Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 377
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 240
Аз се чудя на Datura Noir , но не го познавам , само по отзиви и се чудя дали може нещо да ме изненада в лошия смисъл.
Определено. Една от много трудинте марки за носене и купуване насляпо. Датурата има косос и е лепкава за някои хора.
astravera, прочети внимателно преди да стреляш.
Питайте в другата тема за конкретни парфюми, всички ги познаваме.

# 241
  • Балчик
Ооо, и Feminitе du Bois са заредили на супер цена. Знам, че не е като стария на Шисейдо (пазя си 5 мл от него) , но все пак го дебна от много време. В Makеup го следях, но напоследък му бяха вдигнали много цената.
Браво на парфюми шоп, много са бързо, веднага се обадиха, в понеделник ще е при мен.

# 242
Пак има налични Serge Lutens в parfumi-shop.. Blush
Имаше ли код за сайта, а и кой беше най-харесван от тези парфюми?
Да, summer май още хваща или поне сутринта като пробвах ставаше.  Идея нямам кой е най-харесван, аз се зачудих за Chergui, ама той пък вече не е и наличен.. Sweat Smile

# 243
densi, благодаря за отговора. Аз ми влезе в главата покрай един твой отзив, но всъщност съм се объркала с A La Nuit и се чудя за какъв жасмин иде реч.
Покрай новопроявеният ми интерес към нишовата парфюмерия открих сайта ausliebezumduft и се каня да поръчам различни мостри по празниците. Така и не можах да се спра на някой парфюм, който да искам много. Имам няколко в уишлистата, но само при оферта. Наслаждавам се наличните и търся нещо вълнуващо.

# 244
В elinor.bg има останали две минита на Chopard Rose Seljuke за 39 лв. Код summer за - 15%. И стотиците излизат на добра цена с код.

# 245
  • Бургас
Някой код за notino или makeup?
Нотино имат секция парфюми, които се намалят 20% с код 20top или... tpo20. Важи до утре. Обърнете внимание на парфюмите на Диор, за суми над 160 лв /преди намалението / подаряват 7,5мл от новият парфюм Саваж.

# 246
  • София
На мен преди Parfumi-shop ми пускаха коледни оферти, но последните години не получавам. На вас прапращат ли ви? Иначе през останалото време от годината ми пращат разни други.

# 247
Здравейте!
Харесах си нещо в Dolce.bg и изчаках уикенда, за да ползвам кода за отстъпка, а той не работи. Имате ли идея защо?
Благодаря!

# 248
# 249
Здравейте!
Харесах си нещо в Dolce.bg и изчаках уикенда, за да ползвам кода за отстъпка, а той не работи. Имате ли идея защо?
Благодаря!

При мен хваща

# 250

Забравила съм да добавя 5% отзад!
Много Ви благодаря!

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 16:27 от bubanka

# 251
  • София
Ооо, и Feminitе du Bois са заредили на супер цена. Знам, че не е като стария на Шисейдо (пазя си 5 мл от него) , но все пак го дебна от много време. В Makеup го следях, но напоследък му бяха вдигнали много цената.
Браво на парфюми шоп, много са бързо, веднага се обадиха, в понеделник ще е при мен.

Ох, и аз не се стърпях и поръчах Feminite du Bois. Даа, този на Шисейдо е по-хубав, но понеже и моя свършва, а и цената е супер, не устоях. Дано и на мен да ми потвърдят.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 09:13 от Scintillia

# 252
В elinor.bg има останали две минита на Chopard Rose Seljuke за 39 лв. Код summer за - 15%. И стотиците излизат на добра цена с код.
Къде другаде сте срещали минита от тази серия Chopard ! Flowers TulipБях мяркала някъде преди време, но забравих в кой сайт. Любопитна ми е тази линия, но не ми се стрелят насляпо стотици.

# 253
В мейкъп имаше.

# 254
Аз да си изкажа разочарованието от елинор. Поръчах една Тициана в сряда, беше наличен 1бр. След като направих поръчката ъпдейтнах и стана неналична. В четвъртък ми звъняли, съответно прочетох и мейл от тях - нямало наличност.
Знам какво ще кажат някои от вас, че може би точно в същия миг някъде в Бг някой друг е кликнал върху този артикул.
Но за мен беше много важно точно този парфюм да го имам от точно тази поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт