Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 624
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 830
Някой скоро да е заявявал ваучер за Емаг от Talk Online Panel? Така се бях зарадвала, че кодовете идват веднага след като се заявят! Вчера попълних анкета, станаха 1000+ точки, заявих ваучер, точките бяха отнети, но в пощата не дойде нищо. Чудя се дали е някаква грешка и трябва да се разправям или отново са започнали да ги изпращят след време?
Аз получих ваучера веднага. Беше преди 3-4 дена. При теб сигурно има някаква грешка. Провери дали правилно си изписала имейла си.

# 1 831
Някоя се оплака, че картата в Кауфланд била с резка на средата. На мен пък никаква не ми дадоха, за 45 лв покупка.

# 1 832
https://www.instagram.com/p/CVcUNZrr9qw/

нова инстаграмска игра на Милка

# 1 833
Получихте ли си ваучерите за Озон от Чупа? Майка ми още не е. Моля като ги получите да пишете,ако може.

# 1 834
Мислех,че след пращане на ароматизатор за тоалетна от дм няма накъде по-смешна награда струваща в пъти по-евтино от куриерската услуга,но кикоман ме опровергаха..
https://kikkomania.bg/igra/?fbclid=IwAR1ZlqDiieWSUHFmIm_XXCFQCV2 … _4rRSYARAnUAxiURQ

Това е само докато видиш, че Крадецът на ябълки правят гивъуей във Фейсбук за един чорап! (Да, един брой чорап, а не един чифт) SmileSmileSmile

https://www.facebook.com/kradecat/photos/a.985552508187464/4459238287485518

# 1 835
Някой скоро да е заявявал ваучер за Емаг от Talk Online Panel? Така се бях зарадвала, че кодовете идват веднага след като се заявят! Вчера попълних анкета, станаха 1000+ точки, заявих ваучер, точките бяха отнети, но в пощата не дойде нищо. Чудя се дали е някаква грешка и трябва да се разправям или отново са започнали да ги изпращят след време?

Преди нали ги пращаха в срок до един месец, тази година почнаха веднага след заявяването. Явно са имали повечко кодове, а сега нямат и ще трябва да чакате.

# 1 836
Получихте ли си ваучерите за Озон от Чупа? Майка ми още не е. Моля като ги получите да пишете,ако може.
Днес ги питах и казаха че до 45 работни дни ще изпратят ваучерите по електронен път.

# 1 837
не бях прочела че е един чорап..но пък са 50 награди ако участваш от повече профили има шанс да събереш двойка Simple Smile

# 1 838
Стискаме палци за два Grinning

# 1 839
  • Сливен
не бях прочела че е един чорап..но пък са 50 награди ако участваш от повече профили има шанс да събереш двойка Simple Smile

Не е от много профили ,не си разбрала.

# 1 840
OMG 😮 Потресох се с тази активност на крадеца 😀

# 1 841
Здравейте, харесах си едни неща в Делимано,все още се чудя дали да купя,и все пак да питам дали ще може някой да ми съдейства с карта 5 звезди, и само номера на картата ли трябва да въведа?

# 1 842
По въпроса за ваучерите от Тalk panel за Емаг - скоро имах такова забавяне. Последните няколко ваучера, които съм заявявала, са идвали веднага на имейла. Този път обаче не дойде. Изчаках няколко дни и им писах. Отговорът им беше, копирам:
 "Здравейте, изглежда има проблем с пощенската кутия и не получвате отговора ни от нашия домейн. Благодарим за изпратеното до нас писмо.
И сега, както и миналия път, ваучерът е изпратен веднага на имейла Ви. Възможно е да сте пропуснала писмото ни и затова копираме кода на ваучера тук ххххххххх "
Сигурна съм, че не съм го пропуснала, защото очаквах ваучера и всеки ден щателно проверявах пощата си. Така, че пишете им. Винаги са били коректни.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 21:59 от mimoza@b

# 1 843
# 1 844
Когато качите бележка във Фереро чете ли се в профила ви? Качих четлива бележка, но в профила не се вижда какво пише на бележката. Дори след като я сваля на файл.

Общи условия

Активация на акаунт