Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 678
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 150
Печеливши Мимоза:

# 151
Този панел го имам изтеглен от месеци и така и не разбирам какво ако регистрирам още един член от семейството, че да завърша регистрацията.

# 152
  • оттам, откъдето започва България
Yellow Rose, благодаря ти! Heartpulse
Не печеля от Мимоза, но не спирам да се надявам. Simple Smile

# 153
Трябва да чакам да ми активират регистрацията от панела ли? Досега не съм ползвала този панел? Регистрирах се, но не мога да вляза.

# 154
Sanito 25, изпраща мейл, на който да потвърдиш регистрацията.

# 155
  • sofia
Аз не разбрах имат ли нещо общо приложението на ГФК и хартиените дневници. Аз попълвам хартиените, за приложението наново ли трябва да се регистрирам или? Може ли хем хартиените, хем приложението?

# 156
Предполагам, че са на едни и същи собственици, защото дамата в телефонния разговор вчера ми каза, че хартиените дневници си остават. А аз не се изказах ласкаво за тях. Опитайте, ако не ви допаднат просто спрете попълването.

# 157
Това ми е имейлът от ГФК, с който ме канят в приложението (регистрирана съм и попълвам хартиени дневници):

Здравейте,
Искаме да Ви представим новия проект на Потребителски Панел на GfK България с мобилно приложение GfK MyScan.

В тази насока, изпращаме Ви допълнителна информация относно проекта, като ще се радваме да се включите и Вие. Вашето мнение е важно за нас!

GfK MyScan е приложението за регистрирани участници в този Панел на ГфК. С това приложение сканирате покупките на бързооборотни стоки, които сте закупили за консумация и употреба в дома Ви. Вие участвате в проекта като изпращате регулярно и коректно посредством приложението направените за консумация във Вашето домакинство покупки.

Ние Ви възнаграждаваме за Вашите усилия с точки, които може да разменяте срещу награди от нашия Продуктов каталог.

За да се регистрирате трябва да последвате следната страница https://panel.gfk.com/scan-bg/nachalo , на която са описани стъпка по стъпка детайлите за Вашата регистрация, както и за изтеглянето и активацията на мобилното приложение.

При въпроси, може да се свържете с нас на телефон 0800 142 42 в рамките на работната седмица от 10 ч до 18 ч.

Поздрави,

ГфК Потребителски Панел

# 158
Sanito 25, изпраща мейл, на който да потвърдиш регистрацията.
Благодаря, но нямам имейл за потвърждение.

# 159
Поиграй си малко, ще ти се получи. Излиза и баркод за сканиране на начална страница, става и със смс.

# 160
Може ли покана за това приложение. Не ми се попълват хартиени,но бих си сканирала покупките.

# 161
Дръпни от гугъл плей gfk scan. Не ти трябва покана.

# 162
  • София
А каталога с наградите след регистрация ли се вижда? Търсих да го видя дали си заслужава занимавката, но само сръбски намерих.

# 163
Скрит текст:

# 164
Струва ми се, че много време отнема участието в този панел. Преди години имах регистрация и се отказах. Сега не го свързах с предишния панел и се регистрирах. Вчера повече от 30 мин. една дама ми обяснява какво трябва да се прави. Много условия за 100 т. месечно. Дори и с бонуси, пак ще отнеме 2 години, за 100 лв. ваучер. За мен не си струва, на който му харесва, да участва.

Общи условия

Активация на акаунт