Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 588
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 180
Това важи само за одобрените или поръчаните биографии Simple Smile

# 181
Старбърст, изобщо не говоря за тази статия която ми пускаш, както би трябвало да си се досетила, а за тази https://www.dailymail.co.uk/debate/article-9796561/Harry-Meghan- … indsor-Queen.html

Второ, инициативата за написването на тази книга е била лично на Чарлс, а авторът просто е сложил думите му в писмен вид. Така че да, книгата си е баш на Чарлс както и всички описания как се чувствал от отношението на родителите си, включително и травмите които те са му причинили.

kati_v за finding freedom самите автори нееднократно подчертаха, че Съсекс нямат нищо общо с написването й, разликата е очевадна смятам.

# 182
Точно така. Колкото Хари и Меган стоят зад всяка дума в книгата на Омид Finding freedom, толкова и Чарлз стои зад всяка една дума във въпросната книга. Те просто са дали интервюта и достъп до писма, документи.

Мемоарите, които Хари ще пише, вече ще го представляват на 100% и каквото и да пише там, ше знаем, че идва от устата на Хари.

# 183
старбърст да не се повтарям ще се самоцитирам, защото всичко което казваш е невярно. Да ти цитирам ли отново резюмето на книгата на Чарлс? И да, всичко написано в тази книга идва от устата на Чарлс.
Второ, инициативата за написването на тази книга е била лично на Чарлс, а авторът просто е сложил думите му в писмен вид. Така че да, книгата си е баш на Чарлс както и всички описания как се чувствал от отношението на родителите си, включително и травмите които те са му причинили.

kati_v за finding freedom самите автори нееднократно подчертаха, че Съсекс нямат нищо общо с написването й, разликата е очевадна смятам.

# 184
Не знам нарочно ли подвеждаш или не виждаш разликата в изявлението на тима на Хари и Меган, че нямат никакво участие и не са давли интервюта за Finding Freedom и доказаните и потвърдени интервюта на Чарлз вкл. и достъп до личните му документи за биографията му.
Разликата е като черно и бяло.

# 185
Не знам нарочно ли подвеждаш или не виждаш разликата в изявлението на тима на Хари и Меган, че нямат никакво участие и не са давли интервюта за Finding Freedom и доказаните и потвърдени интервюта на Чарлз вкл. и достъп до личните му документи за биографията му.
Разликата е като черно и бяло.
По добре не бих могла да го кажа.

# 186
  • София
Нееднократно е казвано, че Хари и Мегън не са предоставяли информация за написаването на FF. Единствено е разрешила на приятел да потвърди, че е написала писмо до баща си, но без да предоставя самото писмо, какво съдържа и т.н.. И че двамата с Хари не са говорили било официално, било неофициално с авторите.
Разликата с биографията на Чарлс, който не само е говорил часове с автора, но е предоставил достъп до кореспонденция, дневници и т.н., е огромна ми се струва.

# 187
Ако смятате, че Хари и Меган нямат нищо общо с Finding Freedom на Омид и думите там не са думи на Съсекс, защо постоянно се цитира Омид като достоверен източник за всичко, свързано със Съсекс? Явно има объркване доколко думите на Омид са художествена измислица или представляват случилото се по думите на Съсекс.

За мен разликата между това да прекараш няколко часа в интервюта, да дадеш достъп до писма и това да седиш зад всяка една дума в книгата е огромна. Ако Чарлз искаше да седи зад всяка една дума, щеше да напише мемоари - точно както синът му прави сега. Хитър ход от страна на Чарлз, 1994 мина, оттогава се изписаха още много биографии за него, пак с интервюта, все различни неща и аспекти обхващат.

# 188
За мемоарите на Хари е ясно, че той ще спечели от продажбите, но Чарлз взел ли е нещо от приходите на биографията на Джонатан Димблеби? Или не се знае?

# 189
Причината да смятаме че Съсекс нямат нищо общо с FF е поради простата причина че самите автори си го казват черно на бяло. Докато Чарлс е пожелал написването на тази книга и се е свързал с подходящ според него автор. А не обратното. Не е като авторът да му е щукнало да пише книга за Чарлс и да иска съгласието му, самият Чарлс е бил инициаторът зад всичко.
Чарлс няма как да вземе нещо от продажбите и да иска защото тогава е бил и още е работещ член на РФ. Доколкото помня причината да напише тази книга е за да спечели симпатиите на хората, които бяха бая разклатено след скандалните разкрития на Даяна.

# 190
За мемоарите на Хари е ясно, че той ще спечели от продажбите, но Чарлз взел ли е нещо от приходите на биографията на Джонатан Димблеби? Или не се знае?
Чарлз не е взел нищо от приходите на която и да е от биографиите писани за него Simple Smile

# 191
  • София
Е няма как да вземе...поне не официално.
Това обаче не виждам какво общо има с участието му, под няколко различни форми.

Мемоарите на Хари са съвсем различен случай, и лично аз връзка не виждам.

# 192
Интернет помни всичко. Ето статия в която се казва, че написаното в тази книга е по идея и желание на Чарлс, заради което е влязъл в спорове с the Royal officials според които е трябвало да поддържа кралското правило да се крие зад тайнственост отколкото в прав текст да си казва всичко. И то какво, тъй като книгата е била доста сензационно за времето си. След излизането й, Чарлс заявява че изобщо не съжалява за идеята си да сътрудничи за написването й https://www.independent.co.uk/news/prince-charles-says-he-has-no … book-1443375.html

# 193
Не съм казала, че има връзка. Не ме интересува какво му е било участието в книга отпреди няколко десетилетия. 😀 Единствено ми беше любопитно дали е получил някакви пари от продажбите. Или пък дали автора е дарил нещо от името на Чарлз? Има си такава практика при роялите.

# 194
Това обяснява защо Чарлс не се е справил с възпитанието на част от децата си - не имал добър пример.
Тогава не виждам защо Чарли не е долюбван тук - и той е плюл по родителите си, не е по-различен от сина си в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт