Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 302
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 180
# 181
https://www.parfimo.bg/chopard-happy-chopard-bigaradia-eau-de-parfum-za-jeni/

Chopard Bigaradia
60 лв продукт, 40 тестер.
Взех един за сестра ми, че има имен ден скоро Simple Smile

# 182
Jollie хиляди благодарности!
От кога го искам на сносна цена. Зарадва ме много! Heart

# 183
# 184
Хайде, пробвах и аз да поръчам от azo.bg, ето това масло за което беше писала laki,
https://azo.bg/catalog/product/view/id/305201/s/maison-francis-k … ter/category/303/, но познайте
обадиха ми се след няма и 30 мин. да кажат че не е налично.. Joy
Ако все пак някой го получи, моля да напише отзиви, благодаря! Flowers Hibiscus

# 185
Това масло в интерес на истината отдавна ми беше в полезрението. Допусках, че е някаква грешка, но в името на експеримента ми дойде вдъхновението да рискувам. Бях изненадана, че не ми го отказаха. Така и така бях прежалила едни пари, стига да не е граниво, даже да не е оригинално, щях да го ползвам като обикновено масло, защото цената му е подобна да речем на Нюкс...Като масло е супер, с констенция подобно на водно-глицеринова, трайно ароматно. По отношение на аромата не мога да се произнеса, не познавам оригинала, но е цитрусово-лимонов, тръпчив, леко цветен сякаш момина сълза.
И аз ще се радвам да споделите впечатление в другата тема.

# 186
Добра цена в parfumdreams.de

# 187
  • София
make up като цяло държат цени и не дават кодове, но с търпение може да изпадне нещо /както се е случвало неведнъж и Милен ги надушва бързо, та да намажем и ние Simple Smile /
Заради второто "бебенце" отнесох и този комплект на богинята, който е по-евтин от самостоятелната 30-чка.
За който се чуди още и се интересува и от чантички Simple Smile

# 188
# 189
Тази отстъпка в Сефора важи ли за онлайн пазаруване?

# 190
  • Бургас
Важи, пак ще се харчат кинти за Шанели.Satisfied Обмислям един Алюр. Между другото Парфимо ми отказаха поръчката за Мон Интенз, явно някой друг е бил с по- бързи пръсти от моите.Smile

# 191
Кристалче, сподели ако е удобно някои цени на Шанели. Миналия месец 3 поръчки Шанелски направих Simple Smile)) Ако звънна да питам за нещо,  няма да се замисляи пак ще поръчам. Ако ще са ориентир и не са променени, споделям следните:
Coco M intense 50 мл - 205 лв.
Coco M, 50 мл -  201 лв.
5 Premiere, 50 мл -197 лв
Емулсия Coco M - 111 или 114 лв

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 18:51 от Ellinor*

# 192
  • BG-DE
Само да се оплача 😭 поръчах във вторник 150мл рефил на My way intense от Flaconi.de, пишеше очаквана доставка петък, сега си отворям пощата и имам мейл от Hermes, а линкът в него към страницата им показва, че днес пратката ми е била доставена. Аз цял ден бях вкъщи и никой не е идвал, явно ми я откраднаха 😭

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 23:05 от Menerva

# 193
Откъде би могло да е открадната? Колети май не ги оставят току-така, без да ги предадат лично?

# 194
  • BG-DE
Ами никога досега не съм се разписвала, че съм си получила пратката, куриерът просто ми я подава, отбелязва си в електронния бележник или както там се казва и толкоз. Утре ще направим опит да се жалваме но ще е кауза пердута, няма как да докажа, че не е идвал изобщо и си я е прибрал или кой знае какво е направил🙁

Общи условия

Активация на акаунт