Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 73 639
  • 808
  •   1
Отговори
# 390
Има ли голяма разлика между първия Мон Герлен и флорал? Обмислям това да е следващата ми покупка, но не знам коя версия да взема. Трудно ми беше да ги различа.

# 391
  • София
Eau Des Merveilles, не е много траен и при мен, но пък не е час. Simple Smile Подновявам веднъж на ден. И пръскам по повечко от него. Wink

# 392
И аз пръскам по повечко. В косата също, а почти не го усещам. Трябва да си доближа ръката до носа за да усетя нещо. 🥴

# 393
Да попитам "Eau Des Merveilles" при вас каква трайност има?
Знам че сега може би не му е сезона, но изветрява страшно бързо при мен час, час и малко. Чудя се дали пак моята кожа проявява капризи или е нормално.

При мен поне 10 часа, а по дрехите остава докато не се изпере.

# 394
Здравейте, имам един продукт за тяло с мирис на малина и магнолия и търсих в интернет парфюм с такъв аромат. Излезе ми информация, че Hot Couture е такъв, но попаднах и на темата от миналата година, където коментирате, че този аромат вече е развален, някак 'химически'. Наистина ли не си струва? На евтино ли ухае? Можете ли да препоръчате нещо подобно? Благодаря Simple Smile

# 395
  • София
Здравейте, имам един продукт за тяло с мирис на малина и магнолия...
Кой е продуктът за тяло? Flushed
Има един течен сапун с малина и магнолия на Балея, който мирише бо-же-стве-но! Ако някой го знае и се сеща за подобен парфюм, ще съм много щастлива да подскаже!

# 396
Написах го много общо Grinning на Балеа е, део-крем, в една кръгла малка пластмасова опаковка.

# 397
  • Пловдив
При мен Eau Des Merveilles трае поне 4-5 часа, дори и повече.

# 398
Странно. Първоначално мислех че е нещо от студа и реших да му дам време да почине, но няма промяна. Много е нетраен. Докато помня в мола като го пробвах как излъчваше и колко дълго беше траен. Дори до следващия ден.
Купих тестер и имаше празен ход. Дали ако евентуално е много стар това да може да повлияе на трайността?

# 399
  • София
Не мисля.

# 400
Здравейте,
Днес помирисах и се влюбих в Jimmy Choo I Want Choo.
Цената в Douglas обаче ми е високичка и се надявах да го намеря по-изгодно онлайн.
Сега проверих и никъде го няма, освен във Венера козметикс, в голяма разфасовка от 100мл.
Някой знае ли, защо е изчерпан и изобщо предлага ли се онлайн? Има ли и по-малко милилитри?
Благодаря! Simple Smile

# 401
Има ли голяма разлика между първия Мон Герлен и флорал? Обмислям това да е следващата ми покупка, но не знам коя версия да взема. Трудно ми беше да ги различа.
За мен Флорал беше много сладък. Като цяло и двата аромата за моя нос са твърде сладки, но пък изключително трайни и наситени.

# 402
Всички Мон-ове и на мен са ми много трайни и наситени. Много обичам такива парфюми. Последно взех Sparkling Bouquet, но не се сработи с кожата ми и се разделих него. Още ми е мъчно, може би трябваше да го задържа. Действително даваше усещането на лукс Simple Smile
Сега се каня на Интенс. Ще помисля още малко за него, оглеждам се за проба и разносване първо. Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 02:10 от Lale_Lili

# 403
Здравейте, има ли дами, които са ползвали Mugler -Angel passion star?
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Passion-Star-31849.html
Различава ли се от обикновения ангел или само бутилката е различна?

Аз го нося, но никога не съм притежавала оригиналната синя бутилка, и едва ли съм в помощ. Пробвала съм, и ми се струва същия, с малко повече шоколад, но може и да си въобразявам.

Благодаря Simple Smile А Тирамисуто ти изглежда чудесно, отдавна не съм правила. Трябва да поправя грешката  си 🤣🍩 Simple Smile

# 404
  • Стара Загора
Здравейте,
Днес помирисах и се влюбих в Jimmy Choo I Want Choo.
Цената в Douglas обаче ми е високичка и се надявах да го намеря по-изгодно онлайн.
Сега проверих и никъде го няма, освен във Венера козметикс, в голяма разфасовка от 100мл.
Някой знае ли, защо е изчерпан и изобщо предлага ли се онлайн? Има ли и по-малко милилитри?
Благодаря! Simple Smile

Rocket ,Jimmy Choo I Want Choo, не се е предлагал в онлайн сайтовете ,освен в Douglas . Там го има и в по - малки милилитри - 10 мл. , ако те устройва .

https://douglas.bg/jimmy-choo-i-want-choo-conf--57476

Общи условия

Активация на акаунт