Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 559
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 135
Бабичка , ама кралица...

# 136
  • София
Още снимки на нашите от руската сватба

# 137
Нашите са много елегантни. Харесват ми.😀

# 138
  • Down south
Кралицата е впечатляваща. Тук изненади няма.

Рускините са колоритни. Мамаша до мамашката, като се започне от свекървата, сестрата и се стигне до булката.
Свекървата ми навява асоциация за кораб с опънати платна Joy
Да не се бърка с "Кораба с алени платна"

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 07:50 от Daylily

# 139
Доня Маргарита винаги ми е била симпатична, скромна, ненатрапваща се, винаги една крачка зад съпруга си. Но много се съсипа след смъртта на първородния си син.
А Борис на външен вид много прилича на покойния си баща.

# 140
Кой Борис прилича на баща си?

Марта Луиз с ИГ звездата Ласе Матберг се занимават с плетене в сутрешния блок на норвежката ТВ:

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 21:50 от Анонимен

# 141
Борис, синът на Кардам. Младежът с очила зад младоженците, явно е нещо като кум.
На снимките от Lana, където са Симеон, Мириам и в профил е Борис, но изумително напомня Кардам.

# 142
  • Down south
Нищо не сте писали за кръщенето на дъщерята на принц Хари и това, че идеята им да бъде кръстена в St. George’s Chapel at Windsor не била приета добре.

ПП тъкмо четох статия

# 143
Нищо не сте писали за кръщенето на дъщерята на принц Хари и това, че идеята им да бъде кръстена в St. George’s Chapel at Windsor не била приета добре.

ПП тъкмо четох статия

Попадна ми подобна публикация във ФБ днес, но не съм проверявала дали е потвърдено. Реших да не го споделям, че... ясно е защо.

# 144
  • Пловдив
Още малко снимки от романовата сватба:

https://www.spletnik.ru/buzz/chronicle/103526-knyaz-romanov-i-be … vskom-sobore.html

# 145
На мен пък днес ми попадна статия, че Меган е казала, че никога повече няма да се върне в Англия Simple Smile

И двете новини не са потвърдени

# 146

ПП тъкмо четох статия

Попадна ми подобна публикация във ФБ днес, но не съм проверявала дали е потвърдено. Реших да не го споделям, че... ясно е защо.

# 147
  • Sydney
На София аутфита (част):
https://www.instagram.com/p/CUik5XLhZun/?utm_medium=copy_link

На мен пък винаги жената на Симеон Маргарита ми е приличала на испанската екс-кралица.

Лично аз ще се радвам ако кръщенето е в ЮК, за да видим децата. Обаче силно ме съмнява това да се случи. Просто не виждам Мегън в кралството след всичко казано.
Няма смисъл пак да се връщам на това че е тъжно как братята се отдалечиха и в следствие на това се стига и до тук.

Роклята на Кейт я има и в сребристо:
https://www.instagram.com/p/CUYbIE9Iz3K/?utm_medium=copy_link
Много ме е яд, че са й направили такава смачкана прическа. Можеха да направят къде-къде по-добра, пак вдигната коса.

# 148
Ей, този Ласе много ми заприлича на някого, ама не мога да се сетя сега.

А кой е този Senior Member, който уж е предложил кръщенето да е в УК?

# 149
Шарлийн:

По-добре изглежда, дано се възстановява (:

Общи условия

Активация на акаунт