Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 734
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 650
Във вторник купувах кафе Нова бразилия, на етикета си пишеше 2.49 лв. Защото вчера ми попадна реклама на играта и ми стана смешно, че за 2 ст. не може да участва бележката.

Пазарувам със списък и гледам етикетите само на неща, които не са в списъка ми. Нищо де, купих си и вино за 1 ст. за ЧРД, че и аз съм този месец 😊
И аз също имам такова вино за 1ст. Имаш ли представа дали мога да го взема и с други промоции от lidl плюс, или мога да ползвам само един купон, както и задължително ли трябва да го взема от магазина, който съм писала в приложението 🥴 съжалявам за аборигенските въпроси, обаче нямам опит все още 😆

# 1 651
Везни, в Лидл можеш да ползваш всички намаления и купони заедно - няма такова ограничение.
Трябва да внимаваш какво количество е позволено да вземеш с офертата/купона, защото останалото ще е на редовна цена.
Трябва да внимаваш дали на касата е отчетена Лидл + картата. Много често се случва да изпиука, но да не е отчетена и съответно стоката не е с отстъпка.
Няма значение в кой магазин пазаруваш и кой си посочила като основен.

# 1 652
Не знам защо реших ,че Лео Експрес ми носят виното от    Pixsels,  та дори не съм получила имейл ,че печеля😃.Донесоха ми Емечо.
Влез в профила си в Pixels и си попълни данните за доставка.
. Много благодаря,направих го.Щях да си продължавам да чакам имейл и срока за представяне на данните да мине.

# 1 653
  • София, Дружба 2
За пръв път печеля от форумна игра и съм много щастлива. Коста кафе не са ми звъняли и днес. Сигурно не печеля. С 10-ина бележки бях.

# 1 654
  • Велико Търново
Момичета, защо не намирам линк към чио, може ли помощ Simple Smile Правя списък на ММ за пазар и искам да видя какви бяха наградите.
Има първи цифри като моите в жатецки, но нямам съобщение и може би не съм аз

# 1 655
Момичета, защо не намирам линк към чио, може ли помощ Simple Smile Правя списък на ММ за пазар и искам да видя какви бяха наградите.
Има първи цифри като моите в жатецки, но нямам съобщение и може би не съм аз
https://www.chio.bg/campaigns/5/autumn-21

# 1 656
  • Велико Търново
Благодаря много, Йоана Simple Smile
Тъкмо идвах да се редактирам, че успях през страницата им във фейсбук. Не знам защо иначе не ми излиза.

# 1 657
Кажете, моля, как да се свържа със София Мел?Rolling Eyes

# 1 658
  • Сливен
За стека с брашно,от СофияМел -дали са звънели на някой? И дали въобще ще се обадят,как мислите?

# 1 659
Днес получих федербала от Ная

# 1 660
За София мел имайте търпение. Мнооого са печелившите. Аз не успях да отговоря на първото им позвъняване, но след няколко дена звъннаха пак (за картата 100лв.)
Звъняха от частен номер и двата пъти.
Казаха, че наградата ще получа не по-късно от 15 ноември.

# 1 661
  • Пловдив
Ихаа, спечелих от форумната игра на Нимм. Детето ще е доволно.

# 1 662
В понеделник след 7 опита спечелих мече от Емека и днес го получих Simple Smile

# 1 663
  • Пловдив
Печелившите от Жатецки хус. Мен ме няма.
https://zateckytrip.bg/winners/tourist_bag
И мен ме няма,разбира се!

# 1 664

Общи условия

Активация на акаунт