Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 142
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви! Нищо ретро не ща, точно секси, шлейфов аромат. Значи Intense cafe ще е.
Обичаш ли рози? Защото аз кафе в този парфюм не откривам. Всъщност, нищо друго освен плътни, захаросани локумени рози... А секси... зависи твоята кожа какво ще извади от него.

# 646
Интенз кафе според мен , но намирам Рози и Вaнилия на Мансера за по-хубав вариант.

# 647
Heart Decoration kovatcheva, аз съм за червенокосата, независимо, че по статистика са с най-ниско IQ! Това - в кръга на шегата.

# 648

sasi6
срещала ли си се с Narciso Rouge? За него се сетих като прочетох трите парфюма

Азалия
горчивината на тагетиса е много любима, брех колко ме изкушава този парфюм
Пропуснала съм да спомена,че тествах главно новоизлезли и  не баш,но пак сравнително нови,които съм пропуснала. Има някои брандове,към които никога не посягам,и аз не знам защо-някои от тях са Кавали,Ели Сааб,Нарцисо Родригес,Прада,Ести Лаудър ..и др. ,не знам по каква причина. Но този път реших,че пробвам прословутите кубчета,само на блотер-Бялото много ми хареса,фин,класен аромат. Червеното пръснах също..и нищо за него не помня..трябва пак да го пробвам. От бялото,обаче  за няма и час беше излетял аромата..
По-горе за пантерата говорихте,тях също винаги съм ги избягвала. Сега обаче много внимателно и отдалече,внимавайки да не си пръсна на ръкава  пръснах на листче и се зачудих на какъв ретро аромат ми напомня..май наистина Бич Може..,

# 649
Обичам рози, но чак пък само рози..и това не.
Мислех си за плътен аромат, шлейф, изкусителна нотка.
Пак не съм познала парфюма май.

# 650
Не го купувай на сляпо, не е парфюм, който лесно би се харесал на всеки.

# 651
При мен също Интенз кафе е силна роза, без грам кафе.

# 652
Тогава идея за изкусителен, плътен, шлейфов аромат?

# 653
Това, че някой намира един парфюм за изкусителен, плътен и шлейфов върху себе си, не означава, че и ти ще го излъчваш по същия начин. Или ако аз намирам един парфюм за такъв, то ти може да не го намираш. Пробвай и си избери. Ако рискуваш на сляпо само по описание, вероятността да сбъркаш и да не ти хареса е голяма. Ако не те бърка особено финансово, можеш да си го позволиш. Ако пък има значение ... просто не го прави на сляпо. Поне напиши какви нотки харесваш, защото и това има значение, струва ми се. Не харесваш рози, но искаш да си купиш Интенз Кафе...

# 654
А защо просто не обощим кои нотки правят парфюмите плътни, шлейфови и (относително и според зависи Simple Smile) изкусителни?
Всеки път ровя в търсачката и я ми излезе нещо сред десетки страници, я не. Иде ми да извадя най-добрите публикации на компетентните парфюмисти в групата и да помоля модератор да ги закове на първа страница.
Вероятно 90 % от хората намират ванилията за изкусителна.

# 655
ХАРЕСВАМ рози. Но да не са само те преобладаващи.
Изобщо какъв е проблема да разбера ВАШИТЕ впечатления, а аз ще си преценя??
Така по съвет на съфорумки намерих два мои шедьовъра, без които не мисля да оставам и това са Zadig This is her и CH Good girl.
Та очаквам предложения, моля

# 656
  • by the sea
за мен плътни и шлейфови са белоцветните, подобни на  Alien , Pure Poison, също и Hypnotic Poison
 - все парфюми които нямам Grinning ще ме заболи глава от тях аз съм по по-дискретните и не държа парфюмът ми да бъде коментиран или определян като секси...

снощи имах първия си парфюмен кошмар, счупих някакъв уникален и рядък фланкър на  Shalimar и трябваше да го наплатя и бях бясна, че сега няма да ми останат пари за my way intense Grinning
днес разнасям на пуловерчето  Gentle Fluidity Gold, макар че прилича на 2-3 други парфюма, този най-ми бръкна в душата, създава ми облак от щастие около мен.

# 657
Ми ок, ето моите изкусителни и шлейфови, винаги отбелязвани от околните. Имам и други, които аз намирам за такива, но не са събирали толкова комплименти като изброените по-долу
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-Only-One-51249.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Nomade-Absolu-de-Parfum-58424.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ea … Ambree-60867.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Wild-Pears-12302.html

# 658
  • София
Тествайте, тествайте, тествайте. Никой не може да ви каже какво ще ви се стори секси на вас самите.
Аз не мога да понасям масовите сладки шлейфови аромати от типа на ЛаВи е бел, Бляк Опиум, Гууд гърл и т.н.

# 659
Получих поръчка от Делириум днес с мостра на Jo Malone Myrrh and Tonca. Разочарована съм, много. Бях сигурна, че ще го харесам и го бях нагласила в кошницата за следваща поръчка, но не би. Първоначано плътен и наситен приятен аромат, който обаче след секунди се трансформира в ужасно накъртващ медицински такъв. И това нещо няма край... 2 часа по-късно ароматът става по мой вкус като междувременно съм се задушила от болничен мирис. А аз И работя в болница... Твърдо не съм.
Кажете, моля, 2-3 думи за Jean Paul Gaultier La Belle Le parfum, добри ако може 😂

Общи условия

Активация на акаунт