Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 439
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 065
Трябвало е да им теглят една майна още преди четири години, принцесата не е отговорна за финансовите проблеми на свекървата.
Мисля, че в Европа никой не би се впечатлил особено от такъв казус, камо ли сватба да отлага.

# 1 066
  • Някъде там
Аз пък вярвам че ще е щастлива, щом и след 4 години продължава да иска да се омъжи, въпреки всичко през което е минала.Според мен по-важно е спокойствието вътре в дома ти, не това отвън. Ако се обичат и в дома им има разбирателство, любов и грижа,нищо външно няма да им попречи и никой извън двойката няма да е от такова голямо значение вече, особено като няма титла и не е взела пари, няма защо да я тормозят вече.
Поне това е моето мнение.

Вилемчо е загладил перчема.
Организирали са празничен обяд за хора с постижения и награди  в различни области.

# 1 067
Меган чете историйка от книгата си "The Bench" за организацията Brightly storytime

Много приятен и мек глас има.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 17:21 от Tiramisu29

# 1 068
  • Някъде там
Тъкмо я слушах. Много увлекателно чете. Приятен и мелодичен глас.
Много добре изглежда. Хареса ми клипчето.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 17:32 от daviz

# 1 069
Япония със сигурност не е страна, в която да си жена е лесно.
Щастливи да са младоженците.

# 1 070
Не само женa, и мъж да си там не е лесно 🙂 Сигурно сте чели "Изумление и трепет" на Амели Нотомб ☺
Но пък за тях надали е толкова шокиращо, изненадващо или немислимо. Израсли са в тези отношения, вероятно ги възприемат като нещо съвсем редно и нормално.

Че момичето е чакало няколко години не ме учудва, женска участ 😉 Че той обаче се е върнал за нея, говори много!
И аз им желая да са щастливи!

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 18:01 от птица

# 1 071
Само в Япония е възможно принцеса да се извинява на хората за брака си. Причинила неудобства - Close
Хубава страна за туризъм, но за живеене - не бих издържала. Няма никаква свобода и спонтанност. Много различна от европейската култура.
Скрит текст:
Следя профила на Юлияна Антонова, която от години живее там, но тя представя нещата в Япония много идеализирано.

Мегън е готина и както винаги хубаво чете.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 10:38 от Анонимен

# 1 072
Меган е перфектна!
Толкова е позитивна и артистична, личи си, че и иде отръки и от вътре да се занимава с тази дейност!
Хари е щастливец с тази модерна хубавица до себе си, между другото, има ли снимки на Лили някъде?

# 1 073
Много ми хареса Меган тук, красива и лъчезарна както винаги, струва ми се ведра и щастлива.
Хари е щастливец с тази модерна хубавица до себе си, между другото, има ли снимки на Лили някъде?
Не, досега не са показвали Лили никъде, само от видеото за рд на Меган се видяха за секунди някакви семейни снимки, но бяха много размазани и все пак ми се стори, че се вижда Хари който държи малко бебе. Защитават правото на децата си на нормално детство, при това доста успешно досега. Дано по Коледа ни огрее, но нещо се съмнявам. А много бих искала да видя и нея и брат й.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 19:56 от Анонимен

# 1 074
  • Някъде там
Не мисля че скоро ще видим някое от децата. Няма и нужда, колкото и да ни се иска.
Матилде от преди малко. Доста е дейна напоследък.

Камила дава прием на писатели и хора свързани с читателския клуб.

Много са ми симпатични тук Макси и Вилем.

# 1 075
  • Countryside
И аз да се изкажа по темата за Япония. Япония е чудесна страна за живеене, ако имаш пари, не си японец и можеш да живееш безпроблемно на 40кв.
Японците са сексисти, винаги са били. Японките рядко работят след като се омъжат, само ако семейството не може да се издържа от заплатата на мъжа(срамота!) или ако тя има много престижна професия, примерно хирург, архитект и подобни. От малки момиченцата ги дресират да се подчиняват на мъжа, а и мъжете бая се изживяват. В семейство с братя и сестри най-много си личи. Така, че борбата на принцесата е похвална, а фактът, че е имала психични проблеми изобщо не ме учудва. Да се извини за поведението си е най-нормалното нещо за техните разбирания, но това, че заминава за САЩ не знам дали ще й го простят. Да си японец и да живееш в Япония е висша чест.

Шарл е голям сладур и винаги е шикозно облечен.

Матилде напоследък се облича добре, харесва ми.

Ауууу, а какво е навлякла Джуди Денч за бога....

# 1 076
Камила и Кари Джонсън снощи:

Летисия от днес:

# 1 077
  • Майничка
Ох, добре че правите сака от края на 80те се комбинират сега с панталони тип цигара, че ако бяха с онези с басти + загащено тънко вълнено пуловерче и колан до подмишниците ...🤢

# 1 078
Много хубава Лети в розово. 💗 Всичко е на Boss:

# 1 079
  • Sydney
Почти няма нови коментари?!? Само 4 стр.

Мери много ми хареса с розовото, въпреки долната част.
Летисия с черната рокля също! С розоеото от вчера не много.
Люксембурското Чарли много сладко дете 😊

Общи условия

Активация на акаунт