Отговори
# 105
Сега си изпрах дрешките. Имам на H&M, Zara, Pepко, next, carnival kids и от малки магазинчета. Понеже някой беше питал за carnival kids - само на тях щампата им се напука.

# 106
Аз пък днес не се чувствам много ок, снощи трудно заспах, имах контракции за поредна вечер доста на често, събуждах се, будувах малко, сънувам едни гадни сънища напоследък, а от няколко дена насам и сякаш не мога дълбоко да си поема въздух. Преди малко и на мен ми прилоша, та легнах... Много странно се чувствам дори не мога да го опиша, ама сякаш нямам сили. Мерих кръвно, ако го меря правилно около 100/70 излиза което за мен е идеално...
Тези контракции дали влияят негативно нещо на бебчето? Не са на равни интервали, но вечер са много на често и е много неприятно, ако продължава така може би ще трябва да ходя да ми вливат магнезий...

# 107
При мен също е налице задух и с огромния ми апетит като прекаля с хранта, започва да ми се надига. Няма място, бебетата са нагоре и притискат все повече органите. Скоро би трябвало да слезнат към таза и да се освободи въздух за нас.
А за контракциите нищо не мога да кажа. И аз имам някакви, които ги считам за нормални. Ще видим като започна с тоновете.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 12:18 от Elanlli

# 108
аз съм с кръвно подобно но като цяло пежду горна и долна трябва да има 40 разлика Simple Smile 30 е малко.
Иначе днес кръвното ми е ок но пак съм като парцал. туко що па взе да ми лупти сърцето да ме боцка. Ония ден девойката имах чувството че ме хапе за пикочния мехур , ужасна болка , ужаснааааааааааа

# 109
За кръвното без претенция, че разбирам, съм останала с впечатление, че не е добре да е разлика под 40 при нормално/високо (примерно 120/90, 110/80 не е ОК), но за ниско - 100/70, 90/60 вече е ОК да е само 30.

Аз ви писах, че имах контракции в 14-15та седмица и оттогава съм на магнерот и алеракт, случи се като намалих за пръв път дозата на прогестерона дето взимах. Аз усещах болка в кръста, лека менструална болка и стягане, беше ми по-трудно да ходя и се задъхвах, ама не ми беше хрумнало че са контракции Simple Smile доктора така каза, та не съм сигурна че ще разбера, ако имам. Стягане имам от време на време, болки не.
Също мацки, един тъп въпрос, ма който ще ходи на козметик кога ще ходи ?

# 110
Точно вчера четох за тези постоянни контракции, че са ок за бебето, но ако са прекалено често можело раждането да е по-трудно(не помня термина), че и аз се зачудих за малчо дали не му идват в повече Simple Smile

# 111
Аз бях днес на преглед и бебето е 2800 - голяма дебелана, днес започвам 36 седмица. Докторката вика да избутам тази и другата и вече мога да раждам, ще разреждам и спирам магнезия също до към средата на другата седмица. Обаче имам стрептококи от вагиналния секрет и ще трябва да ги лекувам сега с правени глобули по Антибиограмата.
Одри, моята АГ е твърдо против козметик, особено по време на бременност от хигиенна гледна точка. Обаче и аз се замислих, защото вече крайно не се виждам какво правя Simple Smile ако става въпрос за интим зоната де Simple Smile

# 112
Одри, началото на другия месец ще махам гел лака на ръцете и краката и мисля поне до Коледа да съм без. Маникюра ще го направя супер къс, да не кажа до дъно, че ме е страха да не драскам бебока. За сметка на това ще ми вдигнат русия цвят на косата, че не виждам как я близките месеци след раждането, ще мога да отделя 4 часа за това, а нали ще има снимки за изписвания, погачи, коледи, да сме хубави все пак. Grinning

Аз съм минала фото епилация и почти няма какво да се прави по въпроса там долу. Blush

# 113
Аз имам фото на краката и там са си ОК нещата, ма интимът ми е гора в момента Simple Smile, казах на козметичката, че ще ида в 9ти месец, тя сякаш се притесни ... вика само да не родиш тука Simple Smile
Изобщо не ми е хрумнало АГ да питам какво мисли ... може да питам.

# 114
аз чесно казано с предишните ми бременности бях се натъквала че нее желателно кола маска да се прави в 9 месец по принцип. Точно за да не предизвика ражлане, аз отдавна не вижлам нищо и ви карам на опипване 😂

# 115
Одри според мен е най-добре да попиташ.
И на мен ми е много трудно с бръсненето. Иначе днес махнах лака на ръцете и краката и скъсихме. Божее от 7 години съм с маникюр и от 5 с гел лак.. сега ми е супер странно. И в комбинация с отеклите пръсти просто изглеждам ужасно в ръцете 😀

# 116
Аз махнах вече гел лака миналата седмица. Отдолу се оправям горе-долу с помощта на огледалце Grinning

Milk-choc, ти вече си в девети месец, честито 🤗
Аз сега чакам прегледа при акушерката и да ми даде 45-дневния.

# 117
И аз съм на преглед след малко.
Пиши как е минало! И аз ще споделям 😊

# 118
На кола маска с първата бременност ходих до 7ми месец, сега въобще не посмях от гледна точка да не обикалям излишно салони. Действам с напипване и бръсначка, после ще влизам пак в график след раждане. Навярно първият месец с бебе ще е постижение да си мия косата редовно. А пък може и да имам повече тренинг и да успея да оскубвам и веждите. Smile

Малко по-малко навлизаме в 9ти месец, запопва обратното броене Misc Hourglass

# 119
Относно кола маската аз ходя всеки месец, не съм прекъсвала. Моята АГ каза, че няма проблем да си ходя до край. Та мисля 4-5 дни преди секциото да отида пак.

Общи условия

Активация на акаунт