Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 71 661
  • 808
  •   1
Отговори
# 90
  • by the sea
О  аз толкова рядко виждам празни шишета, че не помня какво съм направила с тях хаха,
на някои знам, че пазя само капачките и имам 2-3 симпатични бутилки, които сигурно ще хвърля някой ден.
Не обичам да трупам прахосъбирачки и само с парфюмите търпя да трупам такова излишество от вещи.

sotd Memo Lalibela

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 11:18 от RedPanDa

# 91
Arabian's Secret  имат някои хубави неща, но проблемът при тях идва от там, че ги няма във Fragrantica, съставките изглеждат груби, a държат висока цена. Преди да ги пробвам, правех аналогия със Swiss Arabian, a Swiss Arabian Whisperer е 40 лв  за 90ml и малко ми стана странно като ми казаха промоцията на Arabian's Secret 75 лв  за 50ml и то ако купиш 2. И в пъти по-евтини Swiss Arabian ги има във fragratica, така, че съвсем нормално е да изглежда подозрително за хората. За тази цена би трябвало да предложат нещо повече като информация, най-малкото да се регистрирани във Fragrantica или да посочат дали са правени на спиртна основа- иначе просто изглежда, че някой тарикат прави пари на гърба на хората - изглеждат като празни претенции. Аз за по-малко от 75лв си купувам 50 мл Dolce & Gabanna, иначе нямам против ароматите на Arabian's secret, ако ги пускаха по 40 лв бих си взела няколко даже, но 75-80 лв ми се струва прекалено. Не съм ги отписала, но бих ги купувала ако са по-евтини.

# 92
Написах си съобщението и изчезна. Днес май не ми е ден.
Денси вчера бях до Pretty Shop. Пробвах May Way Intense, Idole Aura и Intense, Si Intense, Libre edp. Всичките не се развиха добре на кожата ми. А Idole просто си изчезнаха супер бързо.
Заглеждам и Because it's you, Mon Intense и Eau Des Marvelles, но ще изчакам да мога да пробвам на кожа, защото с Blues нещата бяха любов на листче, а на мен 20-30 минути и изчезва. Да не говорим как кожата ми променя почти всеки аромат.
От нишовите бих се радвала да пробвам и купя и от тях, но не мога да влезна в тези луксозни бутици. Признавам си че ме е срам. Sad

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 12:45 от Lale_Lili

# 93
Lale, аз също се притеснявам да влизам в лъскави бутици, но гарантирам, че няма да се чувстваш зле ако отидеш в тези трите:
Salon Olflactive на Патриарха, особено ако мъжът е на смяна. Изключително приятен господин, много лек и интересен разговор, отворен за препоръки и мостри, мисля, че е собственик, но не съм сигурна.
Campomarzio70, момичето е разговорливо, обсипва те с въпроси, по не досаден начин за мен, за да се ориентира какво харесваш, и започва да предлага. Усмихната и приветлива е, отворена за мострички.
Висша козметика на Съборна - по същия начин.
Не се стеснявай, влез, задай въпроси, обучени са добре, мили са и не те гледат от краката до косата, с пренебрежение.

Вчера бяхме до салона да купим на ММ Rouge CdG, в който се е влюбил и междудругото аз много си харесах Roses on ice Kilian, нямам търпение да дойде по-топло време, само заради него да го разнося.
Снощи го разходих малко, пак беше много красив.
Също така пробвах и Synthetic jungle, на ММ ще му заспи и вече го обмисля за покупка на пролет.

Още нямам sotd, че съм се отдала на разчистване на обувки и дрехи😀😀😀

# 94
Не се срамувай, отиди в бутиците на разузнаване. Аз те съветвам да посетиш най - първо Ателие и там да пробваш колекцията на Пантеон Рома. Те са по 270 лв. за 50 мл., не са безбожно скъпи и имат неустоими предложения. За самоподарък за рд стават. Почти няма вариант да не харесаш нещо от тази линия, а често и доста неща. Момичето Глория е страхотно и много услужливо, дава и проби.

Днес за добро настроение сложих Италика Xerjoff  и предизвиках фурор вкъщи. Ходят, миришат ме, искат да го купя, а мъжа ми каза, че ще ми го подари за скорошен празник, ако се стискам, защото казах, че е прекалено скъп за качеството си. Силно изненадана съм и определено не искам точно този подарък.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 14:22 от densi

# 95
  • Пловдив
Ние за съжаление в Пловдив нямаме такива бутици за нишови парфюми.
Ако мръдна към София, ще ги потърся със сигурност.

# 96
Аз скоро пробвах Италика, защото много го хвалят, но мен ми излиза една неприятна нотка, но не мога да определя каква точно, а и безбожно скъп. Но в тази линия на Xerjoff oпределено има в какво да се влюби човек. Моят фаворит е Dama bianca, последван от Lira и  Bouquet Ideale.  Аз преди време купих бутилка Gran Ballo, но явно съм купила най-тривиалния от линията.

