Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 269
  • 808
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря за мненията, явно няма аромат точно на сладко от смокини, но пък мога да помисля за миксиране на някоя от предложените по-свежи смокини с ванилов аромат, ще видим дали ми се занимава да експериментирам Grinning

# 151
При силно напрягане на въображението, Womanity Le Gout (Taste of fragrance) може да мине за сладко от смокини, но идеята му е chutney, със сол.
Точно сега му е времето, във вятър. ❤
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/The-Taste-of-Fragranc … manity-13602.html

# 152
При силно напрягане на въображението, Womanity Le Gout (Taste of fragrance) може да мине за сладко от смокини, но идеята му е chutney, със сол.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/The-Taste-of-Fragranc … manity-13602.html

Дали го има някъде изостанал?

# 153
Кой от двата унисекс аромата Les Absolus d'Orient на Герлен е по-подходящ за жена - зеленият Oud Essentiel или червеният Musc Noble. Кожата ли е преобладаваща повече при първия или дървото?
Кой ви е любим от тази серия?

# 154
Кой от двата унисекс аромата Les Absolus d'Orient на Герлен е по-подходящ за жена - зеленият Oud Essentiel или червеният Musc Noble. Кожата ли е преобладаваща повече при първия или дървото?
За мен е вторият. Първия е доста тежък ууд за моя нос,мазен (при мен миришеше леко на овце ) Stuck Out Tongue
Любими са ми Амбъра и Пачулито Имам Амбър и Сантал Роял( към който не смея да посегна още....розата ме довършва Sweat Smile )

# 155
Благодаря, Ре, спомням си, че ти обичаш унисекс и мъжки.

# 156
  • в Кошера
Кой ви е любим от тази серия?

Определено Musc Noble. Peace
Имам и двата, но Oud Essentiel е трайно в шкафа на ММ. На него му стои в пъти по-добре. Green Heart
Кожа за мен не доминира, напротив даже.

# 157
Видяхте ли последния парфюм на Tiziana Terenzi ?! 🤪😃🤣

Дори за мен, която смело мога да твърдя, че съм кон с капаци по отношение на бутилките, това ми идва в повече.

За жалост, обаче, подозирам, че ароматът ще ми хареса много.

Моля, някой като го пробва, да пише.

# 158
Видяхте ли последния парфюм на Tiziana Terenzi ?! 🤪😃🤣

нищо не съм видяла, но ми харесва много в  това матово цикламено-розово Heart Eyes

# 159
  • by the sea
не че е много важно.. но аз на тяхно място щях да оставя капачката златна както на  Andromeda например..така изглежда евтино.

Парфюмът и на мен ми е интересен, всички парфюми с имена на жени са ми много любопитни, незнам защо Simple Smile

Днес съм с  TT Cassiopea , много ме радва този парфюм, щастие в бутилка

# 160

Дали го има някъде изостанал?
В ибей изпада понякога, макар и много, много рядко.
Ако бях прочела Dez по-рано днес, точно него щях да сложа; тук е топло, но с много силен, шантав вятър, който ме прави в главата като Медуза. 👾 Тъкмо щях и да мириша приблизително.😂

Вместо това носих последната си придобивка, Back to Black by Kilian.

Не му е точно сега климатът, мисля...
Взех го изключително на сляпо, даже нямах и намерение за нови парфюми, но беше добра оферта.
Малко съм раздвоена обаче... хем ми харесва шлейфа, който улавям от себе си, хем директно помирисан от кожа ми е един такъв пик**в, заради меда...
Има нещо в Килианите, което не ми е съвсем достатъчно, нещо ми липсва, за да ме удовлетворят напълно. Някак започват зашеметяващо, но бързо заглъхват, точно когато очакваш повече. Малко са като лош любовник.🤭
Ще видим как ще се държи на студ и тогава ще му реша съдбата.

Междувременно, вчера пръснах на блотер Givenchy L'interdit Intense и толкова да ми хареса, че едва се удържах да не го взема на мига.
Имах ЕДТ, който купих погрешка, носих 3 пъти и продадох; ЕДП ми е някак, ох, не ме разбирайте погрешно, старчески. Няма свежест в него, живот... умрял и затрупан ми е, след като сочната тубероза заглъхне.
Притеснявам се, че Интенз в драйдауна си е същият, а аз това не мога да го изтърпя върху себе си.
Но пък е толкова хубав в началото, направо неустоим... ❤

Музика за деня и седмицата изобщо, моите all time favourite 🖤🖤🖤:

# 161
  • Смолян
Аризона аз го ползвах миналата зима https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/L-Interdit-Eau-de-P … ntense-62491.html, да има нещо общо с оригинала edp, но за съжаление за интенз версия е доста нетраен, което ме дразнеше и го продадох. Може да е от моята кожа незнам, но видях още доста подобни оплаквания за трайността на парфюма.

# 162
И при мен същата работа, 15 минути трайност на кожа, на дрехи с дни.Новия Руж ми се вижда доста по- траен и също е страхотен аромат.

# 163
Да, на мен нещо ми се носи новия Руж.

# 164
Привет на всички и благодаря за новата тема! Flowers Fallen Leaf

Записвам се все пак да поглеждам какво носите, че се намирам в тотален конфликт с всичките си парфюми! Joy
С каквото и да се напръскам ме дразни и ми се струва плоско, безинтересно, студено, мъжко и каквото неприятно може да се сети човек. Confused
Подкарах мостри и отливки, но и оттам не се появява вдъхновение, все нещо ме мъчи, дано да е временно!

Ходих да пробвам червеното  L'Interdit - хареса ми, за разлика от предишните варианти, които не са ми неприятни върху други, но сама не бих носила.
Намирам го по - изчистен и женствен, има повече свежест и лекота в него.
Ще отида специално да се напръскам само с него, да видя дали ще ме вдъхнови за покупка.

Общи условия

Активация на акаунт