За ДЕКЕМВРИ сме готови, имаме си легълца и дрешки нови!

• 20 687
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
ClanG :
           Кръвно 95/60   Shocked а аз се притеснявам че мойто е 100/60
ниско ли ти е по рпинцип или от бременността?
това е страшно ниско,не знам как упойка ще ти бият  Thinking
а за килцата като стигнете мойте +21 ми се обадете  Wink
е само 11 са от бебче ама все пак 21 си е 21

P.S. абе момичета гледам че ноемврийките са си направили албумче: "Ние като бебета"
искате ли и ние да си направим такова? После като се родят бебоците ще сравняваме на кого приличат повече - на тати или мама Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 12:35 от Virginity

# 76
  • София
Сара, ми то така и така ще мъкнем един камион неща за болницата, освен и катетри да си носим. Ега ти болниците ooooh!

Накоя пазарувала ли е в детски магазин Бокал??

# 77
  • Пловдив
Ох, като говорите за секция и настръхвам. И мен ме плануват за операция и колкото повече наближава датата, толкова повече се шашвам.
Един лекар ми беше казал, че ако много треперя докато ме режат / при епидурална упойка/ ,имало възможност да ми дадат някакво много слабо приспивателно през устата - действало 10-15мин. Някой да е чувал за нещо подобно?

# 78
И мен много ме издразни това, че нямали катетри за епидурална упойка, а явно този проблем не е от вчера, защото и от преди съм чувала че слагат само спинални упойки. Проблемът, pontes, e че няма откъде да си купиш и да си занесеш, както си мислиш.
Virginity, "11 са от бебче ", че то направо отгледано  Laughing ?!?!? А мойто само 2 кг тежи Wink

# 79
  • Бургас
Ауу тука голем студ стегна   cold, пък аз съм се пуснала на работа с едно минижупче...... направо ми замръзна дупето.
Virginity идеята с албума е страхотна, много ми допада, аз обаче трудно намирам скенер, а тук определено такъв ще трябва.

# 80
Как сте момичета?Растат ли коремчетата?Аз малко съм притеснена,че снощи и днес цял ден бебо не е изпълнил и един номер от програмата си.Дали вече е много голям,но нали все пак трябва да го усещам? newsm78Ако и вечерта не се обади отивам утре да притеснявам докито!Ох,дано всичко да е наред! Praynig
Virginity,има и по-зле с кг.Аз вече съм +23,а има още един месец!  Tired FaceВчера като се качих на кантарчето........и 90кг,още не мога да се съвзема! ooooh!Но какво да се прави-после ще има яки тренировки май! Simple SmileНастина у Бургасъ,много студено стана,вее!Дръжте се мами,декември наближава! newsm44

# 81
  • Варна
Virginity, "11 са от бебче ", че то направо отгледано  Laughing ?!?!? А мойто само 2 кг тежи Wink

ами да - направо 2ри клас Joy
май трябваше да напиша от бременността  newsm78
мале, ако тежеше само бебето толкова представи си колко трябва да тежа аз   #Crazy
ох ние чак в петък ще разберем колко сме пораснали  Heart Eyes

Ники ,да май ще трябва скенер  Rolling Eyes

Маги  и аз си мисля че 80 ще ги стигна,ако не ги мина, а съм 164см Rolling Eyes
направо се търкалям  Joy
последно на 13ти бях 74 ама в къщи онзи ден показа 78  Shockedдано е счупен  Praynig

и У Варнатъ мноо дуфа.
днес преслушах гардероба и разкарах всичко, което не ми става - депресиращо е да ги гледам  Crossing Arms
с радост установих ,че ,освен еко-пелерините,скиорското яке също ми става  Mr. Green
стават 3 якета! и няма да се мръзне тази зима  Party
а тя вече дойде, Св.Димитър не си прави майтап  Rolling Eyes

# 82
Да, много е студено в Бургас . Аз цял ден си стоя в къщи и топля дупето. А така ми се иска да се разходя!
Захванах се да пера детски дрешки, и тъй като живея на голяма улица с много камьони и автобуси на първия етаж, не мога да ги простра. Още няма парно да ги сложа на парното и съм опънала едно въже в стаята и сме.....голяма картинка! Joy

magika, не се притеснявай, че не мърда много. Стана им тясно вече. На мен понякога 2-3 дни едвааа, едва мръдва, а посля гледай какво става! Аз пак започнах да си мисля, че не спи, или сомнанбулства! Вие кога щяхте да ходите до Сливен до клиниката?

Ники, последна седмица, а???   newsm44

# 83
  • сто акровата гора
Здравейте момичета! Как сте в тези ветровити дни, мен на дрямка ме кара smile3507
Имахме известни благоустройствени мероприятия, слагахме балатум и аз участвах - като ръководител   newsm47 ама бърсането на прах и подреждането на дреболии после направо ме изтощи. Сега останаха само леки довършителни операции в банята и сме готови. От 9.11 съм в болничен и ще започна да се ослушвам за легълце и т.н.
Ох ми това е от мен, отивам да почивам, потупайте коремчетата за поздрав  Hug

# 84
  • sofia
Pontes, аз съм пазарувала в Бокал - купих оттам един гащеризон, едно боди и едни ватирани чорапки. По принцип това което разбрах, че нещата се шият в Тайланд за тях, аз съм доволна от всичко което купих, много плътно трико са, не са мръднали като ги изпрах и са красиви според мен. Там има скъпички неща, но тези специално ми се сториха нормални - боди-5,90 лв, гащеризонче- 10 лв. и чорапки - 2 лв. Не съм купила много неща от тях, но всичко което разгледах, беше красиво и стилно, няма го това масовото турско...

# 85
  • София
Ето ме, най-накрая се прибвах вкъщи и аз, в 9 часа сутринта съм излязла... ooooh! Ходих при моята докторица, после при доки за секциото...планувахме го за между 18 и 21.12, на 15.12 ще решим точната дата.  Laughing
Аз съм корем 95см, +12кг, бебето върви с около седмица напред.

# 86
  • Бургас
пУслиедна седмица я  smile3534 гУлям кеф
Нашия разбойник пък е доста игрив, особено като легна настрани и веднага корема ми става на вълнички. А пък като съм на работа седнала и даже клиентите се кискат, защото го виждат как ми прави бабунки на корема,   newsm32  голяма сме атракция. Тва малко кат рекламата на Шаума, всички при мен се редят   Stuck Out Tongue Winking Eye, ще взема касичка да сложа и поне "пиички" да събираме.
И аз си изрофих тука едно якенце, та за сега съм окомплектована за зимата, ама ако кача още килограми....... незнам. Вчера ударих 75 и като се има предвид, че съм висока 163 може да си представите кво топче съм, а като прибавите и това, че заради спорта прасците са ми като на щангистка.... картинката придобива стил ала Шварценегер. Banghead
newsm81  Уфффф 80 вече ми звучи страшно, надявам се де не стигна до там

# 87
  • София
mama-shushi, благодаря за инфото. Защото вчера видях, че до нас има един доста големичък магазин Бокал и мисля да отида да купя дрешките, които още ми липсват оттам. Аз по принцип гледам да са в средния ценови сектор Laughing, защото не искам като изпера нещо да се разшие (както чувам, че става с най-евтините боденца), нито пък ми се дават луди пари за марката само (макар че си начешах крастата в тая област и сега си се чудя на акъла ooooh!). Та поне оттук нататък с покупките да хвана златната среда Embarassed

tini-mini, аз това повече с ирония го написах. То това оставаше....катетър да си нося Shocked Но щом може да се приеме от някой за чиста монета...ясно наистина докъде са ни докарали...

# 88
  • Düsseldorf
Привет, момичета!
Не се шашкайте за кръвно и хемоглобин, аз съм редовно с 90/60, даже като бях в болницата с бъбречни проблеми беше 85/50.... и над 100 изобщо не се е качвало...
А хемоглобина около 120 е нормално, 114 е долна граница, но за бременни и по-малко може, моят беше 100, сега  откакто пия Феро Фолгама е 108....
А това за липсата на епидурална в Тина Кирокова ме сащисва, аз исках такава!.. Трябва да мислим какво ще правим...
Поздрав!

# 89
  Лелеееееее  Shocked ама тук наистина се пише със скоростта на вятъра  newsm81  Няколко дена не съм чела,и вие пак изписахте сумати страници браво на момичетата   Hug
 И си имам оправдание, за това, че не съм влизала...още съм много болна   Sob 
Просто вече незнам...бясна съм  #Cussing out
 Честно да си кажа започва да ме хваща страх и то многооооо  #Puppy dog  страх ме е за бебчо......да не хване да му стане нещо....вече толкова време и тази кашлица не ме оставя намира  newsm78
   Кажете нещо ободряващо, моляви вече какви ли не глупости ми минават през главата  smile3518
    Моляви пазете се!!!! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт