Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 236
  • 808
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро! Много исках да си намеря La Belle 30мл. Няма. Другият с Преливащото от тъмно към светло шише, за мен е много силен. Търсих и  Alien Muse Edt, в Дъглас, казаха, че вече не са вносители. EDP... не го разбирам, да си призная. Моля, за мнението ви, за "Скандалите". Scandal, Scandal By Night, Scandal a Paris и  Scandal So Scandal. Много ми е "спешно" от известно време. Знам в какво съм влюбена, но в момента, не мога да си го позволя- Orhid Vanille на Van Cleef&Arpels. Благодаря, желая ви прекрасен ден! Heart

# 121
Знам в какво съм влюбена, но в момента, не мога да си го позволя - Orhid Vanille на Van Cleef&Arpels.
Че той е по-евтин от всичките тези, които са ти спешни и си изредила.
https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … tm_medium=product
Ако съм влюбена в него, никой от другите няма да го замести.

# 122
Азалия, много благодаря! Ами... то така излиза, този, който ми е "най" е по автин от "спешен" заместител. Сега се налага, да си призная, че съм много невежа в това отношение-не умея да поръчвам онлайн. Обаче, заради тази безценна информация, ще намеря кой да ми помогне. МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! Това буквално, ще ми е сбъднат ата мечта, от доста време. Heart

# 123
Пиши после как е, и аз имам интерес към този парфюм.

# 124
Знам в какво съм влюбена, но в момента, не мога да си го позволя - Orhid Vanille на Van Cleef&Arpels.
Че той е по-евтин от всичките тези, които са ти спешни и си изредила.
https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … tm_medium=product
Ако съм влюбена в него, никой от другите няма да го замести.
Даже тук с код за 5% излиза под 120 https://parfium.bg/van-cleef-arpels-orchidee-vanille-damski-parfium

Скрит текст:
Добро утро! Много исках да си намеря La Belle 30мл. Няма. Другият с Преливащото от тъмно към светло шише, за мен е много силен. Търсих и  Alien Muse Edt, в Дъглас, казаха, че вече не са вносители. EDP... не го разбирам, да си призная. Моля, за мнението ви, за "Скандалите". Scandal, Scandal By Night, Scandal a Paris и  Scandal So Scandal. Много ми е "спешно" от известно време. Знам в какво съм влюбена, но в момента, не мога да си го позволя- Orhid Vanille на Van Cleef&Arpels. Благодаря, желая ви прекрасен ден! Heart
Ако може, тествайте най-добре. Аз лично не останах запленена, въпреки че са доста коментирани.
Засега най-отчетлив на моята кожа остава червения Интердит. Обаче мога и без него. Носи ми усещането за Адикт. Добре, че имаше пробичка и можах своевременно да сравня. Адикта отвсякъде печели.
Взе че ми хареса Том Форд Ноар.
Относно Парфюмна вода Ard Al Zaafaran, Bahar Al Gharam, Жени, 100 мл, коментиран лятото, претърпях лека трансформация. Разкрива се чудесно в хладното, но не на мен. Детето си беше пръснало онзи ден, та не остана незабелязано. Може при накои да има такъв уау-ефект.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 09:02 от laki

# 125
  • виртуално
Добро утро! Много исках да си намеря La Belle 30мл. Няма. Другият с Преливащото от тъмно към светло шише, за мен е много силен. Търсих и  Alien Muse Edt, в Дъглас, казаха, че вече не са вносители. EDP... не го разбирам, да си призная.

La Belle 30мл
https://www.notino.bg/jean-paul-gaultier/jean-paul-gaultier-la-b … _source=pazaruvaj
https://makeup.bg/product/452976/#/option/1034496/

Angel Muse EDT
https://www.parfumi-shop.net/product/28520-mugler-angel-muse-dam … fjum-edt.html#668

# 126
Парфюмни, препоръчайте ми аромат, наподобяващ сладко от смокини, възможно най-реалистичен.

С интерес ще следя темата. Смокиновите аромати, които съм носила и нося са по-скоро листа, плода преди узряване, дървото и т.н. и са по-скоро свежи, а от картинката си представям, че търсиш нещо лепкаво, сладко, упойващо като сладко от зелени смокини.

Сладка смокиня усещам в Womanity но по-скоро като узрелия плод. Имала съм парфюма отдавна и малко съм  позабравила аромата. И сладката смокиня е смесена с влажен, солен морски въздух.

Тия дни мисля да мина през Салон Офлактив и попитам имат ли Dambrosia за която прочетох, че смокинята е сладка, а круши много обичам и очаквам красив аромат.

# 127
Запис на 9та страница. 😊
Благодаря за чудесната есенна тема!

Моята есен започна на 15.09. с два нови аромата- Libre EdT и L'interdit Rouge. Може би 3, защото с L'interdit Couture се сдобих миналия септември и ми беше почти непознат, запознавахме се в движение. Много харесван от околните, носих го в офиса 2 поредни седмици без да ми омръзне, но се захлади за него, и минах на Gucci Gulty Absolute pour femme, от който съм в луд възторг.

Пристигнах в България с класическата Герленска Рокля, от 5 дни съм с нея, и е прекрасна в това време. Никога май не я бях носила толкова дълго.
Донесох си още 3 идеални за ранна есен- Zadig This is Her, Cavalli Gold, и, разбира се Guilty Absulute, и ще видя с какво ще съм довечера.

След 15.10., предполагам, ще ми се носи нещо уютно и още по-топло.
Сега се радвам на есенното слънце и Герленските череши с лакриц и черен чай. Вчера дори усетих пачули, но за кратко. Най-сетне го оцених този аромат.

# 128
Надникнах и сега няма как да не ви следя! Моят любимец Poison girl засега ще влиза в действие. После ще умувам кой пореден парфюм да вадя от мини- парфюмерията си.

# 129
Дами, не виждам инфо с търсачката за парфюм Loccitane Nerolo & Orchidee.

Чирише ли качествено или по - скоро евтино?

# 130
  • Пловдив
Здравейте, чудя се между два парфюма - GUESS SEDUCTIVE NOIR и Azzaro Wanted Girl By Night.
И за двата четох дори отзиви, а,първият даже го сравняват с Mon Guerlain.
Ще съм ви благодарна да споделите вашите впечатления.

# 131
Парфюмни, препоръчайте ми аромат, наподобяващ сладко от смокини, възможно най-реалистичен.

Mugler Womanity е сладко от зелени смокини. Морската солена нотка в началото, преди да се стигне до сладкото, не всеки може да я изтърпи. Хубав парфюм е, но и доста натрапчив.

# 132
Здравейте! Днес при поррдната обиколка за тест на нови аромати( за които е говорено тук доста ) попаднах на linstant   в такова шише. Пробвах на листче и после се напръсках с него стандартно.Стори ми се дори по хубав от стария с който съм се запазила добре. Еми, страхотен парфюм- фин, нежен, изискан, класен.Парфюм за когато искаш да си елегантна дама.( Но това рядко ми се случва напоследък)
На едната китка бях с Либре интенз, който също много харесвам, на другата с новия Мис Диор, също много хубав и нежен.Но сравнени с константа, първия изглежда леко груб   недодялани и нахален, Мис четето ., като много други, а и изчезна за час.

# 133
Да, бестселърите на Герлен сега са преиздадени в нова серия с нови бутилки, но май няма разлика в ароматите. Така са не само Линстант, но и Инсоленс, Идил, Самсара, Шанз-Елизе и не помня още кои.
Линстант аз не го усещам изобщо, пробвала съм няколко пъти и все е като "невидим" за мен.

# 134
Уважаеми парфюмни дами и господа Simple Smile
не съм от най-активните по писането, но зная, че ще получа адекватен и сигурен отговор тук в темата, защото  я чета.
Наумила съм си че искам да имам Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto EDP, тествах го и ми допада.  Изчетох доста  мнения във Фрагрантика и така попаднах на Black Perfecto by La Petite Robe Noire Eau de Toilette Florale, който обаче  не мога да го намеря  за тест.
Въпросите  ми са следните: много ли са близки двата? Много ли е доминираща розата в тоалетната вода и за какъв тип роза става въпрос, ако е възможно някакъв паралел?
Благодаря Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт