Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 143 650
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 120
Някой да е участвал в играта айдебг и лс уайкики в инстаграм,която беше до 21,09?
Никъде не обявиха печеливши и се чудя какво стана с нея.

Обявиха ги в поста на Айде БГ, бяха тагнали печелившите, аз спечелих, писа ми някаква агенция и чакам да ми пратят ваучера.

# 121
# 122
  • София
Нивеа под 12 лв. покупка не падат. Ще ги пропусна.

# 123
# 124
Инфлацията се покачи и покрай нея вече искат да правим по - скъпи покупки.🤔 Скоро това си мислех, че преди можеше да участваш с покупка на един пакет дъвки или една бройка от продукт, сега ти слагат минимална сума, която не е чак толкова минимална.

# 125
Нали трябва да печелят, иначе как да раздават награди?

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 15:57 от Кики_

# 126
Каква беше играта на аптеки sofarmacy че не мога да я намеря?

# 127
Аз ще се пробвам сигурно за лаптопа в Нивеа, но за другите награди си е висок залога.
Имаше някъде регистрация за бюлетин с томбола лаптап, някой сеща ли се къде беше?

# 128
Вчера обявиха печелившия за лаптопа, от  bsi 24 беше наградата. А някой да знае обявени ли са печелившите от анкетата за оценка на сайта ozone.bg ?

# 129
  • София
https://www.cer.be/photocontest

Традиционният годишен конкурс на CER.
Участва се с авторска снимка, а темата тази година е Бъдещето е на Железниците : по-чисто, по-умно, свързано!
12 награди х 200 евро. До 30 ноември.

# 130
Здравейте, някой участвал ли е в Българския национален панел?
това ако може да ви бъде полезно.

Какви са наградите,колко точки за каква сума са?

# 131
Как следите тегленето на награди в инстаграма?  Много често не ги теглят на деня, отделно че вече не знам и къде участвам...

# 132
За бг панела 134точки =1лв, ама като гледам до 2010точки няма да се стигне скоро и май ще ги зарежда. Два месеца няма анкети, а като ми пуснат някоя не ми дават точките. Като гледам и статуса на последната ми анкета, направо съм ги сиктирдосала.

В ИГ си запазвам и харесвам публикациите по дефолт. Така хем не пропускам, ако има такова условие, хем си ги следя. Веднъж дневно отварям запазените да видя кой до кога е и дали има публикация или стори.

# 133
Как следите тегленето на награди в инстаграма?  Много често не ги теглят на деня, отделно че вече не знам и къде участвам...
Направо спрях да участвам Satisfied и изтрих всички инфлуенсъри, които с нищо не са ми интересни.
Понякога се включвам в някои от игрите на страниците, които следвам, но рядко. Трябва да ме примамва много наградата.
Конкретно на въпроса ти, моя близка си записва на файл коя игра кога приключва и тегленето. Но тя играе много.

# 134
И аз в момента не участвам в Инстаграм. Харесвам игри, в които трябва да публикуваш някаква снимка с хаштаг, а не да се пишат коментари. Иначе нямам нищо против мен да ме тагват.

Общи условия

Активация на акаунт