Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 039
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 705
  • вкъщи
Кой е новият Трусарди?

# 706
# 707
И аз съм много доволна от Скарлет, 3та поръчка. Сенките на ТФ , са уникални. Едните са от 2021, червилата и гланцовете,  чудни..Само за 1 цвят се колебая, малинов е май ще ми е по -ярко..

# 708
  • Пловдив
Ето и моята...скромна Simple Smile Изкушавам се да отворя и комплекта, ама за подарък.

# 709
  • Варна
А след като тези ФДТ на Том Форд са само рефили, необходима ли е кутийка за тях, че не успях да разбера? Или могат да се ползват и без кутия?
Може и без кутийка, ето така изглеждат

tuali  Ще споделиш ли това кой цвят е?Ти също си със светла кожа за да мога да преценя.

# 710
Кои сенки са от 2021 г.? Може ли линк?

# 711
Поръчах от Скарлет 2 червила в розовата гама, 1 сенки, 1 лак и Adults заради смокинята Simple Smile  Да видим, парфюм без проба за първи път поръчвам

# 712
# 713
А след като тези ФДТ на Том Форд са само рефили, необходима ли е кутийка за тях, че не успях да разбера? Или могат да се ползват и без кутия?
Може и без кутийка, ето така изглеждат

tuali  Ще споделиш ли това кой цвят е?Ти също си със светла кожа за да мога да преценя.
Това е 1.2 Shell, който ми пасна точно, днес поръчах и 0.5 Porcelain, който би трябвало да е също така светъл, може би половин тон по-тъмен само.
Горния цвят е CN1O Alabaster Clinique Even Better, който ми пасва точно, долното е 1.2 Shell TF. Като се размажат стават почти неразличими като цвят, Shell е само леко по - студен.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 21:38 от tuali

# 714
А хубав ли е този фдт?
Чела съм противоречиви неща за ТФ ФДТ😀

# 715
Много добро обяснение, Macadamia,  благодаря!

Кой цвят поръча и как ти се струва цветът спрямо другите марки? Колебая се между 2.5 и 4.00. По принцип на Шанел, Ланком и Диор съм по-скоро 3 (или между 2 и 3 през зимата).
Взех си 1,5 Cream, на Dior Nude Air използвам 020, а на Есте 3С2 от Double Wear
Надявам се да не те объркам, със светла кожа съм.

# 716
  • Стара Загора

Oт 2018г. е. Има клипове в youtube от тогава.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 23:53 от Phoenix_

# 717
  • виртуално
мисля, че е искала да каже, че са произведени през 2021

# 718
  • Варна
А би ли сравнила с  GUERLAIN L'ESSENTIEL NATURAL GLOW FOUNDATION ако не се лъжа на зад бях чела,че си 2N аз съм 2C тоест имаме севсем не забележима разлика в подтона? Чудя се между SHELL и NUDE IVORY.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 19:47 от bubanka

# 719
Пробвах нов сайт от Германия, https://www.my-origines.com/de (който смятам има френско седалище). Всичко е точно, новите парфюми изкачат на поносими цени, кодове за отстъпка няма, но има кодове за подаръчета. В случая за два закупени парфюма получих две парфюмни + две козметични мостри.
Скрит текст:
Иначе взех и от арабските, но продължавам да имам забележки към тях, шишето ми се вижда недодялано и най-вече факта, че капачката играе и не може да се затваря и продължавам да смятам, че са на спиртна основа. Но пък няма лошо, човек да добави това, което му е допаднало в колекцията си.
Скрит текст:
В поръчките от Дъглас имах объркани неща, но поне обещаха да се коригират.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 08:11 от Fiona1

Общи условия

Активация на акаунт