Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 73 637
  • 808
  •   1
Отговори
# 405
Грам сладост не намирам в Мон-овете аз. Има нещо в тях, от което ми става лошичко. Може би лавандула. Не съм запозната с пирамидите им, но от амбър и нещо Мон-ско започва да ми се гади Confused

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 02:07 от MarilynM

# 406
И на мен ми прилошава от всички Мон, точно заради лавандулата, а много исках да харесам някой от тях.

Препоръчайте ми някой есенен парфюм, да не е много тежък и задушаващ. За този сезон имам само малка отливка на Lost cherry (много го харесвам) и остатък от Good girl (малко тежък ми идва сега, по-скоро за зимата)

Като ориентир мога да кажа, че почти всичките ми парфюми са летни, цветни и свежи. Любими са ми Blooming bouquet, Ocean di gioia, Boucheron Quatre и почти всички Omnia.

# 407
И аз пръскам по повечко. В косата също, а почти не го усещам. Трябва да си доближа ръката до носа за да усетя нещо. 🥴
И при мен с повечко пръскания не издържа много,при тестване преди покупка изпадах в делириум да си душа китките,задържаше се…сега рядко го нося,защото не обичам да нося в чанти да поновявам,от летище е купуван и не се съмнявам в качеството,просто не ми се задържа.И с други парфюми имам такива наблюдения.
Днес ще съм с Еликсир Клиник,баш му е време…май се връщам към стари любимци😀

# 408
И аз не се съмнявам в качеството. От Биз го взех, тестер е. Бач кода показа че е произведен 2020-та. Но явно моята кожа пак проявява капризи...
Днес ще съм с него отново напук че не се усеща.

# 409
Meri123, благодаря за отговора! 🙂
Много рядко си харесвам така парфюм и ми се надяваше да го намеря онлайн, но явно ще почакам. Flowers Hibiscus

# 410
  • виртуално
Meri123, благодаря за отговора! 🙂
Много рядко си харесвам така парфюм и ми се надяваше да го намеря онлайн, но явно ще почакам. Flowers Hibiscus
появяваше се няколко пъти онлайн, но бързо се изчерпва
мисля, че мakeup го бяха пуснали на около 70лв за 60мл
в момента го има май само тук
https://fragrances.bg/index.php?route=product/search&search=i%20want%20choo

# 411
Здравейте,
получих си пратката от Скарлет- мини Tom Ford Eau de Soleil- не е моят, най- вероятно ще ходи в размените...
Страх ме е да отворя Adults Kilian, четох за смокинята и ви моля да я сравните с Молинардската. От нея ми става лошо, та, ако си приличат, по- добре да не рискувам и да оставя парфюма за подарък. Смокинята в звездата на Alien ми допада, може би защото слабо се усеща, не знам...
Предварително благодаря Simple Smile

# 412
Adults Kilian е много сладка смокиня с ванилия, не мога да си спомня Молинар какво точно беше, но ако харесвате по - интензивни и сладки парфюми би трябвало да не ви разочарова Adults. За мен лично е прекалено сладък.

И да попитам пак за Hermes Mandarine Ambrée, ако някой го има.. Спомням си, че една дама (Босилка, ако не се лъжа) беше почитател на тази серия, но не намирам за него информация тук. Благодаря 💐

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 11:18 от amareto

# 413
Здравейте извинявам се, но можете ли да ми препоръчате сайт, в който парфюмите със сигурност са оригинални тъй като трябва да поръчам спешно един парфюм а се обърках щ

Какво ще кажете за www parfium.bg

# 414
Здравейте извинявам се, но можете ли да ми препоръчате сайт, в който парфюмите със сигурност са оригинални тъй като трябва да поръчам спешно един парфюм а се обърках щ

Какво ще кажете за www parfium.bg
В parfium.bg парфюмите са оригинални. Ако знаете кой парфюм искате, потърсете го и в останалите сайтове, които са на първа страница, тъй като може да го откриете на по-добра цена Wink Отдавна не съм пазарувала от parfium.bg и не помйня последно за колко време доставиха може би 3-4 дни. Зависи колко Ви е спешно, мисля че Notino са най-бързи Simple Smile. Успех!

# 415
Търся Кинг на dolce gabbana

# 416
Най-бързи са Венера - получавате утре, но за съжаление асортиментът им не е толкова богат. Flowers Hibiscus

# 417
Elf също са много бързи и изключително коректни! 👌

# 418
Миналата седмица поръчах от parfium.bg. Поръчката дойде на следващия ден, много са бързи. Същото се отнася за Dolce.bg, така и не разбрах защо един и същи търговец има два сайта, може би има логично обяснение. Grin

# 419
И на мен ми е интересно, както и защо винаги имат по 1 лв. разлика еднаквите артикули. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт