Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 267
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 150
И в Perfume.bg в момента е на цена 199 лева.

# 151
200 лева е доста по-добре, имам бюти кард. Ще го помисля, пък може и да си го самоподаря, макар че съм хвърлила око и на Ботега Венета, но и нея първо трябва да я тествам малко повече.
В този ред на мисли- кога правят по-големи намаления из сайтовете за парфюми, нещо като Черен петък?

# 152
В parfium.bg има ли някакъв код?

# 153
FB5 работи при мен.

# 154
Поръчах от Нотино в събота сутринта и днес кашончето опаковано перфектно чакаше кротко в офиса на Speedy 😀😀😀❤❤❤.Не мога да не се похваля с тази красота.

И аз си взех моят, наистина е прекрасен. Много сладичко бутилче, като за 35 лв е супер HeartHeart
Днес съм с него, чудесен аромат, мисля е подходящ точно за хладните сутрини и дни оттук нататък.
Усещам горски плодове, повече боровинки, ванилия и канела?!

# 155
Аз имам същите  не особено приятни впечатления от get  по отношение на предлаганите аромати.
Любопитно ми е дали с azo положението е същото. Някой има  ли скорошен опит с тях? Предлагат интересни продукти, цените са атрактивни, изкушавам се да поръчам , но ...имам спирачки, може и да е от ретроградния Меркурий Wink

# 156
Аз съм взимала от Azo, последно един Шанел, а и утре чакам нещичко от тях и дано не се окаже греда. Нямам оплаквания засега.

# 157
# 158
Аз съм поръчвала поне 3,4 пъти от Azo.bg и съм доволна за тези които получих, но имах и поне 3 анулирани поръчки. Много неща ги нямат, а на сайта са налични.

# 159
  • София
Аз имам чувството, че тия от Азо са в Бета версия тест на страницата си още и използват реални потребители за нейното разработване. На принципа, да видим коя функция работи изобщо или просто като сайт, разработен от студенти, така- за практическо упражнение... Joy

# 160
Честно казано това мен никак не ме бърка, а и всеки започва от някъде, защото за всеки има хляб под слънцето, както и за всеки влак си има пътници. Дали от тук, дали от там - все тая, парфюмите няма да свършат! На този етап не съм от недоволните.

# 161
Получих съобщение за парфюм , който отдавна издирвам Amber Mystic EL, веднага поръчах/от герб.бг / и се обадиха днес да кажат,  че го нямат и е грешка...

# 162
Поръчах от Нотино в събота сутринта и днес кашончето опаковано перфектно чакаше кротко в офиса на Speedy 😀😀😀❤❤❤.Не мога да не се похваля с тази красота.

И аз си взех моят, наистина е прекрасен. Много сладичко бутилче, като за 35 лв е супер HeartHeart
Днес съм с него, чудесен аромат, мисля е подходящ точно за хладните сутрини и дни оттук нататък.
Усещам горски плодове, повече боровинки, ванилия и канела?!

Така е. Остава само да допълня че е уникално траен поне при мен.

# 163
  • при морето
И в Perfume.bg в момента е на цена 199 лева.
Изчерпано им е интересното-и Orchid Leather и  Bois Dore

# 164
Засега azo.bg са добре, потвърдиха наличност. Няколко пъти са ми звънили за потвърждение, свързах се с тях, разбрахме се. Споменаха "изтегляне на наличност", може и да не са им на склад в София нещата. Цените им са прилични, потвърдиха и отстъпката, и безплатната доставка.

Общи условия

Активация на акаунт