Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 013
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 690
Поредната ми поръчка от Скарлет, отново без забележка 😊

Може ли отзиви за фон дьо тен-а?Kissing Face

# 691
Ето това е червилото
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-oostni-cherbila/lip-spark-1 … ynthetica-3gm-1oz
Фон дьо тените са със супер кадифен завършек, добра покривност, кожата е гладка , с естествен завършек .....

# 692
Благодаря много ! покривни ли са ? и последно-поръча ли кутийката към тях?

# 693
поръчах това , което е на снимката ...

# 694
  • Бургас
Момичета, какъв беше кодът за грим в Скарлет за -15%?
Намерих го,
В Скарлет makeup15 намалява гримовете за три дни, прочетох сега в Инстаграма им.
за който проявява интерес Денси го беше пуснала

# 695
Благодаря много ! покривни ли са ? и последно-поръча ли кутийката към тях?
Има доста добра покривност. И аз поръчах същия. Това е само рефил и имай предвид, че срока на годност е къс. На моя беше 2 месеца, но предвид колко бързо свършвaт тези къшъни, пак е добре.
Iv4enceto, macadamia тия червила са страхотни цветове! 😍
Кой беше актуалния код за грим в Скарлет? 😊
Едит: а, мерси, Яна! Докато питам и сте го написали 🤗

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 16:59 от tuali

# 696
И аз съм добавила гримове в количката на Скарлет и се чудя дали да поръчам сега с кода. Той важи до днес.

# 697
Преписах двете червила (не че имам крещяша нужда 😂) и добавих още един къшън фдт. Зачудих се и за кутийката на фдт, но всъщност не ми трябва, само заема повече място и ще се чудя кой от двата налични цвята да наместя вътре.

# 698
  • Пловдив
А след като тези ФДТ на Том Форд са само рефили, необходима ли е кутийка за тях, че не успях да разбера? Или могат да се ползват и без кутия?

# 699
Могат без кутия да се ползват, много плътно и добре се затварят кутийките им....
Аз така като гледам този фон дьо тен я стигне за месец. За който не ги е ползвал представляват нещо като дунапрен напоен с течност и като натиснеш с тампончето, то се навлажнява и мажеш на лицето ......

# 700
  • Бургас
Моят цвят червило е Bad lieutenant, един от най- красивите беше в сайта за мен, но гледам, че е свършил на реал е великолепен и е точно в моята гама

# 701
  • Пловдив
Много добро обяснение, Macadamia,  благодаря!

Кой цвят поръча и как ти се струва цветът спрямо другите марки? Колебая се между 2.5 и 4.00. По принцип на Шанел, Ланком и Диор съм по-скоро 3 (или между 2 и 3 през зимата).

# 702
А след като тези ФДТ на Том Форд са само рефили, необходима ли е кутийка за тях, че не успях да разбера? Или могат да се ползват и без кутия?
Може и без кутийка, ето така изглеждат

# 703
И аз съм доволна отново от Скарлет. Днес си взех две поръчки. Сенките на ТФ са много красиви 😍

# 704
  • виртуално
Deveren , Mario
супер доволна, поръчах и две на Есте и се кротвам

Общи условия

Активация на акаунт