Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 225
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 120
  • при морето
lovelinor с малки букви ли?
И над каква определена сума хваща кода?

# 121
С малки, да. Няма минимална сума, но не важи за вече намалени продукти.

# 122
Изброените кодове са активни, въвеждат се с малки букви и важат за всеки продукт освен намалените

# 123
  • Стара Загора
Ама разбира се че гет.бг пак не са си актуализирали наличностите. Видите ли, работили били събота и неделя, та били разпродали няколкото бройки от Feerie. На въпроса ми защо имат толкова стари парфюми, отговора беше 'при някакво прехвърляне в сайта се били активирали'. Толкова стари били всички поръчани, че ги нямало никъде. Защо съм ги поръчала. Но те много хора имали поръчки със спрени такива. 🤣🤣🤣🤣 Пародия!

# 124
  • София
За Сахара казаха ли нещо?

# 125
  • Стара Загора
Не съм питала за нея.
Други ме интересуваха и естествено че нямаше нищо. 😀

# 126
Чакаме я 😂
На мен още не са я отказали 🤣🤣🤣

# 127
Сахара и да я получим пак ще е лошо Joy Ще я огледам от всякъде мнително и въпросът как пък точно при тях се появи ще ме гложди до последната капка парфюм Joy

# 128
И в parfumsbg.com има интересни неща, има feerie edp, JPG Ma Dame, има YSL Elle на страхотна цена, но пише edt, в описанието Intense, а на снимката си е класическото Simple Smile. Аз се пробвах, ще видим Grinning.

# 129
И в parfumsbg.com има интересни неща, има feerie edp, JPG Ma Dame, има YSL Elle на страхотна цена, но пише edt, в описанието Intense, а на снимката си е класическото Simple Smile. Аз се пробвах, ще видим Grinning.

Тези сериозни ли са...? Че виждам и там разни невероятни неща, освен изброените, има още Armani Mania и Myrrh Imperiale Armani Privé 😳🧐😲

# 130
Изобщо не си губете времето с https://www.parfumsbg.com/, нищо налично нямат от спрените парфюми. Миналата година опитах, след третия отказ ги забравих. https://www.donbaron.bg/ са подобен случай.

# 131
  • Пловдив
В Elinor поръчах Rochas bizance с код  summer и намали цената с 15 %.

# 132
има YSL Elle на страхотна цена,
Ако дойде, пишете. Искам да си го взема и аз.

# 133
  • София
Точно преди час ми се обадиха от Гет бг, за да ми кажат, че Сахарата я няма Satisfied, питах за Guerlain Initial, естествено, че го няма. Не че нещо съм си представяла различно, но въпросът е принципен. Да си актуализират наличностите.

# 134
Поръчах от Нотино в събота сутринта и днес кашончето опаковано перфектно чакаше кротко в офиса на Speedy 😀😀😀❤❤❤.Не мога да не се похваля с тази красота.

Общи условия

Активация на акаунт