Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 620
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 785
Днес освен Тофифий и парфюм бг, дали има друго за теглее. От юни нищо не съм печелила и много ми се иска да си зарадвам с нещо душичката ☺

# 1 786
  • Плевен

Спечелих от въртенето на колелото на Метро (сефте!!!), но няма да ползвам отстъпката. Някой ако я иска (предполагам от Пловдив, с лично предаване, че иначе май няма смисъл) - нека пише

А защо просто не го оставихте отстрани до колелото на рафта с продуктите за моментните награди?
В Метро - Плевен винаги при моментните награди има оставени такива талони с различни отстъпки за различни продукти от клиенти които няма да ги използват. Аз също винаги оставям моя талон с отстъпка ако няма да се възползвам от процента отстъпка за конкретния продукт и нямам нужда от него.

# 1 787
# 1 788
  • Тук и там
Тази игра за стек бира до стъпка 2 ме води и нататък нищо. При вас така ли е?
А кой носи наградите от Пиксел?

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 11:34 от Ка Тя 644548

# 1 789
След като се потвърди какво следва? Нищо не ми изписва.

# 1 790
Емека - предходна седмица:
https://emeka.bg/

и Либрес
https://promolibresse.bg/winners

Звънят от Крадецът - 02 434-08-57

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 11:51 от *ultraviolet*

# 1 791
Днес изтърках скреч карта от кауфланд и спечелих 5 лв., това ми е първа печалба от тях, а играя от години, вече имах съмнения, че лъжат за броя награди.

# 1 792
Днес изтърках скреч карта от кауфланд и спечелих 5 лв., това ми е първа печалба от тях, а играя от години, вече имах съмнения, че лъжат за броя награди.
Регистрирала съм сигурно 20 талона за последните две седмици (от общо 3 домакинства), абсолютно всеки един талон беше драснат през средата и се виждаше идеално, че е с код, а не с такава награда. Обясних си много набързо защо никога не съм печелила от тези им игри и не съм и чувала някой да е печелил.

# 1 793
  • Велико Търново
Исках да взема игра от чио. Беше ми ясно естествено, че мисията ще е невъзможна, но все пак 🙄😄 Влязох на сайта в 12 без 10 и вече нямаше игри и клавиатури, не знам кога са ги качили. Уж трябва в 12 според правилата. Доста тъпо е измислена играта, според мен няма никакъв шанс да се добереш до една от малките награди

# 1 794
  • Сф
Брифчетата за тоалетна , тестовите на ДМ пристигат с Интайм. София

# 1 795
Брифчетата за тоалетна , тестовите на ДМ пристигат с Интайм. София
И аз го получих без никакъв предупредителен sms.

# 1 796
  • София
Исках да взема игра от чио. Беше ми ясно естествено, че мисията ще е невъзможна, но все пак 🙄😄 Влязох на сайта в 12 без 10 и вече нямаше игри и клавиатури, не знам кога са ги качили. Уж трябва в 12 според правилата. Доста тъпо е измислена играта, според мен няма никакъв шанс да се добереш до една от малките награди
00.20 ги качиха 5те бройки за клавиатурата, а за играта не хванах да са качвали.

# 1 797
Нутела колко време ги чакате? В неделя съм пратила бележка.
Някой има ли код за отстъпка от Техномаркет?

# 1 798
  • Велико Търново
Доста некоректно ако са ги качили през нощта Simple Smile
В правилата пише друго

# 1 799
  • Sofia
Регистрирала съм сигурно 20 талона за последните две седмици (от общо 3 домакинства), абсолютно всеки един талон беше драснат през средата и се виждаше идеално, че е с код, а не с такава награда. Обясних си много набързо защо никога не съм печелила от тези им игри и не съм и чувала някой да е печелил.

Бихте ли споделили в кой Кауфланд се е случило това с драснатите талони? Не потърсихте ли обяснение от веригата защо Ви дават такива талони?
Някой получи ли наградата си от София Мел?
От Коста само 2-ма споделиха за обаждане, няма ли да публикуват списък някъде?

Общи условия

Активация на акаунт