# 97
  • Neverland
Аз скоро пробвах Италика, защото много го хвалят, но мен ми излиза една неприятна нотка, но не мога да определя каква точно, а и безбожно скъп. Но в тази линия на Xerjoff oпределено има в какво да се влюби човек. Моят фаворит е Dama bianca, последван от Lira и  Bouquet Ideale.  Аз преди време купих бутилка Gran Ballo, но явно съм купила най-тривиалния от линията.

Моят фаворит за  този сезон е La Tosca от серията Casamorati на XERJOFF . Обичам да "пръскам" Italica ,когато съм гладна за въглехидрати ,по точно тестени сиропирани сладкиши CakeInnocent ,защото от години не консумирам такива. Имам няколко парфюма от серията и мисля ,че има какво да се хареса на всеки парфюмен маниак  .
В момента ползвам  Good girl gone Bad Fruity Floral Perfume   /Kilian / ,който често  обърква сетивата ми  Rolling Eyes
Когато не искам да се   "обърквам" ,залагам на по-сигурни аромати Yum
За тази песен никак не съм объркана ,но ми звучи в синхрон Good girl gone Bad

Приятна вечер момичета и страхотна нова седмица ! Heart

# 98
  • The Evergreen State
В тази дъждовна Неделя съм за първи път с чисто нова малка 30ца Hypnose Lancome. Много скъп парфюм за мен и съм много щастлива.

Настроението е..дъжд Simple Smile.

# 99
Парфюм не съм купувала от пролетта. Знам, звуча като на сбирка на анонимни...парфюмеристи. Stuck Out Tongue Closed Eyes
 И мен нищо не ме влече. В уишлистата ми се мъдрят цели 2 парфюма не помня от кога ,но никак не са ми спешни -  Loewe Aura Floral и  Paco Rabanne Olympéa Intense. Естественно не ги познавам и,естественно, ще ги поръчам на сляпо..по някое време. Имам поне два парфюма купени и още даже не пробвани. Май съм се презадоволила.

След като почти цяло лято изкарах с  Nina Ricci L'Air du Temps и въпреки това не успях да му видя дъното реших, че му е студено вече ,а безумно го харесвам в топло време и го смених с Libre. Чакам да завали и да извадя  Mon-чето, а за разнообразие ще нося Givenchy L’Interdit,който тествах на сватба и цяла вечер сама си го усещах съвсем отчетливо точно както обичам. Няма да вадя други, сутрин се напрягам докато реша с какво да се напръскам, а не бива да е така.

# 100
Здравейте! В магазина не знаеха, но тук е друго. Моля ви да ми кажете, каква е разликата между двата (ще пробвам да покажа снимки) Преливащото от тъмно към свртло шише е Интенз, това поне знам. Благодаря, желая ви хубав ден! Съжалявам, не съм успяла със снимките. Едната бутилка на La Belle на Jean Paul Gautier е червена, другата е тъмно Розова.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 07:49 от Magda Dimitrova

# 101
Magda Dimitrova това е един и същ парфюм.
Може би от снимката излизат в друг нюанс, от различните сайтове.
За момента с украшението са само две версии
LA belle и LA belle le parfum , като вторият е с преливащо от тъмно към светло нагоре.
Няма трети  вариант.
Моят такъв парфюм като го купих беше като последната снимка, а след престояването вече е като първата снимка, въпреки че стои на тъмно и хладно се промени много цвета на течността.

# 102
Magda Dimitrova това е един и същ парфюм.
Може би от снимката излизат в друг нюанс, от различните сайтове.
За момента с украшението са само две версии
LA belle и LA belle le parfum , като вторият е с преливащо от тъмно към светло нагоре.
Няма трети  вариант.
Моят такъв парфюм като го купих беше като последната снимка, а след престояването вече е като първата снимка, въпреки че стои на тъмно и хладно се промени много цвета на течността.
МНОГО БЛАГОДАРЯ! Спирам да търся трети, който се оказва, че не съществува. Благодаря! Flowers Rose

# 103
Аз съм апатична също и кaквото и да пробвам все не ме “грабва”.  Нa черен петък или при голямо нaмaление ще взема vanille fatale на Tom ford

# 104
И аз да се запиша в темата Blush

До лятото изкарах разчиствайки парфюми. Обаче есента ме качи отново на парфюмна вълна и придобих няколко, като имам наум за още един със сигурност, който искам.

Иначе мисля основно да използвам  Chanel Eau Premiere Пръскалото му се освободи, но с нагаждане пръска, но понеже си е направо пълна 150мл бутилка, трябва да го почна, а и е много мек и ванилов и подходящ за всички сезони Heart

Общи условия

Активация на акаунт