Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 635
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 135
Искам да ви представя едно ново приложение в което трябва да въвеждате вашите покупки които се превръщат в точки и тези точки може да ги обменяте срещу награди.
GfK MyScan е приложението за регистрирани участници в този Панел на ГфК. С това приложение сканирате покупките на бързооборотни стоки, които сте закупили за консумация и употреба в дома Ви. Вие участвате в проекта като изпращате регулярно и коректно посредством приложението направените за консумация във Вашето домакинство покупки.
 Вашите усилия се възнаграждават с точки, които може да разменяте срещу награди от Продуктов каталог/примерна снимка/
Ако искате да опитате  оставите  ми email и аз ще ви изпратя покана
Мога да поканя само 10 човека
Скрит текст:

# 136
  • Сливен
https://www.colgatepromo.bg/colgateibilla/

Спечелете 5 уреда Air Fryer и 50 ваучера по 50 лв. от Colgate и Billa
При закупуването на един или повече продукти с марка “Colgate” на обща стойност минимум 3.99лв. можете да спечелите уред за здравословно готвене “Philips Air Fryer” или ваучер за пазаруване в магазини Billa на стойност 50лв.

# 137
От брошурата на Лили Дрогерие:

# 138
Писах Ви.
Искам да ви представя едно ново приложение в което трябва да въвеждате вашите покупки които се превръщат в точки и тези точки може да ги обменяте срещу награди.
GfK MyScan е приложението за регистрирани участници в този Панел на ГфК. С това приложение сканирате покупките на бързооборотни стоки, които сте закупили за консумация и употреба в дома Ви. Вие участвате в проекта като изпращате регулярно и коректно посредством приложението направените за консумация във Вашето домакинство покупки.
 Вашите усилия се възнаграждават с точки, които може да разменяте срещу награди от Продуктов каталог/примерна снимка/
Ако искате да опитате  оставите  ми email и аз ще ви изпратя покана
Мога да поканя само 10 човека
Скрит текст:

# 139
Активности с възможност за спечелване на награди при покупка на определени продукти от сайта store.bg:

- Barnangen: https://www.beauty.store.bg/c/p-cm/id-1278/zhivej-krasivo-balans … s-barnangen-.html

- Fa/Schauma/Taft: https://www.beauty.store.bg/c/p-cm/id-1277/nagrada-za-tochni-myzhe.html

# 140
  • София
Връщам се от Лили и да се оплача от играта на Нивеа. Пазарувам си аз за над 12лв. и на касата девойката започва да рови за скреч карти и естествено не открива. Има листовки за играта, но скреч картите били изчезнали. Казах й, че ще чакам управител и след 10-тина минути се появяват още две девойки, които започват да търсят мистериозно изчезналите карти. Накрая едната вика - ами да дадем една награда, да не чакат повече хората, пък после ще ги търсим и след малко ми носи таг за име. При което се ядосах и ги питам - ама как така, аз може да спечеля куфар примерно, а тя учудено - ама то при нас няма такива награди, оставили са ни само тези. Сигурно за куфар с касовата бележка се участва, други награди при нас няма, само това се печели и ми пожелаха хубав ден.
Скрит текст:

# 141
  • Сф
Пиши им във Фейсбук на Нивеа. Ега си подигравката!

# 142
Игра за билети за концерта на БТР на 13 октомври в София:
https://www.meloman.bg/specheli/specheli-edin-ot-3-dvoyni-bileta … -na-btr-v-sofiya/

# 143
  • оттам, откъдето започва България
Имам проблем с влизането на някои сайтове.
Някой би ли ми споделил на лични съобщения или тук на скрит текст спечелилите от Мимоза?

# 144
  • София
За безплатна био вода от немска лайка
https://www.facebook.com/104993884677565/posts/409762197534064/

# 145
Относно новото приложение за регистриране на покупки на ГФК панела - втора седмица регистрирам закупените бързооборотни стоки от мен. Мисля, че имах подканящ мейл в пощата си. Изтеглих си апп - а и на първо четене ми допадна. Не е така безумно тегаво като онези хартиени дневници, тях ги върнах на първия месец.
    Работата с приложението е лесно и бързо бих казала. Задължително си запазвам касовата бележка, защото още някои от артикулите не ги разпознава приложението. Подканва те да направиш снимка, за да ги добавят. Просто сканираш баркода, въвеждаш цена, брой, промоция и в общи линии е това.
  Вчера една любезна дама ми звънна, за да ми даде подробности. Тъй като нямах натрупани никакви точки ме интересуваше кога ги начисляват, отговори ми, че това се случва в края на седмицата . В приложението има и каталог с награди. За седмица гледам имам 32 точки. Не знам зле ли е, добре ли е, но ако ми дотегнат ще изтрия приложението и готово.
Ако някой иска да го поканя може да ми пише на лични и да ми изпрати мейла си . Надявам се, че не е против правилата на форума.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 09:25 от ant

# 146
Нормално е 32 за седмица. Мисля 60 бяха хартиените за 15 дни. Но после има бонуси за четиримесечие, година. Не ми се гледа сега, какво точно беше.
Аз попълвам от години. Не ми е тегаво. Даже не го усещам. Идват ми бонус наградите.
Но малцина, които са искали да бъдат препоръчани, попълват.

# 147
Късметлийски месец на всички и от мен!
Септември приключи с две награди, ваучер от HM за 50 лв и от Инстаграм 4 пакета мокри кърпи Water wipes.
Ядосвам се за тоя Емечо, малката като види рекламата само вика - дай! Пробвах 3 пъти и нищо Sad

# 148
И аз си дръпнах приложението, но няма да имам нерви да сканирам всяко нещо. 😀
Дали трябва да пазя бележките? Не знам. Не видях информация. Може да им пиша.
А точно вчера изхвърлих мнооого бележки трупани цяло лято, но така или иначе нямаше да си играя с тях.😀

# 149
Ким, не съм чела в подробности, но бележките са ми нужни, заради цените. Няма как да ги помня всички, рядко ги следя. Въвеждам и след това ги хвърлям. Дано не съм в грешка, но пък ми се начисляват точки.

Общи условия

Активация на акаунт