Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 589
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 815
Баси и кода от Njoy, не го чувам какъв е....

# 1 816
Баси и кода от Njoy, не го чувам какъв е....

Мисля че е Emag Код, преди малко го казаха

# 1 817
Днес отворих Кока кола 1,25 със сребриста капачка и сричка. На бутилката пише само "събирай срички за коледни награди". Мисля че миналата Коледа се събираха срички от златни капачки, или греша?

# 1 818
Исках да взема игра от чио. Беше ми ясно естествено, че мисията ще е невъзможна, но все пак 🙄😄 Влязох на сайта в 12 без 10 и вече нямаше игри и клавиатури, не знам кога са ги качили. Уж трябва в 12 според правилата. Доста тъпо е измислена играта, според мен няма никакъв шанс да се добереш до една от малките награди
00.20 ги качиха 5те бройки за клавиатурата, а за играта не хванах да са качвали.

Точно в полунощ нищо не бяха качили още, чаках до 00,05 и се отказах. В 00,15 обаче за всеки случай погледнах сайта и видях, че има 2 останали игри. Последната успях да я взема. Тогава бяха качени и всички останали награди, клавиатурите бяха 5 и така си стояха. Но настолните игри се изчерпаха много бързо. Сутринта вече нямаше и клавиатури.

И на мен нищо не ми изписа. Чакаме да видим какъв ще е подаръка, пише, че само абонираните ще разберат.

От темата за Телерик Академия има нов печеливш:
Поради невъзможност да се свържем с потребителя emi03 се наложи да бъде изтеглен нов печеливш.
Честито на: Пролетно цвете

Пролетно цвете ще получи лично съобщение с инструкции за получаване на наградата.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 16:54 от sis_ko

# 1 819
# 1 820
Някои да има имейш от Avene, имаше игра с регистрация.... Пишеше, че днес ще обявят и ще пратят имейли

# 1 821
Здравейте някой може ли да ми прати на лични телефона на  дамата ,която се обажда за наградите от Еври Дей .днес ми звъннаха и трябва да пратя обратен имейл ,но пощата ми не позволява ,а си изтрих хронологията без да искам ,:cold_sweat:.

# 1 822
  • София
Излезнали ли са новите печеливши на Zewa. Искат ли бележките при получаване на наградата? Някой притежава ли вече тази настолна игра, интересна ли е, моята май ще я разменям...

# 1 823
  • София
Мисля,че ме има в Тофифи(а,дано).
Днес си взех награда от радио Меджик 🙂

# 1 824
  • Елхово
Излезли са печелившите на Zewa - печеля продукти Zewa

# 1 825
  • София/Търново
За играта на Зева ще искат ли ЕГН? Има име като моето, и хем искам играта, хем...

# 1 826
Мислех,че след пращане на ароматизатор за тоалетна от дм няма накъде по-смешна награда струваща в пъти по-евтино от куриерската услуга,но кикоман ме опровергаха..
https://kikkomania.bg/igra/?fbclid=IwAR1ZlqDiieWSUHFmIm_XXCFQCV2 … _4rRSYARAnUAxiURQ

# 1 827
  • София
Някой скоро да е заявявал ваучер за Емаг от Talk Online Panel? Така се бях зарадвала, че кодовете идват веднага след като се заявят! Вчера попълних анкета, станаха 1000+ точки, заявих ваучер, точките бяха отнети, но в пощата не дойде нищо. Чудя се дали е някаква грешка и трябва да се разправям или отново са започнали да ги изпращят след време?

# 1 828
# 1 829
Някой скоро да е заявявал ваучер за Емаг от Talk Online Panel? Така се бях зарадвала, че кодовете идват веднага след като се заявят! Вчера попълних анкета, станаха 1000+ точки, заявих ваучер, точките бяха отнети, но в пощата не дойде нищо. Чудя се дали е някаква грешка и трябва да се разправям или отново са започнали да ги изпращят след време?

Явно имат някакво забавяне. Заявих за 20 лв и дойде веднага. След 2-3 дни събрах за още 10 лв и реших да цъкна още един, който чакам вече 6-7 дни, но нищо не е дошло.

Общи условия

Активация на акаунт