Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 734
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Добро утро!Някой получи ли съобщение от Милка, че е спечелил награда от последната им игра?
да аз спечелих телевизор-от София съм
на 12.10 (вторник) получих смс
обадих се на 13.10(сряда) и в понеделник 18.10 Лео-експрес го достави до нас
от темата ми писаха още двама получени са телевизор (от Сандански)и кафе-машина(от Стара Загора)
 даже още в петък 15.10 са им ги донесли.
вие смс ли чакате?
Изненадах се, че толкова бързо обявиха и доставиха наградите.

# 1 636
  • Razgrad
Чакам смс за Еър фраера

# 1 637
  • София
Скрит текст:
Чакам смс за Еър фраера
[/quote]
Обадете се на този номер и питайте дали е вашия телефон

# 1 638
Някой знае ли в играта на Коколино колко са големи мечетата?

Наполовина на предишните им мечета. Малка е много доволна, защото старите й мечки сега си имат детенце Simple Smile

Да кажа за информация, че въпреки изчезването ми от списъка на Ная, си получих фризбито.

И да попитам, какво стана с кодовете за Фешън дейс от Нестий, на които изписваше, че са използвани вече? От една седмица чакам отговор от Фешън дейс и още нищо....

Вече мина месец без отговор от тях и спрях да се надявам...

# 1 639
Влизам да се оплача, пък и да не се подлъже някой. Днес купих от Лидл 2 пакета Нова Бразилия. На брошурата цената е 2.59, обаче на касата излезе 2.49. Та заради тези 2 ст. сега не мога да се включа в играта. Имаше опашка, неудобно ми стана да го връщам, пък и Пес Патрул татуировка ми дадоха,  ако го върна и татуировката трябва да връщам. Стана ми криво, вкарах 10 лв. в осмиците, поиграх си и заявих теглене за 50 лв. Денят още не е приключил, да видим какво ме чака...

# 1 640
Във вторник купувах кафе Нова бразилия, на етикета си пишеше 2.49 лв. Защото вчера ми попадна реклама на играта и ми стана смешно, че за 2 ст. не може да участва бележката.

# 1 641
Аз вчера използвах ваучера от нестий за фешън дейс. Комбинирах с ваучера от дискрийт за фешън дейс. И двата ги прие.

# 1 642
Във вторник купувах кафе Нова бразилия, на етикета си пишеше 2.49 лв. Защото вчера ми попадна реклама на играта и ми стана смешно, че за 2 ст. не може да участва бележката.

Пазарувам със списък и гледам етикетите само на неща, които не са в списъка ми. Нищо де, купих си и вино за 1 ст. за ЧРД, че и аз съм този месец 😊

# 1 643
Хубава игра за любителите на рибки и аквариуми:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4358695900919618& … d=182868051835778

# 1 644
Не знам защо реших ,че Лео Експрес ми носят виното от    Pixsels,  та дори не съм получила имейл ,че печеля😃.Донесоха ми Емечо.

# 1 645
Не знам защо реших ,че Лео Експрес ми носят виното от    Pixsels,  та дори не съм получила имейл ,че печеля😃.Донесоха ми Емечо.
Влез в профила си в Pixels и си попълни данните за доставка.

# 1 646
Току що се обадиха на приятелят ми от Costa. Печели продукт по избор

# 1 647
Печелившите от Жатецки хус. Мен ме няма.
https://zateckytrip.bg/winners/tourist_bag

# 1 648
Скрит текст:

Пазарувам със списък и гледам етикетите само на неща, които не са в списъка ми. Нищо де, купих си и вино за 1 ст. за ЧРД, че и аз съм този месец 😊

Не оспорвам, че в брошурата е било 2.59 лв. Казвам, че на етикета си пишеше по-евтината цена и то в червено. И в други магазини се е случвало в брошурата да е по-висока, а в магазина - по-ниска цена.

# 1 649
  • Велико Търново
Печелившите от Жатецки хус. Мен ме няма.
https://zateckytrip.bg/winners/tourist_bag

Има телефон като на ММ. Дано е той. Simple Smile
Той е - има SMS.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 18:42 от dannyny

Общи условия

Активация на акаунт