Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 115
  • 808
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Flowers Fallen Leaf

Искам да спомена тук един парфюм, който скоро една дама похвали. Парфюм, евтин и незабележим сред морето от имена, бутилки и ухания, а именно лимитката DKNY Original Women Fall.
Скрит текст:
Прочетох тогава поста, в който го спомена и "опушени ядки, кестени" веднага ме накараха да наостря уши. За смешната цена, на която е в новия хит-сайт, въобще не го мислих. Като пристигна и го отворих, си казах "ей сега ароматът, ако не ми хареса, то поне тази бутилка е истинско оръжие!" защото тя е цяла бейзболна бухалка 😃, но той пък така ме изненада, че още се чудя, как от тая бутилка изскочи такъв заек! Оказа се едно малко съкровище. Питат ме с какво бих го сравнила и на какво прилича. Понеже единственият кестенов парфюм, който познавам и имам е Noir Exquis, трябваше първо с него да сравня. Нямат кой знае какви прилики, освен кестена, който се усеща и в двата. Ако NE е унисекс, то този DKNY е чисто дамски кестенов аромат. Той е много по-скромен, фин и... да, женствен. Но е също така топъл и вкусен. Като крем от кестени. Тази кремавост, която забелязах при първото пръскане, го накара да заприлича на моята кожа на етап от уханието на Crystal Noir Versace, даже се чудя и до сега, дали не откривам и кокосов крем?! Парфюмът е много, много уютен, не можете да прекалите с него, много женствен и леко лъстив. Усещам го секси и ме кара да се усмихвам. Един от непознатите за мен парфюми, който смело напръсках на кожа въпреки това, защото от първото леко фъс за проба, му се доверих и той не ме разочарова. Днес съм с него и съжалявам, че не го взех със себе си, за да го подновявам, и усещам по-интензивно. Но, пръснат щедро сутринта в 6 и до момента ме обгръща в аура и го усещам мек като кашмирен шал. Истинско попадение! Жалко, че е лимитирано издание. Ще остави спомен, въпреки че не се предлага широко, а ще се изчерпа изцяло с времето, затова си струва да се познава. "Есен" му отива, но той е онази есен на домашен уют с крем от тиква и печени кестени, а не хладната, и влажна есен навън. Също така, уханието е по-скъпо от това, което ще си помислите за него предвид цената му, само тази шарена, весела бутилка не му отива особено.
Благодаря на дамата, която го спомена! 🏵️
От мен една картина, която свързвам с него - утрин, в която първите лъчи на изгрева са изненадващо топли за сезона и леката, млечна сутрешна мъгла се разнася, за да пропусне мириса на есента и на златните листа, които постилат земята.

Много се радвам, че след положителното споменаване на този непопулярен парфюм са последвали такива хубави емоции с него. Много топъл, нестандартен и много подходящ за сега. Flowers Fallen Leaf

# 721
  • Sofia
Вчера и аз получих кестеновия парфюм Simple Smile Всички суперлативи са верни, страшно мек, уютен и топъл е. Също и траен доста. Интересната част за мен е, че търпи доста голямо развитие, като накрая остава в най-хубавата си фаза, именно кестеновия крем. Страхотен! И аз благодаря за побутването, доста го бях загледала, но шарената бутилка и марката ми бяха доста неубедителни...

# 722
Извинете, но кой е кестеновият парфюм?
Върнах се назад да чета, но не можах да намеря отговор.

# 723
Този
https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Women-Fall- … n-2020-64090.html
Тук писах за него
https://m.bg-mamma.com/?topic=1372642.msg43687898#msg43687898

Благодаря на Радостна за него 🌺, изгуби ми се никът във времето и забравих коя първа го похвали.
Радвам се, че има и други, на които им допада.
Да, търпи развитие и става все по-хубав след началото.

# 724
Той обаче вече е свършил, писаха в другата тема, а и сайта не зарежда, явно го оправят.

# 725
# 726
Не е, получих мейл с отказ поради неналичност.

# 727
  • София
При мен Скарлет зарежда, но само през мобилния интернет (Виваком). Даже пуснах поръчка и получих мейл за поръчката.
Пафюм за деня Chloe EDT 2015. Отдавна не го бях слагала, много ме радва днес Two Hearts

# 728
  • София
И при мен зарежда. Има секция "нови стоки" ,  но виждам от старите неща там.

# 729
Има ли смисъл да купувам Velvet Orchid при положение,че имам Black Orchid? 🤔

# 730
Има. Велвет е по-хубав 😊

# 731
  • Пловдив
И според мен Велвет е по-хубавия парфюм.
Черната орхидея я пазя, защото е класика, но ако сега трябваше да избирам, категорично бих избрала Кадифената.

# 732
  • Бургас
Има ако ти харесва, вземай я.Аз не ги понасям и двата парфюма и за мен са много различни.

# 733
Спомням си че ми беше харесал на листче, но не съм го пробвала на кожа.
Сърбят ме пръстите. ✌️
Мисля че сега в Pretty Shop е на добра цена. Има - 40% отстъпка и 30 мл е 88.80 лева.

# 734
И за мен са различни. Аз предпочитам Velvet, по-"лесна" ми е.

Общи условия

Активация на акаунт