Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 133
  • 808
  •   1
Отговори
# 660
JPG La belle ми хареса много, сладък и закачлив, но с трайност 10 мин при мен,  Le perfume-ужасен, за мен.

# 661
Шлейф като за кралска сватба правят ванилия, амбър, бели цветя

# 662
Днес нося Datura Noir, водих я навън, на вятър и като се прибрах още влачеше шлейф. Ето парфюм плътен, шлейфов и впечатляващ.
мм го обича.

# 663
  • Sofia
malika$ , пробвай Armani Si intense втория (първият е в черната бутилка).

# 664
И удът, и удът прави шлейф.
Животните с мъхове също.

# 665
Нещо по-конкретно? 😀
Нещо изкусително на Монтале?
Нещо съм си наумила да ги опитам, но приемам всякакви конкретни предложения, без червената обувка, защото съм си я заплюла.

# 666
Азалия🌺,усеща ли се много кокоса в Датурата,хич не го обичам,заради гадните ароматизатори в такситата..?

# 667
Малика, в елфрагранс, парфюм.бг и старкорп има мостри на Монтал. Поръчайте си, пробвайте ги и си изберете.
Вкусовете на всеки са различни и това, което е уау за мен, за вас би могло да е ужасен ужас.

# 668
Нещо по-конкретно? 😀
Нещо изкусително на Монтале?
Нещо съм си наумила да ги опитам, но приемам всякакви конкретни предложения, без червената обувка, защото съм си я заплюла.
Ristretto intense cafe,  Oudmazing, Sensual instinct (с предпазливо пръскане)

# 669
Азалия🌺,усеща ли се много кокоса в Датурата,хич не го обичам,заради гадните ароматизатори в такситата..?
Аз лично, изобщо не усещам кокос в Датурата.

# 670
  • София
Според мен, шлейфът дават средни нотки, съчетани със силни базови. Ванилия-пачули, например.

# 671
Аз на Монтал само интенз каре харесвам и един  розов, който ми е едно към едно с мис диор . Мансера хсресвсм много повече.

# 672
Да предупредя, че новият Мансера Fig extasy не става за насляпо. На мен ми е чисто мъжки, даже малко на мъжка пот ми избива в началото. Зелените листа на смокинята се усещат, но я няма  сладостта на плода

# 673
  • Пловдив
Кажете, моля, 2-3 думи за Jean Paul Gaultier La Belle Le parfum, добри ако може 😂
Аз го имах преди време, но го махнах. Хубав, ванилов парфюм е, но крушата ме подразни - създава усещане за синтетичност, дори леко ретро. По принцип избягвам аромати с доминиращи плодове, а тук се усеща доста, макар и преплетена с други мои любими нотки като ванилия.
Иначе е присъствен, безумно траен и шлейфов парфюм.

# 674
  • София
Ретрото в Ла Бел се дължи на ДНК-то на Класик, което носи.

Общи условия

Активация на акаунт