За ДЕКЕМВРИ сме готови, имаме си легълца и дрешки нови!

• 21 112
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Danielad, невероятни попадения, бебчо е добре оборудван!  Heart Eyes
А на Деска бебето е голямо, защото след 5 дни влиза в 9 месец, вижте лентичката, 7 месеца и 25 дни, съвсем в края на 8ми месец е. Т.е. скоро може да се появи бебчето, така че си е супер!  Hug

# 151
Здравейте момичета:)
днес ходих на лекцията на 9 месеца и съм много доволна Peace
ако имате възможност и не сте я посетили-посетете я, спред мен беше много полезна и много добре представена
Най-важното изречение, което трябва да запомним е "Да избутам бебето с корем!!!", т.е. да напъваме с коремните мускули, а не с очи, гуша, лице и.т.н....
май вече е време и аз да се заема с покупките, че всичко оставихме за накрая ooooh!, а времето стана ужасно

# 152
  • София
Здрасти пак!

Да докладвам за ЖК. Моят бебчо не слуша и се е извъртял леко ooooh!- сега пак си е надолу с главата, но на чорчик малко, хем надолу, хем надясно... Rolling Eyes Доки каза, че е рано да се притесняваме и се надявам да си се върне пак съвсем надолу с кратунката Praynig
Обиколката на корема ми е 99см., бебето си отговаря точно на седмицата.

Само да кажа, че питах за багажа за Тина Киркова и доки ми потвърди това, което са написали и във форума на сайта - НЕ трябват нощници, нито лиглин. И двете се давали стерилизирани, от болницата.

А, ако някое мамче още не се е записало за онази обиколка на болницата нека се обади да се запишем заедно. Сама не ми се ходи, но ако имам компания ще ида.

mam21, аз ще купувам бейбифон, но още не знам каква марка newsm78
SilverStar, същото беше и мойто, гадост. Днес ми взеха секрет да видим дали се е излекувало окончателно. Стискам палци да няма вече нищо, че втори път тея ракетки да си мушкам не ща Sick

Леле, Дидее, по втората ти лентичка след 3 дни влизаме в 9тия месец, това може ли да е истина!!

# 153
  • София
Здравейте, сънувате ли раждането и бебетата си ?Simple Smile
Ние да( с мъжа ми ) Предлагам да си разкажем Simple Smile
1. Към края на 6ти месец сънувах че съм родила момиченце( а още не знаех какъв пол е ) Раждането е минало толкова лесно, че са ме изписали до 24 часа, нямах никакви болки като седях и гушках беба, така че попитах майка " Аз раждах ли въобще?" " Да и те резнаха малко да няма разкъсвания , но и лекарите са изненадани колко бързо се възстанови" бяха думите й Simple Smile На сън се обадих на мъжа ми , който не бил в София " Честито тате, имаш дъщеричка Simple Smile" "ТИ се бъзикаш"- отвърна той, защото не беше 20.12( термина ми )
Е след 3 дена лекарката каза - момиче ще е Simple Smile

2. После мъжа ми сънувал, че влиза в стаята при бебето, а то говори , не като за възрастта си, а като за по-голямо дете. Идва при мен и вика " Жена, детето говори??!!!"  " А сторило ти се е" казвам , но отивам да проверя и се убеждавам, че детето говори ....Simple Smile

3. И последно миналата седмица сънувам,че съм родила, този път секцио, ма неква нова технология, че не усещам болка и разбирам само по лепенката и отново съм се възстановила бързо и са ме изписали за 24ч. ( явно от Светлана от ББ3 съм повлияна)
Бебето в рамките на 2-3 дена проходи и проговори..???!!! Аз чак се уплаших....егати темповете  Laughing

Та така при нас, явно бебка расте бързо...вече ми е трудно да седя пред компа, подпира ми дробовете и почва да не ми стига въздух, така че отивам да полегна Wink
С радост ще прочета вашите сънища
Поздрави на всички  bouquet

# 154
ClanG, прочетох че ще раждаш на 8-ми декември, което е петък.  Само да те посъветвам нещо - един доктор от Тина Киркова препоръчваше на пациентката си да си избере дата за секциото, но само да не е петък, че в събота и неделя в болницата малко липсва персонал.  Имай го впредвид.

# 155
  • София
Привет момичета,
мен ме хвана хрема и не съм мн активна, но днес се насилих да ида на лекцията, само дето нямах сили да пиша и си позволих да копирам линкче към записките на януарската мама, за която ви е писала Дидето (а аз срещнах съвсем случайно една позната и не се огледах мн за други познати мами, ще прощавате....).
Приятно четене и лека от мен, до скоро   bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137226.msg2632724#msg2632724

# 156
  • Варна
здравейтиииии
днес вече втори ден ме прорязват някакви болки тук и там...
не боли много но е неприятно,чак се схващам и не мога да мръдна Shocked
тая сутрин се скъсаха да ми се крампират прасците,баси човек не може да се протегне кат хората  Close
слава богу утре вече сме на преглед и ще видим какво става  smile3506
ииии утре вече си взимаме кошаркатаааа  newsm44 и ще пера и подреждам и нареждам и ...ще каталясам накрая  Mr. Green

ааа за сънищата - аз два пъти сънувах че съм родила,че чак като се събудих проверявах дали корема още ми стои Simple Smile
а мъж ми онази вечер се събуди и каза че сънувал ужасен сън!тъй кат почне да ме шашка много се нервя!
сънувал че се събужда и ме вижда да лежа до него с бебе на гърдите ми.питал ме кво е тва бебе?аз съм му казала нащо.той ме питал кога съм родила и аз съм му казала ами днес!и той ме питал защо не съм му се обадила че раждам?и аз съм му казала че не е негова работа! и вече ужасен сън!!кошмар!
комшийката погледнала в съновника и днес ми каза че да сънуваш бебе което спи върху жена означавало момиченце Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 22:03 от Virginity

# 157
Ами чакйте и аз да понапиша и да ви се пооплача  smile3518 Още съм болна  #Cussing out Е утре ще ходя при доки да ме преслуша пак и да ме види, и ще видим дали ще ми изпише нещо по-сериозно да пия  newsm78
 За сънищата,аз какволи не сънувах откакто съм бременна...На няколко пъти сънувам, че отивам в болница просто на преглед,а докторите ми казват, че ме оставят да раждам  Shockedи то единият път бях в четвъртия месец, а другия в шестия...А иначе наскоро сънувах, че съм родила, че бебчето лежи на някакъв диван,а аз си играя с него и го гъделичкам, пък то дори ми се смее с глас   Joy  Беше много красиво бебенце  Laughing
  А danielad, покупките ти са страхотни  Hug

# 158
Момичета, благодаря ви много за сайта на януарките, утре ще го прочета, тази вечер не истана време.

Да ви се оплача, днес трябваше да си обуя ботушите и познайте какво - не ми стават!!! Краката ми така ужасно са подути!!!! Единият го напъхах, едва едва, ама как си натисках бебончо и как ревах - не е за разказване! А другият въобще не може да се закопчее....та ходих така, със скрит под панталона разкопчан ботуш. Добре че не е натрупал сняг още...

# 159
  • Варна
 hahaha значи не съм само аз с разкопчаните боти!  Joy

абе четох Януарките се поздравяват с Първи сняг?!
Верно ли в Сф вали вече??? Shocked

ох момичета така натиска нашето бебе,ще се напикая направо Sad

# 160
  Ами да навън вече има сняг по покривите на къщите   Nature Snowman И това ме подсеща, че скоро с татито си говорихме, че като падне първият сняг и много скоро след това вече ще си имаме подарък ихаааа супер   madnoel  Hands Clap
  Еми да  ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!!!

# 161
  • Варна
"Въй, въй, въй"   madnoel

Whistling Подаръци ще има за всички от сърце, през новата година ще гушкаме дете  Mr. Green

ех понякога имам проблясъци  Sunglasses

---------------------------------------
Варненките- ето останалите 3 снимчици от понеделник Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43077&photo=31

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 01:09 от Virginity

# 162
  • Варна
ха честит ви първи сняг и от наше село!!!  cold People Santa Nature Snowman

# 163
Добро утро, момичета! Благодаря за подкрепата! Още мъничко трябва да издържим. Някои от нас вече са в 9-тия месец.  На мен ми остават още около седмица и половина.  Сега ви желая приятен ден, а аз отивам да полегна. Laughing

# 164
  • Русе
Честит първи сняг!И ние в Русе си имаме.
Danielad,страхотни и сладки покупки.
И аз да се отчета от ЖК.Докторът вчера ми направи последните изследвания за болницата - кръв и урина,а Васерман,хепатит,анален секрет ще си ги плащам,защото не се поемат от здр.каса.С кг. съм +9кг.Бебенцето е около 2,600 - 2,700кг.,забравих да го питам за плацентата.
 Betty L. ,дръж се още малко остава - нали сме с един и същ термин.И аз получих вчера болки в кръстта и контракции.Пих но-шпа,полегнах и минаха за 2часа.

Общи условия

Активация на акаунт