Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 194
  • 808
  •   1
Отговори
# 105
Привет, момичета! Може ли да ме насочите къде мога да тествам Vanille Fatale? В Сефора The Mall тестерите на Том Форд почти всички са изпръскани, хаха, а конкретно този трудно го намирам за проба. И да се проявя малко като подстрекателка, но има един парфюм на Avon, за който казват, че приличал на фаталната ванилия - Far Away Royale. Ако някой някога го тества, ще се радвам на отзиви. Всъщност, аз планирам да го тествам в близките месеци, но ми трябва и Том Форд за сравнение.

# 106
Delirium , бутика на Estée Lauder.

# 107
  • Пловдив
Аз пък наскоро за малко да поръчам на сляпо Samsara и  Shalimar. Добре ,че преди това успях да ги тествам в мола.Първия ми прилича на   Splendor Elizabet Arden ,а втория на някакъв ужасен дезинфектант.Трябва да си наложа да се абстрахирам от утвърдени марки и настоящи промоции.

# 108
  • София
Скрит текст:
Аз пък наскоро за малко да поръчам на сляпо Samsara и  Shalimar. Добре ,че преди това успях да ги тествам в мола.Първия ми прилича на   Splendor Elizabet Arden ,а втория на някакъв ужасен дезинфектант.Трябва да си наложа да се абстрахирам от утвърдени марки и настоящи промоции.

Дезинфектант с аромат на Шалимар звучи повече от добре!

# 109
  • Пловдив
Ами когато парфюма не те радва какво значение има марката.А и малко трябва да  мислим с какво тровим обкръжението си.

# 110
  • Стара Загора
Shalimar определено не е за всеки. Аз го обожавам, но почти винаги, когато съм с него около мен чувам странни определения.

# 111
И аз имам love-hate отношения със Shalimar. Понякога имам нужда от неговата аура, за да се почувствам "по-стабилна", "зряла", но определено не мога да съм с него често, доминира някак над мен, измества ме, не съм аз. После не мога да си понасям дрехите на следващия ден, малко са ми като свекървата, която обичаш, но не искаш да се заседява у вас.
Иначе, не знам дали да ги наричaм есенни, но парфюмте, които си извадих за този месец са ми Alien Fusion, Narciso Rouge, Narciso Rodriguez For Her edp, SJP Lovely, Dior Hypnotic Poison, и не мога да спра да нося Al Haramain Junoon Rose. А, и Montblanc Signature да не забравя, че не мога да й се наситя тази ванилия и много добре ми идва на слънчево, но хладно време.

# 112
  • by the sea
Днес съм с Lancome Idole, най-скорошната ми придобивка, прекрасна роза, нищо че имам още 5 - всички са различни.
Чудех се между Idole и  My Way Intense, но май ще взема и двата,нямам нищо подобно на втория и не спирам да го мисля.

И аз имам шанел с пръскало, което се разглоби, не го ползвам , но заради това не мога нито да го разменя нито да го продам в такъв вид, иначе нямам съмнения в оригиналността, просто не са го затегнали като хората.

# 113
Flowers RoseFlowers TulipДенси , благодаря за страхотните теми ,както винаги..Flowers Hibiscus

Започвам есента с Blend Oud Zanzibar - много ми е топъл ,слънчев ,но не е за летни жеги ,сега му е момента..Armani Prive Rouge Malahit , Herera Tuberose , Elie Saab Le Parfum и Royal, L Interdit , Flowerpower R M , GGGB , Biter Peach и няколко Нишан като Vaine & Naive ...Много са ми есенните парфюми.Есента е много благодатен сезон,още е за цветните парфюми ,които имам в изобилие ,а в по-хладните и мрачни дни за по-хард неща..

Страхотна идея с музиката ,ще се включа и аз като ми дойде музата..

# 114
В сутрешния хлад Aqua Allegoria Granada Salvia е прекрасна, трайна, свежа и определено студа е приятел на този парфюм.

Ichnusa е голямата ми любов в момента Green Heart При цялата зелена свежест има една топла, дървесна нотка, която остава по кожата до вечерта и много, много ми харесва. От години не бях носила порфюм в чантата си. Интересно ми е в зимния студ как ли ще бъде.

Ninfeo Mio стои страхотно на мъж, толкова добре, че направо не мога да повярвам в какво шишенце е сипан....

Shalimarе странен и направо ужасяващ парфюм. От серията харесвам единствено Shalimar Parfum Initial L'Eau - прекрасен парфюм. Увива се нежно около теб, траен е, но за мое голямо съжаление вече е неоткриваем.

Хубава седмица!

# 115
Може ли няколко думи за Lancome Idol.
Цената от 116лв./100мл продукт /толкова ще ми излезе/ ми се струва неприлично ниска. Скоро имам повод и мисля да си направя подарък.
Добра ли е цената, трайност, излъчване..не съм го пробвала. Не намерих достатъчно мнения, за да се убедя, че ми трябва.

# 116
  • при морето
В дилема,не в трилема съм,от сутринта се чудя и мая кой от тези трите на Xerjoff да избера-Italica,Dama Bianca или Bouquet Ideale....Помагайте!

# 117
  • София
Парфюмни, препоръчайте ми аромат, наподобяващ сладко от смокини, възможно най-реалистичен.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:50 от Mini Rebel

# 118
SOTD: Bvlgari Zahira
Поздрав с любима моя песен, която отдавна не бях слушала:
https://www.youtube.com/watch?v=YKQo60lYSVY

# 119
Може ли няколко думи за Lancome Idol.
Цената от 116лв./100мл продукт /толкова ще ми излезе/ ми се струва неприлично ниска. Скоро имам повод и мисля да си направя подарък.
Добра ли е цената, трайност, излъчване..не съм го пробвала. Не намерих достатъчно мнения, за да се убедя, че ми трябва.

В Нотино има опцията ",, try it first"''-можете да пробвате парфюма от пробичка и ако харесате, тогава да си оставите голямата бутилка, а ако не ви допадне- да я върнете.
Код май не го лови парфюма, защото е намален.
Лично на мен не ми допада, има нещо, което ме дразни в него.Но на други им харесва.

Общи условия

Активация на акаунт