Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 73 664
  • 808
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Само тубероза. Плътна, мазна и натрапчива. Само за големи любители на това бяло цвете.

# 347
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че нахлувам в темата с въпрос.
Става дума за Dolce and gabbana L'imperatrice. Защо на някои парфюми има числото 3, а на други - не? Тези без 3 ментета ли са?
Благодаря Ви!

# 348
  • София
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че нахлувам в темата с въпрос.
Става дума за Dolce and gabbana L'imperatrice. Защо на някои парфюми има числото 3, а на други - не? Тези без 3 ментета ли са?
Благодаря Ви!

Два различни аромата са. Този без числото е лимитирана версия, доколкото знам, а другият (с числото 3) е масово предлаганият. Самото число си е останало от преди време, защото ароматът е бил номер 3 от цяла колекция, наречена Anthology. Hands V

# 349
В един от коментарите прочетох за вероятно бледо подобие на ЛВБ. Може да се каже, че са едно направление. Действително е плодов, може да се предположат малинката и пиперчето, медносладък, цветен, добре смесен, носибелен, жизнерадостен и не особено натрапчив. Нищо крайно няма в него.
"Приятен и позитивен в нОске. Это не шедевр ..... но всё же характер свой имеет."

# 350
  • Пловдив
Благодаря!
Значи е лесен за харесване и за подарък ще стане Simple Smile  Ще ги мисля...
По описание този ми звучи също ок...
https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-eau-de-pa … ml-1-7floz-661027

# 351
Здравейте, момичета! Имам въпрос с повишена трудност: имало ли е парфюм в края на 90-те, който доста прилича на Cavalli Serpentine? Подобен аромат ме преследва и не знам кой е бил. Чудя се да не пък да е било B.U. Wild. В малкия ми град тогава едва ли са се носили много маркови парфюми. Най-смешното е, че го свързвам с миризмата на някакъв ресторант.

# 352
Джуд, не мога да помогна, но си спомням какъв хит бяха B.U. През живота си съм купувала само един преди хиляда години, но така и не го ползвах. От Серпентината имам само топли спомени заради комплиментите, които ми е носил ( макар че аз не го оцених към момента, пръсках, колкото да съм с нещо,  но в ретроспекция - един добър парфюм за моята кожа).

# 353
Джуд по спомен Serpentine няма общо с B.U. Wild. Serpentine е тежък, шлейфов, леко, съвсем леко ретро за мен. За уверена жена, с приствие е. Докато B.U. си е приятно и лесно за харесване парфюмче. Може и да си права и да има аналог и общо с някой от 90те, но аз лично в момента не се сещам за да дам идея.

# 354
  • София
Серпентина в ранните ми 20 и малко преди това събираше много мъжки комплименти. Много бутилки изхабих от него, имам още даже, но в един момент или го промениха или аз се промених. Joy
Сега прочетох горното мнение, аз различно го усещам, плодово- цветен и топъл, точно тип нахакана хлапачка.
Във фрагрантика няма посочени много сходни, а дадените нямат нищо общо.

# 355
Здравейте, има ли дами, които са ползвали Mugler -Angel passion star?
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Passion-Star-31849.html
Различава ли се от обикновения ангел или само бутилката е различна?
Все повече и повече започвам да харесвам тази Аура ❤
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Aura-Mugler-Eau-de-Pa … suelle-54977.html

# 356
~Étoile~, промениха го и него, че и ние се променихме, няма как, нормален ход. Права си, не съм срещала подобен. Действително е топъл и плътен  парфюм. Не знам коя точно нотка е избивала за околните, но сигурно не е била неприятна. Изключително работя в женска среда и комплименти от себеподобни си беше балсам за слуха.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 20:26 от laki

# 357
Побутвам си питането за Le Participe Passé Serge Lutens 🙃

# 358
При мен го носеше колежка която имаше амбиции да е държанка и че е турбо красавица. Явно мъжете наистина са го харесвали, защото изразходи сигурно 20 бутилки от този Серпентин и както тя се хвалеше: " Аз парфюм и телефон през живота си не съм си купила. Винаги ми ги купват". От тогава за мен този парфюм ми навява само асоциации на лека жена с поведение на важна гранд дама. Помня аромата като тежък, нахален, задушаващ с нотка ретро при положение че 2008-2009та имаше доста свежаци на пазара и понеже парфюмериите и тогава ми бяха втори дом се учудвах, защо една млада 20 и нещо годишна жена би избрала точно това да носи. Но вкусове всякакви...

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 22:29 от Lale_Lili

# 359
Ами хора всякакви. Сега кой какви асоциации прави с парфюма не е меродавно.
Далеч е от моята истина и средата ми последното.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 22:02 от laki

Общи условия

Активация на акаунт