Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 71 594
  • 808
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Подариха ми Black Orchid, само един път тествах и още не съм сигурна дали ще си допаднем, но пък на мъжа ми му харесва много, та може и да го подноси той 😀Изключително траен е!

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 18:35 от ♥ Димяни ♥

# 736
Има нещо такова в спомените ми Tuali. Velvet беше наосгина по-лесна. Сега тази която имам е хубава, трайна върху мен много, но не е изцяло моя. Като посягам към подноса с парфюми рядко посягам към него, по скоро заради приятелят ми, който я харесва.

# 737
Велвет и за мен е по- хубава и по- носима.

# 738
  • София
За мен са си различни парфюми, Велвет е по-женствения. Аз за съжаление много бързо спирам да го усещам.

# 739
  • в Кошера
Определено Кадифената Орхидея! Broken Heart
Разкошен ром, огромен шлейф. Пристрастяваща и излъчваща. Broken Heart

# 740
Харесвам и черната и велвет,също и златната . Но ,като трайност,вторите 2 изчезват за около 2 часа,дори о от листчето.Черната според мен е най-трайна,но всички стоят близо до кожата или не съвсем..,изпълват пространство,но се стелят някак ниско,така,че човек се чуди .."абе на какво ми мирише..,хубаво е...,не знам от къде дойде.."..

# 741
До кожа е, аз нося Велвет над 10 часа.

# 742
А аз Черната над 24 часа. Досажда ми до болка. Воалът също. Така ми висят.

# 743
  • София
Велвета при мен е трайна, просто аз спирам да я усещам, околните я отбелязват. Черната си е усещам интензивно поне денонощие.

# 744
Ааа, моля ви, дано поне черната орхидея държи, не искам "прибрани" парфюми. Искам като си завъртя да го усещам.
Парфюм купувам за мен, не за околните.

# 745
  • by the sea
Black orchid го разкарах аз, едно че изобщо не ми отива, друго че и на мен ми претоварва сетивата прекалено е мощен, траен, плътен,
но е много много красив парфюм, наскоро го усетих на мъж  и се впечатлих.

# 746
  • Sofia
Време е да извадят Червена орхидея

# 747
SOTD: Montale Intense Cafe + Roses Musk

На практика едно и също, но в Кафето има повече интрига.
Нямаше колега от мъжки пол днес, който да не ми направи комплимент за парфюма...😮 А аз даже въобще не харесвам Монтал като бранд, просто разчиствах отливки. Единствено Кафето толерирам; пък той се оказа афродизиак даже, сега ще ми трябва шУше. 😆

Всички Орхидеи са ми на сърце, но Черната ми е най-голямата любов. Мога да плувам в басейн, пълен с нея. 🖤

# 748
Загърнала съм се с пухкава дреха с цвят на горски мъх в тази мъглива при нас сутрин, а от пазвата ми през ципа към шията лъха топлина с омайния мъхов аромат на Eau du Soir Sisley, който е просто вълшебен! Освен това ми е два пъти по-скъп, защото ми е подарък от любима приятелка от парфюмните момичета тук ❤️
Толкова е красив този парфюм имено в мразовита утрин като днешната, че се разтапям в уханието му! Как е възможно един аромат да те кара да се усмихваш, просто защото носи такова удоволствие за сетивата?!  Това е истинска терапия. 🤗
Хубав есенен ден ви пожелавам! 🦋🍁🍂
С това https://youtu.be/uOIHHMnI_Ig

Аххх! Как ме "целна" право в сърцето -  и с парфюма, и с музиката! Толкова обичам The Lonely Shepherd, интересен прочит, слушала съм предимно варианта на Georghe Zamfir, но много ми хареса и твоя - много "дзен" и много в тон с "Вечерната вода". Heart Eyes

# 749
Уф, момичета, направо ви завиждам на носовете. Благородно. Аризона, и на теб също.
И от двата парфюма имам отливки и съм ги заровила надълбоко, миришат през капачка и кутийка Simple Smile
С тия промени в парфюмния ми вкус се съмнявам, че съм изкарала ковид безсимптомно, то бива ли да ми се гади от толкова парфюми!
В Бургас беше слънчево, но доста хладно и ветровито. Бях с Agonist Hope, искам да опозная марката, но ми идват скъпички. Скандинавските парфюми са ми много интересни наред с руските. Ох, Анюта Никишина (https://www.instagram.com/wilddropsparfums/?hl=bg) какви нови е изкарала... дано се навие да прати и приеме плащане с paypal.

Общи условия

Активация на акаунт