Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 571
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 150
Шарлийн много е отслабнала, но е хубава.

Много бих искала да направят кръщене на Лилибет в UK, да се съберат всички, да видим децата.
Но едва ли ще стане, разривът е твърде дълбок май. Ако пък Уилям не дава да има кръщене на Острова - ами не му прави чест.
Дано поне от Щатите да покажат Арчи и Лили скоро. Въпреки хейта, който ще им се изсипе.

# 151
Никой от тия британски таблоиди и кралски източници (защото точно те непрестанно пускат лийкове в пресата) няма от къде да имат и грам инфо за личните дела на семейството на Хари, най-малко пък за новородената му дъщеря. Кръщенето на Лили явно вече е минало и никой няма и грам информация къде в САЩ, кога и кои са кръстниците. Хари отдавна отказа да има комуникация с британските таблоиди, които разпространиха новината, а се обзалагам и че отдавна е отрязал достъпа и държи Кембридж далеч от всяка лична информация за семейството му и най-вече до децата си. Така че единственото което могат да правят кралските източници е да си измислят скалъпени истории и да спекулират.

# 152
Ами то до момента изглежда точно това, от пуснатото в темата става ясно, че роялите си бъркаш бурите в чаша вода сам сами. Предложил висш роял да кръстят Лили в Англия, Уилям тропнал с крак и отказал.  Хари и Меган дори няма нужда да участват, за да стане въргал Joy

# 153
Аз пък не искам Меган и децата й да припарват до ОК. Нито пък държа да виждам децата. Нека си растат щастливи, спокойни и далеч от "любящото" КС
А Уилиям в тази светлина на деспот не изглежда добре, но се съмнявам да зависи от него кой къде ще си кръщава децата.

# 154
Каква вина имат децата във всичко това..
 хубаво е да видим няколко официални снимки!

# 155
Ами то до момента изглежда точно това, от пуснатото в темата става ясно, че роялите си бъркаш бурите в чаша вода сам сами. Предложил висш роял да кръстят Лили в Англия, Уилям тропнал с крак и отказал.  Хари и Меган дори няма нужда да участват, за да стане въргал Joy
Така е. Статията на Дейли вместо да изпише вежди, извади очи. Без грам участие на Съсекс показва, че кралското семейство се изпокарало за кръщенето на Лили. 🤪🍿

# 156
  • Някъде там
Не видях да сте коментирали защо децата на Южени и Зара не са кръстени още ?
За тях няма пречките, които има за Съсекс нали ?

# 157
Откъде знаете, че Лукас и Огъст не са кръстени?
Според мен са кръстени, но нищо не се е чуло и видяло.
Никога не са пускали официална информация и снимки за другите деца Тиндал.

Нека споделим кой е източникът на тази новина за Уилям - американски кралски кореспондент за американската телевизия NBC.
И къде пише, че висш роял е предложил да е в ОК?

# 158
# 159
Жасмин, едва ли са се изпокарали за каквото и да е, те просто са оставени в неведение може би с изключение на бабет. Както бяха оставени в неведение два дни (или четири не помня) за раждането на Лили. Хари очевидно няма никакво доверие на Кеймбриджови та да споделя каквото и да е с тях. И сега за сорсовете настана суша и те явно си измислят на поразия лъжи и интрижки и то както те умеят най-добре.

А източникът за ''новината'' за Лили беше Дейли, с което Съсекс са отказали всякаква комуникация. Източникът пък на Дейли беше кралски.

# 160
А такааа, да си дойдем на думата. От къде знаете, че Лили вече не е кръстена в Монтесито?

# 161
Ето за кръщенето на Огъст- било е насрочено за юли месец, но в последния момент е било отложено, заради гост, който е трябвало да се изолира.
https://www.vanityfair.com/style/2021/07/princess-eugenie-jack-b … re-self-isolation
Няма по-нова информация от тази, но според мен вече е кръстен, все пак е на 7 месеца и мерките паднаха след това.

# 162
Аз само не схващам какво общо има Уилям с кръщенето на Лили? Съсекс, ако искат ще си хванат самолета, ще се разберат с някой църковен служител и ще я кръстят. Не им трябва разрешение на никой от КС. Вече, ако искат тяхното присъствие там, е друго. Мен лично ме съмняват много такива статии. Не съм я чела, но предполагам пак са някакви спекулации на журналистите.

# 163
  • Майничка
И аз не виждам логика Уилям да е в позиция да забранява каквато и да е церемония, частна или държавна.

# 164
Хари очевидно няма никакво доверие на Кеймбриджови та да споделя каквото и да е с тях. И сега за сорсовете настана суша и те явно си измислят на поразия лъжи и интрижки и то както те умеят най-добре.

А източникът за ''новината'' за Лили беше Дейли, с което Съсекс са отказали всякаква комуникация. Източникът пък на Дейли беше кралски.
И каква полза имат кралските източници да дискредитират Уилям, като го представят в лоша светлина?

Общи условия

Активация на акаунт