Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 856
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 375
Аз не се притеснявам да ползвам червила на няколко години, а и за тази цена дори да е за коша все тая. Имам по 4-5 годишни ysl, шанел и тн, че дори и голдън роуз жестоките им crayon-и и им няма нищо. Искам да видя дали сайтът е читав.
Аз също не се притеснявам, просто тези на Том Форд започнаха да миришат на гранясало и при мен след около две-две години и половина.
Според мен сайта си е читав

# 376
  • София
Аз погледнах лаковете за нокти, но не посмях да поръчам. Доста стари колекции от 2011 и 2014 г. Не знам как са съхранявани и какво би могло да им е състоянието - разслоени, сгъстени... Confused
От парфюмите нищо интересно не намерих. За радост на бюджета. Joy

# 377
  • Бургас
Аз поръчах парфюмен крем за тяло на AERIN и червило Tom Ford  ще ви кажа как е като дойде.
Мимче, ти остави, че освен червило аз и фдт си поръчах, лакомията ми няма край.Дано не са кофти продуктите.

# 378
Аз отначало исках да поръчам и фон до тен , но като дойдат червилата ще видим..

# 379
  • Бургас
Аз мога да се обадя и да откажа утре поръчката, но ще рискувам.Ще ти драсна като ги снимам.

# 380
И аз се изкушавам за фон дьо тена, но как да се ориентирам за цвета по картинки?!

# 381
И моите Принцеси утре ще ме чакат в Спиди, нямам търпение … и нямам абсолютно никакво съмнение в сайта 😊

# 382
Поръчах и аз колкото да не съм капо. Струва ми се, че някой по - нагоре бе питал за миниатюрите на Джо Малоун - две имам от официалния сайт и са с пулверизатор. Advent calendar ми изглежда на пръв поглед като този от 2020, което не е толкова назад във времето, но не съм се задълбавала да проучвам.

# 383
  • виртуално
и аз не издържах
колекция 2020 са, надявам се да са наред

# 384
  • при морето
Кода за Duglas кой беше,че не можах да открия?За 15%.

Да се отчета,че и аз поръчах от ScarletBeauty червила на ТФ,пудра на МАС и сет с 5 миниатюри на Jo Malone,към 200лв. излезе всичко.Няма промоционален код,нали?Питам да не се мина нещо.SmirkSmile

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 02:12 от Winter fairy

# 385
Кода за Duglas кой беше,че не можах да открия?За 15%.

Да се отчета,че и аз поръчах от ScarletBeauty червила на ТФ,пудра на МАС и сет с 5 миниатюри на Jo Malone,към 200лв. излезе всичко.Няма промоционален код,нали?Питам да не се мина нещо.SmirkSmile
WELCOME10

# 386
И аз успях да се отчета. Лятото изтървах лимитката Elderflower Cordial Cologne на Jo Malone, но сега пуснах Elderflower & Gooseberry с надеждата, че са подобни аромати. Blush

# 387
Минавам за да ви успокоя. Simple Smile Всичко е наред с моята поръчка от ScarletBeauty. Simple Smile Ellinor, благодаря за споделянето! Определено ще се пазарува отново!

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 10:32 от Milen™

# 388
И аз успях да се отчета. Лятото изтървах лимитката Elderflower Cordial Cologne на Jo Malone, но сега пуснах Elderflower & Gooseberry с надеждата, че са подобни аромати. Blush
Би ли казала откъде го поръча?
Не го виждам в Делириум.

# 389
  • Бургас
Милен, благодаря:smiley: от вчера ли ти е поръчката, тогава да пускам веднага втора, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт