Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 993
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 800
"Само хитове, радио Njoy" ли е днешната парола? Доста странна.

# 1 801
Има печеливши на парфюм бг, аз, естествено, не съм сред тях. Успех на вас 🙂

# 1 802
  • София
Получих си подаръка от Scarlet beauty! Страхотна кутия с панделка, а вътре - чантичка на Майкъл Корс, червило и шалче - изненада.
Много се зарадвах, прекрасен момичешки подарък, точно като за мен Simple Smile

# 1 803
Днес изтърках скреч карта от кауфланд и спечелих 5 лв., това ми е първа печалба от тях, а играя от години, вече имах съмнения, че лъжат за броя награди.
Регистрирала съм сигурно 20 талона за последните две седмици (от общо 3 домакинства), абсолютно всеки един талон беше драснат през средата и се виждаше идеално, че е с код, а не с такава награда. Обясних си много набързо защо никога не съм печелила от тези им игри и не съм и чувала някой да е печелил.

Бихте ли споделили в кой Кауфланд се е случило това с драснатите талони? Не потърсихте ли обяснение от веригата защо Ви дават такива талони?
Някой получи ли наградата си от София Мел?
От Коста само 2-ма споделиха за обаждане, няма ли да публикуват списък някъде?

Лично моите бяха от Кауфланд Бургас в Славейков, за тези, които ми дадоха роднини не мога да кажа от кой точно магазин са, но пак са от Бургас.
А не се обърнах към тях отново, защото всъщност въобще не ми дадоха талони първия път...разправях се във фейсбук страницата им, та с касовата бележка специално ходих на информация да ми дадат и в бързането ги взех без да погледна. Тези, които ми донесоха бяха по абсолютно същия начин драснати, няма как да е станало случайно примерно при носене в джоба, защото си е една вертикална черта точно по средата на талона.

# 1 804
  • София, Дружба 2
Обадиха ми се от Коста Кафе. Печеля кафе. Simple Smile

# 1 805
Аз пак да попитам дали някой вече си е получил наградата от Чупата. Играта свърши преди 2 седмици и още нямам нищо.
Днес сутринта им писах в месинджър,  но нямам отговор.

Редакция: Току що получих отговор от Чупата, че "ваучерите се изпращат по електронен път до 45 работни дни".

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 15:31 от TK0501

# 1 806
Исках да взема игра от чио. Беше ми ясно естествено, че мисията ще е невъзможна, но все пак 🙄😄 Влязох на сайта в 12 без 10 и вече нямаше игри и клавиатури, не знам кога са ги качили. Уж трябва в 12 според правилата. Доста тъпо е измислена играта, според мен няма никакъв шанс да се добереш до една от малките награди
00.20 ги качиха 5те бройки за клавиатурата, а за играта не хванах да са качвали.
[/quote]

Качат ги аз съм с настолна игра от първата седмица. Подозирах че точно тия награди бързо ще свършат и дебнах секундите. Точно в 00.01 си е спечелих до 00.06 вече нямаше игри предполагам и сега това е станало. Simple Smile

# 1 807
Получих имейл, че печеля ваучер от Либрес на стойност 150 лв. за Saff Bulgaria. Пише, че скоро ще ми изпратят самия ваучер, някой до сега печелил ли е тази награда и след колко време го изпращат?

# 1 808
  • Пловдив

Спечелих от въртенето на колелото на Метро (сефте!!!), но няма да ползвам отстъпката. Някой ако я иска (предполагам от Пловдив, с лично предаване, че иначе май няма смисъл) - нека пише

А защо просто не го оставихте отстрани до колелото на рафта с продуктите за моментните награди?
В Метро - Плевен винаги при моментните награди има оставени такива талони с различни отстъпки за различни продукти от клиенти които няма да ги използват. Аз също винаги оставям моя талон с отстъпка ако няма да се възползвам от процента отстъпка за конкретния продукт и нямам нужда от него.
Изобщо не биле хрумвало!
Благодаря за идеята, още днес ще отида и ще го оставя (в Метро 1, машинката, която е до играчките)

# 1 809
Къде ги видяхте, че аз не ги намирам

# 1 810
Къде ги видяхте, че аз не ги намирам

В страницата им във фейсбук

# 1 811
Пак съм от никъде нищо. 😬

# 1 812
.                         Здравейте, една игра на джуниър ангин.

# 1 813
14:41 емечуууу

# 1 814
Либрес отговориха, че ще пращат ваучерите до 45 дни след края на играта .. Планерите ги пращат до дни, а за имейлите с кодовете може да се чака до Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт