Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 778
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 165
Аз си направих регистрация, но не успявам да разбера,всичко ли от една касова бележка трябва да въвеждам и сканирам,след като приключа,кога ми дават точки,общо взето всякаква информация ще ми е полезна може и на лично Simple Smile

# 166
Дори и 2 години да отнеме за ваучер 100 лв, пак е колкото от проучванията и анкетите, които попълваме. Даже е повече, съдейки по парите от панелите, които съм получавала (макс 50 лв за 2 години, да не кажа 20 лв от един за 3 години, с вечните им : Не попадате в таргет групата.
Няма да е лошо да си инсталирате приложението с покана. Така ще дадете точки на поканилия ви, както е с дневниците и по-бързо ще се съберат точките. Аз затова на поста с предложение за покана се включих. Нали това е идеята. Утре аз ще предложа на някой да го поканя и ще ми начисли точки.
И аз искам да спечеля за кратко време 100 лв ваучер, ама безплатно бързо няма. Тези неща от дневниците съм ги приела като бонус - между другото.

# 167
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз да помоля за покана за дневниците.

# 168
Регистрирах се в панела с покана, но ми изписва да изчакам имейл с инструкции. Преди време опитах с хартиените, но нещо не ми се получиха нещата. Сега с телефона ще е по-лесно предполагам. Единственото, което не ми допада е факта с фиксираните точки за седмица. Мен би ме амбицирал вариант да мога да си докарам повече точки, ако се старая повече.

# 169
Не става. Повече точки единствено ако се канят хора.
При хартиените даваше преди 100 точки при покана и то ако поканеният попълва 2-3 месеца дневник, не да го зареже. После точките се начисляваха след няколко месеца. Сега вече е 200 точки при покана и то пак ако попълва около 3 месеца дневника. Аз съм поканила сигурно 20 човека, а са попълвали едва двама. Даже се бях допитала преди години на ЛС към поканените, да направя справка, дали начислените ми точки отговарят. Повечето ми казаха, че са зарязали дневниците.
При хартиените дневници, когато поканиш някой, се чака доста време одобрение. Мен като ме поканиха от форума около Коледа, получих средата на февруари дневниците. Тук не знам колко време ще се чака одобрение.

# 170
Аз не бих попълвала. Канили са ме преди и отказах, сега също не бих се занимавала с дневници или с приложение. 100лв за две години са нищо, предпочитам да правя с времето си нещо друго (вече и анкети не отварям - често се случваше да не отговарям на условията и ги вкарах в спам).

# 171
Да, занимавка си е. Не си струва много усилията.
Аз заявих 20лв от Май Оптис и реших да приключвам с тях, въпреки че горе-долу бързо се събира при тях. Имам общо 100лв. спечелени от тях. И аз не искам много да си губя времето с анкети, омръзнаха ми.
Мисля да си продължа с Толк панела, поне има и абонаменти за списания и различни ваучери.
Чакам и да събера за ваучер от JTN и някакъв друг панел, които ми пращат по-рядко и да ги разкарам.😀

# 172
Така, де... То не е насила.
Аз от панелите много малко съм печелила.  Зарязах ги. Убиха се да ми пращат анкети. Поднових участие в два панела и сега пращат и все не отговарям на търсения от тях профил. Това в пъти повече ме изнервя, отколкото да изгубя 10 мин на ден да попълня дневник с покупка.

# 173
От Брадатият пращали ли са ви скоро анкети? Сигурно повече от 3 месеца нищо  нямам.

# 174
Анкетите е добре да си актуализират наградите малко. И аз рядко попълвам вече.
Със сигурност цената, която плащат възлагащите проучванията, е скочила последните години.

# 175
Поиграй си малко, ще ти се получи. Излиза и баркод за сканиране на начална страница, става и със смс.
Не го намирам този баркод. Може ли малко помощ? Къде трябва да се прати смс?

# 176
Поиграй си малко, ще ти се получи. Излиза и баркод за сканиране на начална страница, става и със смс.
Не го намирам този баркод. Може ли малко помощ? Къде трябва да се прати смс?
Към края на страницата за активация и аз го бях пропуснала.

# 177
За Glovo има ли някакви актуални кодове?

# 178
В Dm при покупка на 3 пюрета Holle подарък лигавник и лъжички до 16.10

# 179
  • София
За Glovo има ли някакви актуални кодове?
Аз качих по-горе, но го изтриха.
Явно е против някое от правилата в темата.
Ще ти пратя на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт