Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 369
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 225
starcorp.bg поръчах нещичко от там. Предупредиха ме, че е тестер, уж не е променено съдържанието, направиха ми даже малка отстъпка. Като пристигне ще сравнявам с моето старо бутилче.

# 226
Аз нямам развалени парфюми, но преди да купя Versace crystal noir edt и edp отидох да го пробвам в Ивис и тестера им миришеше отвратително. Консултантката каза, че вероятно е окислен каквото и да значи това. Дълго се въздържах от тази покупка и накрая купих от другъде на сляпо първо edt, после edp. Моите нямат нищо общо с тестера на Ивис/за щастие/.
Да се оплача: Вчера тъкмо да финализирам поръчка от makeup и продукта ми скочи с над 40лв! Добре, че погледнах тотала. Сърдита съм и разочарована. Еми няма да поръчам от тях.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 18:36 от mimoza7710

# 227
Не че нещо, ама... той си е там по принцип и без поръчка..Blush
Да ти е честит! Точно сега му е времето!
Благодаря. И аз си помислих, че е там, но цените им еднакви ли са на сайта и в магазина, това се чудех. Или да кажем, ако е намален онлайн, намалят ли и наличните си бройки в магазина?

# 228
  • София
Sprayparfums 20 % Kajal .
Някой да познава DAHAB и LAMAR ?
mimozata, само съм чела, че Dahab бил много хубав, но хич не познавам бранда. С моят авантюризъм за стрелба на сляпо, щях да го думна, но не намирам оферта за 20% !?!? Да не е изтекла или е за определени условия? /Нямам абонамент и никога не съм поръчвала от чужд сайт./

Днес имах интересна случка с parfumi-shop. Реших да разцъкам сайта и хоп....заредени Лютенси. На прилични цени за Б.О. Излиза ми обаче надпис в червено "Някои от продуктите не са на склад." Свързвам се с тях по скайп-линията - налични били. Ок. Обаче не мога да направя поръчка - от количката въобще не ми излиза опция да продължа напред към завършване на поръчка. Оставих нещата така, до преди малко. Опитвам пак, но....вече няма нито един Серж Лютенс в секцията. Няма начин за два-три часа да е изчерпано всичко - вероятно е бъг в системата, за която и те не са разбрали. А имаше поне 10-12 като асортимент. Sad

# 229
vodica Виждам няколко Серж на първа страница, но цъкна ли на тях излиза съобщение за грешка, а с търсачката не ги откривам.

# 230
vodica, аз този проблем с количката в parfumi-shop имам от февруари. Поръчките ги правя през месинджър. Правя снимки на количката и сумата с кода, ако има такъв, и ги пращам. Получава се, комуникацията е без забележки, много са отзивчиви и досега не съм имала проблеми с получаването на пратките. Последната е от миналата седмица Simple Smile.

# 231
  • София
vodica Виждам няколко Серж на първа страница, но цъкна ли на тях излиза съобщение за грешка, а с търсачката не ги откривам.
Тъй, тъй.... Аз вече и на първа страница не ги виждам. И в количката ми седи един и една мостра, като рекапитулацията е само цената на мострата.
Нищо, може да е за добро Simple Smile
vodica,  ...Поръчките ги правя през месинджър...
Благодаря, effe, в понеделник ще опитам и така! Simple Smile

# 232
  • София
Нищо от марката не излиза като налично в сайта. От месеци имат проблеми, които е редно да отстранят. Клиентът не е длъжен да си търси сам варианти за поръчка. Не веднъж са ми излизали с номера "не можем да ви дадем допълнителна отстъпка, ако сами не си я въведете през профила". Да, но как да я получа, след като я въвеждам, а не мога да финализизам поръчката? След обостряне на тона по телофона се получава, но не е това идеята. След като имаш сайт през който продаваш, трябва да имаш и адекватна поддръжка. Друг любим момент е, когато системата им отчита, че няма наличност на даден продукт, а при търсене от страна на техен служител излиза, че е наличен. Е, това нормално ли е?

# 233
mimozata, само съм чела, че Dahab бил много хубав, но хич не познавам бранда. С моят авантюризъм за стрелба на сляпо, щях да го думна, но не намирам оферта за 20% !?!? Да не е изтекла или е за определени условия? /Нямам абонамент и никога не съм поръчвала от чужд сайт./

Днес имах интересна случка с parfumi-shop. Реших да разцъкам сайта и хоп....заредени Лютенси. На прилични цени за Б.О. Излиза ми обаче надпис в червено "Някои от продуктите не са на склад." Свързвам се с тях по скайп-линията - налични били. Ок. Обаче не мога да направя поръчка - от количката въобще не ми излиза опция да продължа напред към завършване на поръчка. Оставих нещата така, до преди малко. Опитвам пак, но....вече няма нито един Серж Лютенс в секцията. Няма начин за два-три часа да е изчерпано всичко - вероятно е бъг в системата, за която и те не са разбрали. А имаше поне 10-12 като асортимент. Sad
Същата работа се случи и с мене преди няколко дни с Parfumi-shop. Писах им в ФБ. И от там си направих поръчката.

# 234
Някой код за notino или makeup?

# 235
  • София
Makeup нямат кодове, за Нотино не знам. Май също нямат сега. Не се знае, какво ше пуснат за другата седмица.

# 236

KAJAL20  или обратно е кода , имам го на мейл , аз точно за Dehab мисля...

Разкайвам се тук / всъщност не се разкайвам/  не издържах и поръчах Oriana от сайта на  PDM , има го и в Parfumdreams , но кода за намаление не го хваща , мострите им са скръндзави,  вече няма шипинг до България еее ..И в спрей... го има , но искам да видя PDM как изпращат.

# 237
Пак има налични Serge Lutens в parfumi-shop.. Blush

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 10:00 от Анонимен

# 238
  • Пловдив
Пак има налични Serge Lutens в parfumi-shop.. Blush
Имаше ли код за сайта, а и кой беше най-харесван от тези парфюми?

# 239
Аз се чудя на Datura Noir , но не го познавам , само по отзиви и се чудя дали може нещо да ме изненада в лошия смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт