За ДЕКЕМВРИ сме готови, имаме си легълца и дрешки нови!

• 21 078
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
ами какво ободряващо да ти кажа:
цял ден се борих с една замразена пуйка 
направо съм като пребита

но пък за сметка на това имам да простирам една пералня дрехи  hang
да не говорим че снощи вятъра е съборил пепелника с фасовете на мъжа ми от перваза и сега видях, че целия балкон е в стъкла и фасове и листа...направо...  smile3551

# 91
Днес майка ми ме видя за първи път от една седмица и знаете ли кво рече - а, да направила си Гъ.. Ох, наистина, много ми е мъчно за ханшовата обиколка!!! Знаете ли кво малко дупе имах! Пък сега...

pontes, mama-shushi, кажете за тези Бокал, къде да ги търся, защото аз още нищо не съм купувала?!?

# 92
  • София
Сара, ето къде има магазини Бокал:

Бокал
магазин за бебешки и детски дрехи, обувки, играчки и аксесоари

Офис - тел.  931-22-48

бул. Янко Сакъзов №68-70
тел. 946-34-71

бул.''Александър Стамболийски''89 на ъгъла с ул.''Опълченска''

ул.Раковска''123 - бившата сладкарница Кристал

бул.''Шипченски проход''17 срещу зала ''Универсиада''

бул.''Мария Луиза'' - базар ''Ларгото'' подлеза на ЦУМ и хотел ''Шератон''

бул.''Царица Йоана''70 - срещу спирка метростанция ''Люлин''

Ако нито един не ти е удобен виж пълния списък на магазини за бебета в София и със сигурност ще намериш някой да ти е близичко:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=83046.0

# 93
ехе, мерси pontes, страхотно изчерпателен отговор!!!
този месец смятам да понапазарувам за бебока...и ще докладвам тук после!
 Hug

# 94
si mama,успокой се малко! newsm53В началото на бременността аз също имах много силна кашлица,но докито каза,че тя не пречи на бебо.Опасно е само ако имаш висока температура и я поддържаш.Moonday,блоагодаря за успокойтелните думи.Дано се притеснявам излишно!В Сливен ще ходим може би другия понеделник,ако искаш да дойдеш и ти ще ми бъде много приятно! Simple SmileДа се похваля-ние вчера купихме почти всичко за бебо.Остана само кошарката и количката.Мисля да им отделим специално внимание! Joy

# 95
  • Русе
Еи хора!Ние си имаме легълце!Татко ми го е правил преди 28 години,страхотно е цялото е резбовано и е абсолютно произведение на изкуството.Обаче имам голям проблем с намирането на матраче или по точно дюшече.Навсякъде блъскат дунапрен вътре,а тои е страшно вреден.Уж незнам си какви кокосови подложки и разни други,но естественно и дунапрен.Не сте ли чували за нещо с напълно естественни матеряли,като например памук и вълна. newsm78 Вашите какви са? Hug

# 96
  • Варна
охо памук и вълна ами как ще го проветряваш това нещо?  Confused
не помниш ли вълнените дюшеци как смърдяха  Sick помня че баба ми всяка пролет ги разпаряше да ги разчепква да се проветрят и после ги натъпкваше обратно  ooooh!
много е тежко и не става за пране, ако случайно се напишка?няма исъхване Naughty

препоръчвам ти или пенолатекс (така ли беше?) или кокосов.
ние сме взели кокосов, не за друго ами защото е по-твърд от пенолатекса а малко бебе трябва да спи на по-твърдо да не потъва, едно че е ортопедично,друго да не се задуши.
те сега са с калъфчета матраците,леки са,свалят се, перат се,проветряват се...
а и като сложиш един протектор и един чаршаф отгоре,хич няма да стига до матрака бебче. Peace

# 97
Здравейте мами, голям студ хвана. Днес сутринта ми отне половин час да пробвам чорапогащници smile3514 преди да отида на работа и на десетото събуване и обуване най-накрая се намъкнах в един. През цялото време закуската, която бях погълнала заплашваше да изскочи  Sick Пътьом влязох в един магазин и си купих размер XXL, но пак не ми е добре на коремчето. Май трябва да прежаля някой лев за чорапогащник за бременни, че ще замръзна иначе. И ботушите не ми стават, какво ли се чудя - +21 кг. съм вече.
Virginity благодаря за снимките - много си бърза.
mam21 дюшечето от кошарата на сина ми беше дунапренено и нямам никакви забележки. Смятам пак да ползвам него - достатъчно е твърдо.

# 98
Virginity много сладки дрешки си накупила. При мен всичко е в розово. Дори продавачките ме съветваха да купя в неутрален цвят като жълто за всеки случай, но аз съм категорична. Кажи от къде да си купя дебело (розово) одеало  Simple Smile

# 99
  • Варна
в Биберон(до Черно море), и в Сам в Къщи(фото Луна) и в Слънце(образцов дом)  Peace
а, и на Цар Освободител има едно магазинче,под кръстовището с Княз Борис, в дясно./Там има и възглавници за кърмене, не съм ги видяла но тази седмица ще ходя, надявам се да са от онези гевреци дето стават за подпиране на бременни  Rolling Eyes/не знам как са цените обаче  Thinking иначе едно одеалце е около 30 лв  Rolling Eyes
а в Биберон има от онези кръглите възглавнички -
за подпиране при спане настрани на бебчето Peace

а за чорапогащите - аз им режа ластика отпред на корема и съм добре  Whistling

абе Честит Вси Светии.
аз имам имен ден! ходих в църквата да питам има ли такова животно Вержиния в православния календар,щото в католическия има, и ми казаха че няма и мога да празнувам на Вси Светии, така че чувствайте се почерпени Peace

а Св.Вирджиния мъченица, била убита от баща си за да остане непорочна Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 23:26 от Virginity

# 100
  • Бургас
magi хайде снимай и слагай снимки в албумчето, та да видим кво си напазарувала, и после да казваш кое от къде, щото аз за сега само зяпам и нещо...... абе нищо не ми хваща окото.  newsm12
Поне количка и легълце съм избрала...... ако нещо пак не си променя мнението, че къвто съм крив макарон.......

А относно съхненето на бебешките дрехи......  кажете проблем ли ще е ако е навън, аз живея кажи-речи на най-оживеното кръстовище в Бургас.... и се притеснявам от праха и мизерията......, пък у нас на сушилника няма ли да стане малко изкуствено......??? Чудя се и за гладенето с пара или без ???? А и още нещо само дрешките ли прахте??? Ами одеалца, чаршафчета, възглавнички???  newsm78 Шишетата, ще ги стерилизирате ли предварително?????   Абе на вижте сега кви неща са ме затревожили Banghead

# 101
  • Варна
смятам всичко да пера и да гладя,дори каквото мога от количката но нея последно със стерилизирането
само да дойде кошарата в петък - wash hang prostor 1ironing и по чекмеджетата

# 102
  • София
Добро утро мацки   bouquetСара,мерси за снимките,получих ги,много сте сладки CrazyНики Иванова,аз ги суших навън бебешките работи,ама тогава беше топло и слънчево и изсъхнаха бързо,прах всичко -одеалца,играчки,а бе всичко което може да се пере,изгладих ги всичките с пара,обаче отгоре сложих една тензухена пелена,да не ги повредя от ютията.Шишетата няма да ги стерилизирам предварително,ще се изгуби ефекта.Мене ме тресе някаква нерва за раждането от няколко дни и по-късно отивам при лекарката ми да видим за раждането какво ще се разберем-секцио или нормално,имам и пълно доверие и знам че ще ме посъветва най-доброто ConfusedСара-за магазините не е нужно да ги обикаляш всичките-в Пакостника или в От А до Я за вашето бебе  има абсолютно всичко и не е скъпо,а нещата са много качествени,и в двата магазина има много хубави дрешки Crazy

# 103
  • Емаесесаесесапипиа
Здравейте момичета,
Виждам, че яко се готвите за събитието: купувате, перете дрешки, гладите. Аз и едно парцалче няма да купя тази година ама то не е от суеверие, а защото още си имам под ръка от каката. Горещо препоръчвам на всички да направят една инвестиция в сушилня. Пести много време и нерви и сега посред зима е направо незаменима. Освен това пести гладене на детски дрешки, а това е голямо облекчение, повярвайте ми Simple Smile.
За килограмите: не се притеснявайте толкова: всичко се връща в рамките най-много на 6 месеца след раждането и без да се прави нещо особено. Депресиращо е да се търкаляш, но ще се оправим вярвам го и го знам от личен опит Simple Smile
si mamma: бързо оздравяване ти пожелавам и не се притеснявай излишно. Когато родих дъщеря ми имах ужасна настинка (то си беше жив вирус де) с кашляне, голям гърлобол, хрема и т.н. В родилния дом се обостри още повече и направо не можех на краката си да стоя, кашлицата беше особено неприятна и дразнеща. Много ме беше страх за беба, но тя се роди в отлична форма и разположение на духа (като изключим зелените околоплодни води, но тях никой не може да каже със сигурност дали са били от вируса) и въпреки, че я кърмих от самото начало не прихвана нищо и до днес е едно много здраво и жилаво бебе.
Братовчедка ми също се наложи да пие антибиотици  заради много лош грип с пневмония (а беше в средата на бременността си), също роди без да има каквито и да е последици от това.

# 104
  • Düsseldorf
fapua: как сушилнята спестява гладене, моят скромен опит от сушилня беше, че дрехите излизаха като сдъвкани... Може би зависи от модела, или?!?

Общи условия

Активация на акаунт