Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 327
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 195
# 196
На мен ми се е случвало куриер да отбележи, че е доставил пратка а всъщност не, обясниха ми го с “ грешка в системата” , но тази грешка я ползват и когато са уж правили опит да доставят, а не са оставили бележка.
 Според мен, няма да има проблем с пратката

# 197
  • Sofia
Дали не пише , че е доставена при куриера? Hermes уведомяват за всяко движение.

# 198
  • BG-DE
Пише, че е доставена до вратата ми 😔 преди време един беше отбелязал, че е идвал без да го е направил реално но поне ми пратиха мейл в кой пакет шоп да я търся. Ако поръчвате от немски сайт и имате опция за избор на куриер по-добре да не е Хермес.

# 199
За Германия ли става въпрос, че не става ясно? Нещата, които идват с Хермес от Германия, в Бг се прехвърлят на Бг пощи или спиди - и в двата случая не мисля, че има вариант те да оставят колет пред врата или нещо подобно.

# 200
  • BG-DE
Да, забравих да уточня, за Германия става въпрос.

# 201
Много моля за мнение за сайтът donbaron. Намерих там парфюм, който много искам, но не знам доколко е надежден.

# 202
  • София
В donbaron не обновяват наличностите. Ако е нещо неоткриваемо на друго място, няма да го има и там. Имам две неуспешни поръчки.

# 203
Скрит текст:
Кристалче, сподели ако е удобно някои цени на Шанели. Миналия месец 3 поръчки Шанелски направих Simple Smile)) Ако звънна да питам за нещо,  няма да се замисляи пак ще поръчам.
Ако ще са ориентир и не са променени, споделям следните:
Coco M intense 50 мл - 205 лв.
Coco M, 50 мл -  201 лв.
5 Premiere, 50 мл -197 лв
Емулсия Coco M - 111 или 114 лв
Току-що поръчах от Sephora Coco M., 50ml. Цената без отстъпка - 197лв., с отстъпка - 157,60. Мисля, че е повече от прилична. Blush

# 204
Да са ми честити 🤯
Coco noir - 201 лв
Gabrielle Essence  - 201 лв
*цени без отстъпка

# 205
# 206
Днес получих поръчка от Старкорп комплект Acqua Di Gio мъжки. Чантичка с душ гел и тоалетна вода. Комплекта е пълен със забележки и просто ме е яд че платих 105 лева за него. Честна дума, не знам дали да го върна, ако мога въобще.
Кутията е обелена и се вижда много, защото е червена. А самата чантичка също е обелена все едно е мятана напред назад постоянно. Самата кутия също е вехта и посмачкана.
Няма да ми е кеф да подаря такъв подарък.
Има следи от лепенки и старото лепило под тях. Въобще.... Не съм доволна.
Едит: Обади ми се господин от Старкорп и ми предложи да го върна за тяхна сметка. Ще го пусна в понеделник.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 12:51 от Lale_Lili

# 207
Момичета и момчета Simple Smile
На косъм съм и аз да се възползвам от отстъпката в Сефора. Обадих се на телефона. Момичето беше много любезно, което ми направи чудесно впечатление. Питах разбира се за Шанел, но по-конкретно за Коко ЕДТ, цена без отстъпката за 50 мл. 171 май ми каза (ако някой го вълнува като мен Simple Smile ) Само 50 мл. имат в момента. Питането ми е който е поръчвал, доставката си е за моя сметка нали? Слагат ли някоя мостричка? Чудя се дали да поръчвам или на място да отида? Thinking

# 208
Доставката е за Ваша сметка, независимо от стойността. Мострички слагат, поне 3-4 (парфюм и козметика). Ако има значение сумата за мострите и по 7-8 съм получавала, но поръчка под 150 лв не съм правила.

# 209
Доставката е за Ваша сметка, независимо от стойността. Мострички слагат, поне 3-4 (парфюм и козметика).
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт