За ДЕКЕМВРИ сме готови, имаме си легълца и дрешки нови!

• 20 707
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Здрасти, банда Grinning! От доста време не съм писала заради тоя изпит, но  си заслужаваше- да се похваля:изкарах 6 на първия и най- обемен държавен изпит!!! УРА УРА!
Радвам се, че сте добре и пазарувате яко- страхотни неща сте накупили! На мен ми дадоха две торби с дрехи, а майка ми ми купи едно страхотна испанско одеало с куче и котка, които ядат наденици около огъня- чак точа лиги като го виДЯ Wink.
Sarra, ти си злато- за лекцията:умирах от яд, че не можах да дойда, но точно тогава бях на изпита Cry.
pontes, стихотворението е жестоко, чак ме просълзи, въпреки че това ще ни е първо дете и не се отнася точно за мен. Сега видях, че терминът ти е като моя- на 12.12., а и сме горе- долу от един квартал-аз съм на пряка на Иван Асен- да си търсиш щтъркел :hug:? Ако искаш, предлагам да си щъркелуваме съвместно!
danielad, стахотни са ти покупките- моля те, пиши от къде са ти одеалата- мисля до купя още едно испанско, а това че е порт, много ми хареса.
fapua, можеш ли да кажеш каква марка е сушилнята ти, че ние ще купуваме кондензациенен тип и събирам мнения.
 Извинете за стоте въпроса, но мацките са изчерпили лимита се  на лични и затова се принудих да пиша тук.
 Хайде , до скоро, аз вече по- често ще се включвам. Мисля и да ходя на всички лекции на 9 месеца, така че ще пиша да се разберем с който му се ходи .  Hug

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 14:04 от zizzu

# 211
Virginity, умрях си от смях с вашия брачен живот от снощи -  Mr. Green много добре те разбирам, хи хи хи хи хииии!!!!!
Аз от сто години не съм се сещала за сексио  Mr. Green, иначе сънувам някои такива неща, но явно само на сън ще си остане....

zizzu, браво, сладка, отличничка - бебо ще се гордее с мама си!  Flutter А оттук нататък - широк професионален път и само нагоре! Аз възнамерявам да ходя във вторник в Upstairs, та ще се видим (обикновено в 9-9.10 пред стълбичките вътре се чакаме.

pontes4е - и аз така, много се разнежих като прочетох стихчето, много е миличко...

# 212
  • София
pontes ме разрева  Wink
zizzu, браво!  Peace
Нещо ми е предстартово на мене...а си е рано за това, ама като знам, че имам месец и половина да свърша 100 неща и  Crazy.

# 213
абе Дианке на какви консултации ходите бе ??? мен всеки път ме гледат  newsm78
поне нещо казаха ли? ма те пък като не са го видяли ко да кажат  ooooh!
  Virginity, и аз ходя често при доки,но на жидеозон ме гледат рядко,аз съм си при личната ми лекарка и тя ми дава направление и тогава ходя... newsm78 Тя каза, че не е задължително всеки път да ме гледат, още повече, че небило много хубаво за бебо  newsm78
 Ама знаеш ли на кой за какво да вярваш... ooooh!
  А какняма да изкараш шестица бе zizzu, та може ли с такъв пищов да отидеш   preggo  и да не си доволен  Joy Ето пак сме с предимства  rotfImbo
   Исках да попитам може и да се е говорило,но аз непомня и се извинява  Blush, за болницата ние ли трябва да си носим чаршафите  newsm78
Много благодаря   bouquet Да се пазите и да погалите коремчетата от мен  Heart Eyes

Исках да ви споделя нещо да си кажете мнението...аз имах доста коластра и сега откакто съм болна НЯМАМ...Как мислите..незнам дали трябва да се притеснявам???

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 15:47 от si_mama

# 214
Брей,много сте активни момичета!Пишете ли,пишете!То лошо няма ,де! newsm10Аз вчера цял ден бях на курс БЧК за шофьорската книжка.И вече в понеделник отивам да си подам документите и след месец ще съм официално шофьорска!Много хубави работи сте си набавили за бебчовците!Нашия татко не можем да го хванем да качи и нашите!Да се похваля в понеделник ще ходим в Сливен при докито дето ще раждам.Направо нямам търпение1 JoyТова е от мен,поздрави на всички и по-малко притеснения! Hug

# 215
  • София
Virginity, я кажи каква поза пробвахте, та не успяхте със сексването?  Party да не е някоя кама-сутра? То в нашето "положение" май само лъжичките са удобни... Crazy

# 216
  • София
Здравейте, мамчета!

Първо да кажа, че и мен стихотворението ме разплака, а чакам първо бебче, не е като да ме касае пряко Flutter

За сексуването - след като цяла бременност ни беше забранено да ви кажа вече не издържах и напоследък им теглих една на гъби, бактерии и темподобни и си сексиме редовно Wink Klemy, на мен лъжичките не ми вършат работа, нещо много ми се килва корема, но съм му намерила цаката, само че е сложно за описване Blush.

И накрая - това какъв пазар направихме днес с любимия....не е истина - активна гимнастика, шезлонг, спално комплектче, одеалца, играчки, помпа, стерилизатор, дрешки...бе много нещо ooooh!, в понеделник хващам фотото да покажа!

zizzu, мила, ние как ще сме си щъркели като най-вероятно ще сме едновременно в болницата newsm78. Май трябва да си харесаме някоя мама от началото или от края на месеца...но ако искаш да рискуваме - поне една друга ще се осведомим Laughing

Целувка на тумбаците!

# 217
  • София
Понтес,не се притеснявай бебо ще се намести,ако не се е наместил вече WinkВ сряда като ходих при лекарката ми беше с главичката надолу,обаче така ми се разтяга корема #Crazy,че нищо чудно да продължава да си се върти,а какви шутове бие ooooh!Zizzu от Пакостник са одеалцата LaughingСара аз като бях на лекцията в Тина Киркова и казаха нощници да си носим newsm78трябва лекарката ми да я питам.Аз още не съм си взела нощница,все едни бабешки ми се виждат ConfusedЛия много сладки дрешки Heart EyesПонтес хайде снимай и вашите дрешки Laughing

# 218
  • Варна
Klemy  ако на това което правим можеш да му кажеш поза  Joy
ами лъжички уж ама от тези дебели дървени готварските.. Laughing
удобно ми е нямам проблеми но съм с 20 кила отгоре,не мога да мърдам изобщо,и той милия от сланинки до "целта" не може да стигне  smile3532 и се почва едно чекнене наляво надясно ...луда работа
иначе на задна май най-добре се получават нещата, но мъж има скъсан менискус и не може да издържа дълго прав да стои  Sad уморява се и...."отиде коня у рЯката"

pontes и на мен докито ми каза да не мърсувам за да не се дразни раничката, ама то живот ли е  Blush? човещинка ко да праиш  Wink

magika за Сливен съм чувала много положителни отзиви от лелята на мъж ми! дано още е така!

si_mama и аз имам течове, но не всеки ден,с големи паузи и не от двете гърди  newsm78, предполагам че като дойде бебето всичко ще се нормализира,още е рано да се каже  Peace

# 219
  • София
Абе аз за нощница знам, че не трябва, поне предния път си имаха техни, сменяха ги всеки ден, ако се изцапаш и по-често. Както и чаршафите. И много ще ме е яд, ако този път ще трябва да копувам. Защото ще трябва да взема поне 3, за да ги сменям...а по принцип не ползвам такова чудо, пък камо ли бабешка, каквато трябва за там.  newsm78

# 220
Мерси много за подкрепата, бремелинки!Трогнахте ме Hug
Sarra, за вторник, съм на линия- ще дойда 9.-9.10 пред вътрешните стълби;
pontes, ми може би си права Wink. На мен ми разбира главата от щтъркелуване Grinning. Ако искаш, пак ще говорим, натам. Зарадвах се на съкварталка във форума, а май имаше и още някой от Изток. Привет!
Вчера бяхме до Аико- е, тия имат жестоки легла, само място да имаш Rolling Eyes.

# 221
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
Като гледам май-май аз и ПЕБЪЛ ще сме първи в списъка с родени бебета. Аз също ще раждам секцио и това ще стане към 23-24.11. Така че, гответе се. Кой иска да ми стане щъркел?

# 222
Вси4ки ли,които 6е раждат секцио са по препоръка на лекаря?
Има ли някой по желание? newsm78  Sunglasses

# 223
  • София
Веси, гледам че от няколко дни подпитваш за секциото.  newsm78 Ако наистина, личното июти вътрешно чувство ти подсказва, че трябва да родиш секцио, ами...не се колебай. Лично аз, колкото и да съм се мъчила понякога да си избягам от 6тото чувство, вътря и суча, най-накрая се оказва, че това, дето ми идва отвътре, все е правилно. С първата бременност какво ли не изчетох, колко е по-добре да родиш нормално, как бързо се въстановяваш, как уж бебето по-лесно се адаптира. И се нахъсвах как ще родя нормално. И за да си докарам някакъв душевен конфорт, реших, че като ще е нормално, поне ще раждам във ВИП зала , че и таткото ще взема с мене. Ама от вътре тайничко завиждах на всички, които си занеха, че ще да секцио и адски много исках да съм на тяхно място.  Wink И така времето си минаваше, бебето вървеше по-голямо от седмиците си, термина съвсем наближаваше. И 4 дни преди термин, на поредния запис на тоновете реших да питам, аджеба, защо това бебе седи толкова високо и даже не е нявлязло в таза. И понеже се бяха събрали две акушерки при мене и двете казаха, че най-вероятно въобще няма да слезе. Просто обиколката на главичката беше много голяма и вероятността да успее да мине през таза ми почти 0...И така, хъката, мъката - пак до секциото опрях. И ми олекна. Направо ...все едно цяла планина ми слезе от раменете.
Така че, ако за себе си си сигурна, че искаш секцио ...

# 224
  • София
Еее, момичета, порастнах Crazy

Черпя ви виртуално и много се радвам, че ви има и споделям с вас тези прекрасни месеци!

Айде и за мамите на диетка Laughing

Shrew, слагай една годинка отгоре в списъка като се сетиш ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт