Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 480
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 035
Една черно-бяла, която харесвам.

# 1 036
  • Някъде там
Черно-белите снимки винаги са ми носили различно усещане, за нещо магично. Хубава снимка на Чарли.

Елизабет става на 20. Да е честита.

Приликата с пра баба ѝ

# 1 037
Поизпуснах ви заради много работа миналата седмица. Изгледах снимките от сватбата, булката не ми допадна, но някои дами като Де Осма бяха великолепни.
Ето ги с Кристиан на разходка в Атина след купона:

И Казираги също разпускат там след сватбата:

Прабабата на Елизабет Белгийска е била много красива.

# 1 038
  • Някъде там
Две любими. Приказна е.

Рания днес благодари за кошницата с нарове от новата реколта на асоциацията на земеделските производители.

Беа и Моцьо и те са разглеждали Атина. Има снимки в профила му.
Това май е сина му, явно и той е бил с тях.

# 1 039
Принц Чарлз и Камила ще посетят Йордания на 16-18 ноември, за да отбележат стогодишнината й като държава.
И Египет, 18-19 ноември, тъй като Египет е следващият председател на COP 27 (конференция на ООН за изменението на климата), след COP 26 в Шотландия другата седмица. Посещенията са по искане на британското правителство.

Пипа и Джеймс на Формула 1 в Америка.
Джеймс е член на борда на директорите в отбора на Williams.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 22:34 от Tinо

# 1 040
  • София
Знаех си, че има защо да ми е симпатичен Джеймс.

# 1 041
Японската принцеса Мако днес се е омъжила за дългогодишния си приятел Кей Комуро
Скрит текст:
 Японската принцеса Мако се омъжи за любимия си от колежа Кей Комуро и така загуби кралския си статут.

Съгласно японските закони, жените членове на императорското семейство губят статута си при брак с „простолюбив“, въпреки че мъжете не го правят.

Тя също така пропусна обичайните обреди на кралска сватба и отказа плащане, предложено на кралските жени при напускането им от семейството.

Тя е първата жена от кралското семейство, която отказва и двете.

Очаква се двойката да се премести в САЩ - където г-н Комуро работи като адвокат - след брака.

Във вторник имаше и протест срещу брака на двойката.

👉🏻 Той е незаменим“

На пресконференция във вторник г-жа Мако каза, че се извинява за всички проблеми, донесени на хората от брака й.
„Много съжалявам за причиненото неудобство и съм благодарна на тези... които продължиха да ме подкрепят“, каза тя, според доклад на NHK. "За мен Кей е незаменим - бракът беше необходим избор за нас."

Г-н Комуро добави, че обича г-жа Мако и иска да прекара живота си с нея.

👉🏻 „Обичам Мако. Имаме само един живот и искам да го прекараме с този, когото обичаме“, каза Комуро според доклад на AFP. "Чувствам се много тъжен, че Мако е в лошо състояние, психически и физически, поради фалшивите обвинения."

Принцеса Мако напусна резиденцията си в Токио около 10:00 местно време във вторник (01:00 GMT), за да регистрира брака си, като се поклони няколко пъти на родителите си, престолонаследникът принц Фумихито и принцеса Кико. Тя също прегърна по-малката си сестра, преди да си тръгне, съобщи Kyodo.

През годините имаше прекомерно медийно отразяване около двойката, което е накарало принцесата да страда от посттравматично стресово разстройство, съобщи по-рано Агенцията на императорското домакинство (IHA).

Мако със сестра си, майка си и баща си:

Линк 👉🏻 https://www-bbc-com.translate.goog/news/world-asia-59046476.amp? … amp;_x_tr_pto=nui
Желая им много щастлив и дълъг семеен живот, в Щатите ❤
И изявлението на сестра й, принцеса Како:
Скрит текст:
Сестра ми е била и винаги ще бъде много важна за мен. Прекарахме си добре заедно и присъствието на сестра ми често ме караше да се чувствам спасен. Искрено съм благодарен. Също така съм благодарен, че Кей Комуро се грижи за сестра ми.
 Беше ми много тъжно и че фалшивата информация за брака беше подхванала все едно е истина и че имаше много клевети. Дори при такива обстоятелства съм виждал отблизо как сестра ми и Кей Комуро се подкрепят взаимно. Щастливи сме, че двамата се ожениха днес.
 В бъдеще, сестра и Кей Комуро, Кей Комуро е вашето семейство, искрено се надяваме, че това ще ви позволи да прекарате ежедневния си мир.
 https://www-asahi-com.translate.goog/sp/articles/ASPBV4WFBPBVUTI … amp;_x_tr_pto=nui

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 13:31 от Tiramisu29

# 1 042
  • Пловдив
Netflix пуска интервюто с Даяна въпреки призива на Уилям да не се излъчва...
https://life.dir.bg/zvezdi/netflix-puska-intervyuto-s-dayana-vap … da-ne-se-izlachva

# 1 043
Статия на български за сватбата на принцеса Мако, има и клип: https://www.vesti.bg/lyubopitno/liubovta-pobedi-princesa-mako-ke … nezamenim-6132996

# 1 044
  • Някъде там
Японската принцеса Мако днес се е омъжила за дългогодишния си приятел Кей Комуро
Скрит текст:
 Японската принцеса Мако се омъжи за любимия си от колежа Кей Комуро и така загуби кралския си статут.

Съгласно японските закони, жените членове на императорското семейство губят статута си при брак с „простолюбив“, въпреки че мъжете не го правят.

Тя също така пропусна обичайните обреди на кралска сватба и отказа плащане, предложено на кралските жени при напускането им от семейството.

Очаква се двойката да се премести в САЩ - където г-н Комуро работи като адвокат - след брака.

👉🏻 Той е незаменим“

На пресконференция във вторник г-жа Мако каза, че се извинява за всички проблеми, донесени на хората от брака й.
„Много съжалявам за причиненото неудобство и съм благодарна на тези... които продължиха да ме подкрепят“, каза тя, според доклад на NHK. "За мен Кей е незаменим - бракът беше необходим избор за нас."

👉🏻 „Обичам Мако. Имаме само един живот и искам да го прекараме с този, когото обичаме“, каза Комуро според доклад на AFP. "Чувствам се много тъжен, че Мако е в лошо състояние, психически и физически, поради фалшивите обвинения."

Принцеса Мако напусна резиденцията си в Токио около 10:00 местно време във вторник (01:00 GMT), за да регистрира брака си, като се поклони няколко пъти на родителите си, престолонаследникът принц Фумихито и принцеса Кико. Тя също прегърна по-малката си сестра, преди да си тръгне, съобщи Kyodo.

През годините имаше прекомерно медийно отразяване около двойката, което е накарало принцесата да страда от посттравматично стресово разстройство, съобщи по-рано Агенцията на императорското домакинство (IHA).

Линк 👉🏻 https://www-bbc-com.translate.goog/news/world-asia-59046476.amp? … amp;_x_tr_pto=nui
Скрит текст:
Сестра ми е била и винаги ще бъде много важна за мен. Прекарахме си добре заедно и присъствието на сестра ми често ме караше да се чувствам спасен. Искрено съм благодарен. Също така съм благодарен, че Кей Комуро се грижи за сестра ми.
 Беше ми много тъжно и че фалшивата информация за брака беше подхванала все едно е истина и че имаше много клевети. Дори при такива обстоятелства съм виждал отблизо как сестра ми и Кей Комуро се подкрепят взаимно. Щастливи сме, че двамата се ожениха днес.
 В бъдеще, сестра и Кей Комуро, Кей Комуро е вашето семейство, искрено се надяваме, че това ще ви позволи да прекарате ежедневния си мир.
 https://www-asahi-com.translate.goog/sp/articles/ASPBV4WFBPBVUTI … amp;_x_tr_pto=nui
Много са мили думите на сестрата. Чудесно е че са се махнали от този психически  тормоз.
Дано са щастливи.
Хааакон и Ингрид продават сладкиши за най-голямата благотворителна кампания за набиране на средства в Норвегия.
Всяка година каузите са различни. Тази година парите отиват в организацията за борба с детските бракове.

Ингрид има ново кученце.♥️

# 1 045
Скрит текст:

👉🏻 Той е незаменим“

Скрит текст:

Много ми харесват и двамата.

# 1 046
Netflix пуска интервюто с Даяна въпреки призива на Уилям да не се излъчва...
https://life.dir.bg/zvezdi/netflix-puska-intervyuto-s-dayana-vap … da-ne-se-izlachva
Ауу чудесно, на 4-ти сезон съм , ще го гледам с удоволствие. Добре, че и актрисата е друга, тази Даяна в 4-ия не ми допада.

# 1 047
В новия сезон, който сега се снима, актрисата има поразителна прилика с Ди.
От двореца са пуснали изявление, че Кралицата няма да бъде в Глазгоу за COP26, но ще има записано видео с нея

И от днес:

# 1 048
  • Някъде там
Приема на Маргрете за датската филмова индустрия вчера.
Страхотни дами. Стилни и елегантни.
Явно са се наговорили да не са в рокли.
Много добре изглеждат така.

# 1 049
  • София
Много хубави и двете Ме/арита. На Мери много ми харесва блузата и чантата, а на Мари обувките, обаче тоя син костюм на Фреди бих изхвърлила Joy

Честито на младоженците! Дано са щастливи - трудно общество за жените ми се вижда Япония.

Общи условия

Активация на акаунт