За ДЕКЕМВРИ сме готови, имаме си легълца и дрешки нови!

• 20 704
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
pontes bdbaloni baloni Желая ти мноооого усмивки и най-здравото бебче през декември Hug Аз ще се възползвам само от втората порциика, щото вече се търкалям  supermama   newsm51

# 226
Клеми,благодаря ти. HugА ти сега второто пак ли секцио 6е ражда6?Ама по желание ли?
Да попитам колко дена преди термина трябва да се направи секциото? Blush

# 227
  • София
Честит рожден ден Pontes   bouquet
Мн настроение и положителни емоции днес, а декември най- сладурския подарък Wink newsm67

И на мен ми олекна вече, че имаме кошарка и матраче, а моето майче ми донесе страшно мн дрешки и одеялца- ще гледам да кача в албумчето  Hug

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, pontes4eura newsm18  Party Time  party002 Gift
 dazzler1 Страшно красива почерпка, напрово се заоблизвах!!! И има и като за мен - плодове, щото на мен от сладко ми става кисело, нали... newsm65 Да си здрава, да ти се даде лесно раждане и здраво сладко бебче!

Ох, чакайте да си поема въздух, че Virginity пак ме задави от смях и бебчо и то нещо взе да ми се чуди  hahaha...с тия дебелите дървени лъжици още ми е смешно!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз за раждането не смея да си избирам сама, защото не знам в моя случай с две операции - едната точно там, от рефлукс на пикочните пътища (от 4г възраст) и една апандисит...не знам кое е добре и кое не. Доверявам се изцяло на докторката си, тя е много препоръчвано име (Катя Златева), да ми е жива и здрава...Утре съм на безплатния 3D преглед   jumpuu и се надявам да разбера по-добрите новини  Praynig Иначе секцио по желание - възможно е и да е права Klemy..., кой знае...

Аз да ви кажа окончателно се прощавам с ботушите си за периода до раждането...не ми се закопчава единия и тва е. Дано след раждането да ми станат! А сега ще ходя като малкия Мук с едни на майка ми! Ами не може да се ходи с така гол глезен (то има и такъв там, нищо, че не се вижда! Laughing) в студа, пък и като натрупа сняг, как ще цопкам в него така. bla_bla ми е "обещала", че след раждане щели да ми спаднат веднага.

detelini, сега видях, че и ние с теб сме на около една и съща дата насрочени - та как ще си щъркелуваме!?
Аз съм си дала номера и на ClanG и може и на нея да разчитам за новината, пък с теб да си говорим от болниците  blahblah

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 16:45 от Sarra

# 229
хей pontes   честит рожден ден, hbdayhbday и всички екстри, скъпа pontes  много щастие и любов  Tada и един сладък  newsm30
Аз да ви кажа искам секцио пожелание, но ще видя дали ще се разбира с моя лекар по-този въпрос. Знам, че всичко е късмет, но все пак...
Много ям, изядох сума ти сладки неща в нас, направо се чудя на себе си.
тези дънковите неща свекърва ми ги е купувала някъде в Овче Купел, но не знам от къде точно.
На вън е много студено, а на мен ми е много скучно, хич не може да ме свърти на едно място, само свалям филми и не мога да се загледам.
Трябва да хвана мъжа ми след 1-2 седмица да ходим за креватче и скрин, но като го знам, че все разбира, ще ми каже, че половината където съм си харесала са боклуци, но хич не ме вълнува, няма да дам 500лв. за креватче.
Това е засега Wink

# 230
  • Варна
pontes4e - честито ден ден   baloni bouquet пожелавам ти всичко до края ,че и по-нататък да мине леко и безпроблемно!

ние с мъжо днес се преборихме с кошарката и я сглобихме  book pironi newsm07
междувременно сготвих и изчистих и простирах и чинии мих и сега направо съм разглобена  smile3507 затова ще снимам утре  Peace

# 231
  • Русе
Честит рожден ден pontesparty023    пожелавам ти,безпроблемнно раждане и здраво бебче  bouquet  bigdance2

# 232
Относно раждането съм 100 % "За". Първият път раждах нормално и продължи два дни. Сега няма показания за това да родя нормално, въпреки че съм серклаж но дори не си помислям, че отново ще изживея ужасът на дългото раждане. Терминът ми е за 22.12.2006 г., а цезаровото ще ми го направят на 15.12.2006г. Казаха ми, че може да се направи 10 дни преди датата на термина. Прочетох всички "За" и "Против" и съм решила, че това е моят вариант.

# 233
pontes,честит рожден ден!!   uraДа  си жива и здрава и много щастлива мама на много щастливо бебче!! И много вкусна почерпка Wink!
За раждането- много ми се иска да пробвам нормално, но само ме виждат разни хора и- "ау, какъв голям корем- тия дни ли чакате Shocked#Cussing outКумата каза, че според нея няма да дочакам термин, ама ще ме режат, защото бебка била много голяма. Аз се успокоявам, че шкембата може да е толкоз гигантска и от многото околоплодни води- абе, мацета, вие пиете ли много вода? Аз все едно денонощно гася пожари- ужас: една 11 литра бутилка ни отима с мъжо ми за 2-3 дни. Тва се бъзикам, че явно отглеждаме жаба Laughing

# 234
  Pontes4e, честит рожден ден    ura bigdance2      nbirthday     bigdance2    ura
 Да си жива и здрава, много щастлива и декември да ти донесе много усмивки за напред!!!

# 235
Pontes, Честит Рожден Ден и от мен:)
Желая ти от все сърце здравето, щастието и любовта все до теб да вървят Hug

# 236
честито ти ден ден pontes здрава и щастлива и мнго радости с бебчето

# 237
  • Düsseldorf
Честит Рожден Ден, Понтес!  smile3510
Hug Да си жива, здрава, все по-засмяна sun и да си направиш най-хубавия подарък: много леко раждане на прекрасно бебче!  smile3522
P.S. А зодията ти е страхотна!  Wink

# 238
  • София
 bdbaloniЧестит рожден ден Понтесче,да си жива и здрава,много щастлива и най-сладкото бебче декември Hug

# 239
Честит рожден ден, Понтес! newsm59  ura
Пожелавам ти най-лесното раждане и най-сладкото бебче на света! newsm67

Момичета утре влизам в 9-тия месец! Струва ми се много нереално! В събота направихме много голям пазар за бебчо и мога да кажа, че вече си има всичко необходимо.
Да ви попитам, според вас дали ще му е студено на бебчо, ако на изписването е облечена с боди, плюшено гащеризонче, шапка и дебела пелена, която е ватирана и с ципове? Дали ще има нужда от т. нар. "космонавт"?

Общи условия

Активация на акаунт