Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 71 647
  • 808
  •   1
Отговори
# 75
Днес разносвам Noir Exquis, голямо предизвикателство се оказва този парфюм за мен, но не искам да се сбогувам с него все още.  
Давам му още няколко шанса, въртя го, суча го, смесвам го с други. В сухо, в дъждовно време.. истината е, че този профил на топъл ванилово-амбров парфюм е нетипичен за мен, но нещо в него ми допада и ми казва, че ще го заобичам с времето.

любим, днес също съм с него
с малкото чудовище делим слушалки, избрала е https://youtu.be/-Lo5_89qxcY

# 76
Аз също пазя празни шишета дори в кутията

# 77
Тук си пише, че са българска фирма: https://www.arabianssecret.com/bg/terms-and-conditions/ Управител е някакъв арабин ли, какъв е там.
Преди малко се разминах с някой, напръскан с Уляна, еми отврат.

# 78
  • София
Пазех празните бутилки, но пролетта изхвърлих около 30-40 и си оставих 10-15 по симпатични. Изхабих няколко оттогава и пак са се понатрупали, предполагам че пак ще ме хванат лудите в един момент и ще има разчистване Joy

Последните дни наблягам на Ликьореното Извънземно, Драконовата целувка, Маора, Манифесто елексир - ще ми се да ги изхабя до края на годината. Освен това носих и Градската кралица, Трезор а ла Фоли и Стюардесата на Готие.
Доносили са ми се и Кавали Голд, Валентино умо Интенз и Ноар Екскуиз - мисля да ги извадя за другата седмица.

Имам няколко аромата на Арабиан Сикрет - красиви, качествени и трайни са. Да имат допирни точки с други парфюми някои от тях, но в днешно време дори при много големи имена в парфюмерийната индустрия се наблюдават големи сходства, неизбежно е.

# 79
  • София
Все още не съм извадила всички есенни любимци. Ползвам тези, които са ми най-лесно достъпни в шкафа - Ambre Gris Pierre Balmain, Seta Moresque, L’Ambre des Merveilles Hermès, L'Ombre Des Merveilles Hermès, Ambre Eccentrico Giorgio Armani, Floriental Comme des Garcons, Rouge Comme des Garcons, Néa Jul et Mad Paris, Palo Santo Carner Barcelona, Ambar Del Sur Carner Barcelona, This is Her Zadig & Voltaire и Valentino Donna Noir Absolu Valentino.
Днес ходих да пробвам Sable Nuit Giorgio Armani. Хубав е, но нещо ми липсва в него. Няма кой знае какво развитие и ми е леко линеен. В никакъв случай не е лош аромат. Ще го пробвам отново, но може би няма да го купя.
В Нотино пробвах Autumn Vibes Maison Martin Margiela. Доста пикантен и силно подправков. Особено индийското орехче така ярко се откроява, че чак започна да ми дразни носа. Отказва ме от повторни опити за тест.
Видях, че има тестер на Wanted Girl By Night Azzaro и пробвах и него. Много приятен и добре блендиран аромат.
Исках да си припомня и няколко неща на Amouage, но нямаше нито един.
В Делириум са заредили Apple Brandy on the Rocks By Kilian и L'Heure Verte By Kilian, но не са им изпратили тестери и ароматите не могат да се пробват.
Огледах се за Or de Calambac Chopard, но го нямаше. Може ли запознатите с аромата да споделят дали звездовият анасон се усеща и преобладава.

# 80
Не преобладава въобще. Усеща се леко в началото. Аз ненавиждам анасон, а това е един от най-любимите ми парфюми за последните месеци. Всъщност най - ползваният, откакто го купих лятото. Изключителен е. Сега му пиша ревю. Ще купя и Nuit des Rois скоро. Тази линия се предлага за проби само в Делириум Сердика.

# 81
  • София
Аз също не харесвам анасон, но след като не е доминиращ и изчезва, го поръчвам. Няма как да го пропусна на примамливата цена, на която го виждам. Благодаря, Денси! Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 17:31 от magicjo

# 82
  • София
Lorelada, Fiona1, Мишчица, densi, ~Étoile~  Hands Plus1 Flowers Rose

За тези дами, които са пропуснали да тестват Absolute Talisman - много елегантен и европейски, направен обаче по някакъв малко по-завъртян и интересен начин. Гореща препоръка за дамите и непредубедените към Arabians secret. Страхотен! Animal Heart Eyes Cat

Скрит текст:

# 83
Добавям леко уточнение за Or de Calambac - анасонът в него е звездовиден и ароматът му не е еднакъв с обикновения, т.е. не мирише на мастика Simple Smile Звездовидният е по-богат и много по-приятен за мен. Не мога да се наситя на парфюма, в Бургас е ветровито и  му се носи лек шлейф. За подправково-смолистия си характер е лек и ненатрапчив.
Празни шишета от парфюми не държа, колкото и красиви да са.

# 84
Като видите дъното на парфюма какво правите с бутилката? 🙂
Обикновено извхърлям. Само един празен флакон запазих доста дълго. Наистина ми се струваше много красив, но в един момент реших, че е безсмислено да държа ненужни вещи. Става дума за флакона на Mariah Carey Forever.

# 85
  • Пловдив
В началото на лятото си купих Guerlain Allegoria Granada salvia. Докато отида сутрин до офиса и вече нямаше никой. Днес реших да пробвам отново. С 5-6 апликации вече 9 часа го усещам и то доста. Изключително много ми харесва. Изкарвам го веднага за есента.
Вчера пък реших да понося Zen на Shiseido. Понеже си го знам, че е супер хард, пръснах два пъти. Прекрасна трайност. Не знам дали да не изчакам още да застуди за него.
Есента е любимият ми сезон. След няколко дни имам РД и сега започва голямото чудене какъв парфюм да си подаря.

Днес тествах 4 парфюма  Arabian's secret. Харесах сякаш най-много Habibi от бялата серия и Uliana от черната. В момента има някаква промоция два парфюма за 150 лв. Единствено трайността ми се стори малка. Бързо изчезнаха от моята кожа.

Аз изхвърлям бутилките. Вярвам, че ако човек изхвърля излишното, освобождава място за нещо ново😉

# 86
И аз изхвърлям бутилките. Пазила съм, но по-добре да има място за нови любимци.
Аз съм в парфюмна апатия. Също като съфорумката по горе имам РД след няколко дни, но не мога да си харесам нищо до си купя и това ме тормози.
А ми се искаше да се зарадвам с нещо.
Последно се влюбих в Делина, но вече я имам и търся следващата тръпка, а тя не идва.

# 87
Аз си имам уишлист с набелязаните парфюми и следя като намалят някой, да действам. Grinning
Празни флакони не пазя, само ще заемат място и ще ме объркват какво имам, какво не. Ако някой парфюм ми е толкова голям любимец, ще го подновя, макар че предпочитам да пробвам други.

# 88
Здравейте, 😊
Трябва ми малко помощ да избера между 2 парфюма
Azzaro wanfed girl by Night
Roberto Cavalli Deep desire
И двата по описание са мои, кой повече си заслужава според вашите субективни мнения
Благодаря предварително и хубава неделя! 🌹

# 89
Здравейте, 😊
Трябва ми малко помощ да избера между 2 парфюма
Azzaro wanfed girl by Night
Roberto Cavalli Deep desire
И двата по описание са мои, кой повече си заслужава според вашите субективни мнения
Благодаря предварително и хубава неделя! 🌹
Определено Азарото, той е прекрасен женствен аромат.

Момичетата, в апатия къде и какво пробвате и не е ваше? Нишовите аромати как са ви?

Общи условия

Активация на акаунт