Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 293
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за отзивите за azo. Аз открих аткрактивна цена, поне за мен, на Robe noire black perfecto EDP
Предложението е 100 мл за 86,40 лв. Няма снимка към продукта, не е уточнено дали е тестер, нищо чудно и да се окаже  версията EDT Simple Smile  с този ретрограден Меркурий шегиге нямат край Wink това е линкът
https://azo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-black-perfecto-edp- … heni-30-50-100-ml

# 166
Със сигурност звънят за потвърждение (поне така е било), така че подробностите могат да се уточнят предварително.
Поне това, което виждам не е от секцията за тестери, виждам и снимка....
 До колко е достоверна информацията, нямам идея, но веднага мога да споделя личния си опит с друг сайт, от който лятото покрай другото бях поръчала още нещичко и очаквах спрей, не рол-он, ....заради което им писах разбира се...мудна процедура, ще си ползвам рол-она...

https://azo.bg/catalog/product/view/id/305201/s/maison-francis-k … ter/category/303/
Масло с пулверизатор, с поне 3 празни хода, не оставя грам мазен филм.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 12:31 от laki

# 167
В Парфимо пускат от утре нови оферти - https://www.parfimo.bg/goreshta-vitrina/

Преди малко получих това на имейла:
Подарък крем за ръце (30 ml) при покупка на Marc Jacobs
Намаление 20% на Marc Jacobs
Промо код: JACOBS20

Подаръчни комплекти Montblanc
Спортни аромати
Yankee Candle и Woodwick
Продукти за мъже Proraso

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 16:34 от bubanka

# 168
  • by the sea
Получих си пратката от makeup
за първи път поръчвам тестер от тях и нямаше празен ход, малко съм разочарована, като поръчвам тестер винаги съм на тръни да не ми го е ползвал някой и затова да е евтин...еми ще си вярвам на интуицията занапред Grinning

п.п свързаха се с мен да ме уверят, че както ги получат от клиент така ги пращат и смятат това за проблем/ дефект на производителя и ще му предадат моя фийдбек.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 12:39 от RedPanDa

# 169
В Нотино са заредили новия Шалимар ,лимитирана версия с повече ванилия. Може  да представлява интерес  за любителите на парфюма .В повечето от чуждите сайтове е изчерпан. Аз си го поръчах и сега чакам с нетърпение да го получа Blush

шалимар

# 170
  • София
В Нотино са заредили новия Шалимар ,лимитирана версия с повече ванилия. Може  да представлява интерес  за любителите на парфюма .В повечето от чуждите сайтове е изчерпан. Аз си го поръчах и сега чакам с нетърпение да го получа Blush

шалимар
На това му се казва новина! Аз получих моя наскоро от приятелка, която беше така добра да ми го донесе от чужбина. Simple Smile Надявам се да Ви хареса. Ще е интересно да споделите впечатления в съседната тема. Simple Smile

Нови сайтове за мен през 2021: направих поръчка на мостри от https://www.parfums-uniques.de/startseite/ през лятото, малко бавни бяха, но иначе всичко беше ок. Поръчах до адрес на превозвач в Германия. Друг сайт, който се надявам да тествам скоро, има интересни за мен неща, е https://www.smellstories.be/en/shop/ (белгийски), но още нямам реален опит с него.

# 171
# 172
Mилен, тъкмо преди час го поръчах и тръпна какво ли ще дойде (чудех как да разпитам за него, че с този ретрограден Меркурий...Sweat Smile.. И да не е самичко добавих едно малко HdP, така и така ще си троша главата Head Band)

# 173
Mилен, тъкмо преди час го поръчах и тръпна какво ли ще дойде (чудех как да разпитам за него, че с този ретрограден Меркурий...Sweat Smile.. И да не е самичко добавих едно малко HdP, така и така ще си троша главата Head Band)
Леле вярно ли поръча този парфюм насляпо? Чете ли за него какво пише?

# 174
Да, четох и един отзив тук в темата намерих...от май месец...
..в другата тема..

# 175
Аз получих моя наскоро от приятелка, която беше така добра да ми го донесе от чужбина. Simple Smile Надявам се да Ви хареса. Ще е интересно да споделите впечатления в съседната тема. Simple Smile

Klodilia Може ли да помоля, ако имате вече впечатления от парфюма да споделите две-три думи.
Аз определено харесвам ванилия в парфюм, но все пак има и такива, които изобщо не са моите.
Най-вече ще ми бъде полезно някакво сравнение евентуално с друга подобна ванилия.
Благодаря предварително.

# 176
  • София
Пепеля6ка, ще се постарая да пиша в съседната тема тези дни, когато ми остане малко време. Simple Smile На първо четене мога да кажа, че е трудно да се сравнят Шалимар и фланкърите му с нещо извън Шалимар линията на Герлен, макар че има прилики с един по-апокрифен нишов парфюм, а и Шанел направиха "мъжки" прочит на Шалимар с Le Lion. Simple Smile Най-голяма прилика има според мен със спрения вече прекрасeн Shalimar Cologne 2015.

# 177
Има ли някакви кодове във Венера козметикс?

# 178
  • София
Няма кодове за Венера козметикс.

# 179
В Делириум и онлайн DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MAKEUP SPF 10 - 20% (57.80лв) с код offer20. Другото го знаете: подарък червило Mac, 2 мостри и бд. Важи до утре към 9 am!

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 23:50 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт