Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 245
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 135
Аз направих поръчка и чакам да ми звъннат за...отказ.
А ако я потвърдят, тогава ще му мисля:)

Статус на поръчката:НЕ НАЛИЧНА.
Изводите всеки може да си направи.

# 136
Аз направих поръчка и чакам да ми звъннат за...отказ.
А ако я потвърдят, тогава ще му мисля:)

Статус на поръчката:НЕ НАЛИЧНА.
Изводите всеки може да си направи.
[/quote]

# 137
И моето нещо от Гет.бг е със статус НЕНАЛИЧЕН. What a surprise. Joy

# 138
elinor - 20 % на Xerjoff  с код xerjoff

# 139
Някой използвал ли е опцията за гравиране, която се предлага в Нотино. Днес видях, че са пуснали нови промоции и искам да направя един по-персонален подарък. Някой може ли да сподели дали е качествена изработката?

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 16:35 от bubanka

# 140
  • София
Аз. Гравирахме за съученик на сина ми за рд. Не на всяко шише става обаче и услугата се заявява само онлайн на сайта.
Аз мислех, че мога да избера парфюм и да го дам на място в магазина на Нотино в Парадайс, но не става.
Иначе изработката е ок. Много идеен подарък е.

# 141
Здравейте, дами! Има ли причина според вас да има такава разлика в цените на един и същ парфюм в Дъглас и Нотино? Става въпрос за Orchid leather на VCA- в Нотино цената е над 400лв., докато в Дъглас е 267, обикновено в Дъглас цените са по-високи. Освен това почти не го намирам по другите сайтове… Ако някой го е виждал на по-добра цена, моля да сподели.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 20:04 от Machken

# 142
Чувствам се спецаилна, от get.bg ми се обадиха да ми кажат , че и двата парфюма не са налични, Том Форд имаме само парфюм, но цената му е много нагоре Simple Smile)), казах, че го имам и не ме интересува, - Ами тогава анулираме поръчката !
Сахарата въобще не я коментирахме.

# 143
  • при морето
Xerjoff-много добри цени в parfium.bg

# 144
  • Стара Загора
Да обощим накратко за get.bg - парфюми има и от всички, но само на картинка. 🤣🤣

Между другото телефона от който ми звъннаха го имах записан под името parfumi-shop, но с тази смяна на собственици и сливания...

# 145
  • София
Здравейте, дами! Има ли причина според вас да има такава разлика в цените на един и същ парфюм в Дъглас и Нотино? Става въпрос за Orchid leather на VCA- в Нотино цената е над 400лв., докато в Дъглас е 267, обикновено в Дъглас цените са по-високи. Освен това почти не го намирам по другите сайтове… Ако някой го е виждала на по-добра цена, моля да сподели.
Няма причина. Нотино се самозабравят понякога. Не съм го виждала на добра цена из сайтовете. Все още не се предлага масово.

# 146
  • София
Снощи го хванах с 20% намаление в parfumdreams.de на 90 Е, днес е намален на 108 Е и код не хваща.

# 147
  • при морето
пак е по-добре от 267лв.

# 148
Снощи го хванах с 20% намаление в parfumdreams.de на 90 Е, днес е намален на 108 Е и код не хваща.
А 10% при регистрация?

# 149
  • Sofia
В момента в Дъглас е 200 лв онлайн с бюти кард.

Общи условия

Активация на акаунт