много се радвам, че си намерила това, което търсеше! Heart

# 1 166
Здравейте, момичета! И аз се включвам към издирващите коледни декорации и по-точно не какво и да е, ами… коледни лампички! Миналата година си бях взела от Лидл соларни коледни лампички. Сега тъкмо ги сложих на терасата и вече втора вечер не искат да светнат (глупава работа, че не проверих предварително дали работят, а 30 минути се занимавах да ги слагам). Много ме е яд, защото ми харесваха и гледах брошурата, но не мисля, че ще ги пуснат пак. Та… трябват ми соларни, защото няма къде да ги включа в тока. Другият вариант е да са на батерии, ама си мисля, че малко време ще издържат. Къде мога да намеря подобен тип лампички? Някой виждал ли е в големите магазини (пепко, Кауфланд и т.н).
Видях, че се предлагат в олх, ама не ми се занимава с онлайн поръчки, че и доставка като платя не знам. Извинявам се, ако някой е писал вече за такива лампички, просто са много страници и не съм ги чела всичките!
Прекрасни и светли празници на всички пожелавам! 🎄🎅🎁💡🌈

# 1 167
  • София
Соларните лапички не знам дали ще сработят. Аз имам 5 соларни лампи и през лятото, когато слънцето беше много силно и продължително, те светеха цяла нощ. Сега само в много ясен ден събират някаква светлина и светят за половин час като се стръмни.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 09:03 от Yellow_girl

# 1 168
Терасата ми е източна.
Имам два вида соларни лампи ( дълги на верига) .
Едните бели приличат на коледни с малки крушчици като диотчета, купени лятото на 2020г  от Юск много дълги... не помня но около или над 10м. Засичала съм ги лятото да светят в 3ч посред нощ.
Сега като си лягам към 23.30ч още светят.
Тези от Юск са най-дълготрайно светещите и работещите, които съм купувала.
Другите  са ми със сменящи светлини, цветни от Лидъл.  Пак са купувани през лятото на 2020г.
Но кабела, който им е за слънчевото панелче е по-къс и нямам възможност да го поставя в далечният край на терасата където сега през зимата грее най-дълго слънцето и към 21.00 -22.00ч угасват.

Най-калпавите лампички и повече няма да повторя, са ми купени от Джъмбо...няма такива боклуци. Слабо светеха, рано изгасяха и не издържаха и едно лято.

# 1 169
Лампички на батерии съм взимала доста от Евроленд  в София. Доста евтини бяха( от порядъка на 2-5лв) и дълги. С хубави батерии ми издържат около месец, а ги пускам като се стъмни вечер.

Общи условия

Активация на акаунт