Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 361
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 210
  • на последния етаж
Да са ми честити 🤯
Coco noir - 201 лв
Gabrielle Essence  - 201 лв
*цени без отстъпка
За колко мл.?

# 211
50 мл. стотиците са към 270-280 лв при Шанел.

# 212
  • Бургас
100- цата на Коко Мадмоазел edp е около 220лв. с отстъпката.Елинор, честити красоти.Heartpulse

# 213
Sprayparfums 20 % Kajal .
Някой да познава DAHAB и LAMAR ?

# 214
  • София
В Парфимо Салвадор Дали Лагуна тестер е 26 лв.

А в makeup.bg са пуснали Paco Rabanne Lady Million Empire Collector Edition 80 мл/107лв.

# 215
Момичета, имате ли представа за 35-ците на Шанел каква цена са. Вече набирам сериозно количество парфюми и съм решила да не взимам повече големи. Иска ми се КМ интенз, който е може би единствения, който ми е харесвал на тест (блотер). Общо взето насляпо, но пък… нямам Шанел в колекцията.

# 216
02 437 1130 - Sephora
Ако не получиш отговор във форума, може да позвъниш. Дори и да не поръчаш,  ще те информират с вежливост и внимание Simple Smile После може да споделиш Wink

# 217
  • София
Новият Shalimar от къде мога да поръчам?

# 218
Новият Shalimar от къде мога да поръчам?
Аз от Нотино ,съфорумка беше писала тук..

# 219
Не получих безплатните мостри от Нотино! Нищо, карай.Май малко хора не ги получихме и вярвам, че нещо в пощата се е объркало, а не е грешка на сайта.
В магазина им в София ме чака тази красота

Съвсем умишлено го поръчах от сайта да ме чака в магазина, защото ми се иска да си направя една парфюма разходка :=)
В сряда привечер поръчан, онлайн, днес вече е там :=)

# 220
  • София
Не че нещо, ама... той си е там по принцип и без поръчка..Blush
Да ти е честит! Точно сега му е времето!

# 221
Искам да споделя за моя казус. Дали имам полезен ход или не?
Преди няколко дни parfium.bg пуснаха YSL Parisienne, който е спрян, на цена около 50 лв. Пишеше, че е с нарушена цялост. Веднага поисках да го купя и направих поръчка. Не ми е проблем, че е ползван. Звъннаха ми по телефона, за да ме предупредят. Аз попитах дали е бил ползван като тестер и те потвърдиха. Попитах дали е запазен аромата, при което ми отговориха, “Да, той е едп, не едт”, след което аз обясних, че питам дали е развален, защото имам лош опит с ivis, където също разпродаваха ползвани тестери. При което момичето леко смотолеви нещо и каза, “ами, който го иска, може да си го купи на тази ниска цена”. Съгласих се и зачаках поръчката. И да… оказа се развален, изветрял. Хвана ме яд, но сигурно няма какво да направя. Да, знам, че може да се очаква нещо такова щом е ползван тестер, но и от тяхна страна не е коректно.

# 222
Парфимо имат ли актуален код?

# 223
Искам да споделя за моя казус. Дали имам полезен ход или не?
Преди няколко дни parfium.bg пуснаха YSL Parisienne, който е спрян, на цена около 50 лв. Пишеше, че е с нарушена цялост. Веднага поисках да го купя и направих поръчка. Не ми е проблем, че е ползван. Звъннаха ми по телефона, за да ме предупредят. Аз попитах дали е бил ползван като тестер и те потвърдиха. Попитах дали е запазен аромата, при което ми отговориха, “Да, той е едп, не едт”, след което аз обясних, че питам дали е развален, защото имам лош опит с ivis, където също разпродаваха ползвани тестери. При което момичето леко смотолеви нещо и каза, “ами, който го иска, може да си го купи на тази ниска цена”. Съгласих се и зачаках поръчката. И да… оказа се развален, изветрял. Хвана ме яд, но сигурно няма какво да направя. Да, знам, че може да се очаква нещо такова щом е ползван тестер, но и от тяхна страна не е коректно.
https://www.starcorp.bg/productbg/2910

# 224
Върнах поръчката от azo.bg. Оказа се ползван тефтер. Да бяха предупредили още в описанието на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт