Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 540
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 980
Никъде в игрите на Нестле не мога да кача бележка, смалих я до 880КБ, през лаптоп и телефон пробвах, и пак не мога, някой друг има ли такъв проблем?

И аз не мога да качвам снимки.

Проблема не е в размера, а в браузъра. При мен също не ги качваше, но като натисна на точките горе в дясно и ми дава опция отвори в браузъра и там ги качва Simple Smile Дано ме разбирате, че не съм в час с техниката Simple Smile
Купих вчера шампоан, че дребосите се запенват яко с него, четох, рових и писах на Хед енд Шолдърс, ама отговор - таратанци. Ако някой е получил някаква информация за инстаграма да я сподели, моля.
Вчера взех Нутела от Кауфланд и добре, че не ме набиха в нас Simple Smile Първо цената е космическа за 400 грама, после като го отворих отгоре все едно имаше вода. Моя мъж я купува от Италия и там буркан 900 гр. е 9 до 10 лева Simple Smile
Взех и чипсове и ако съм разбрала правилно ще трябва да дебна в 0:00 да ги пуснат и да съм бърза Simple Smile

# 1 981
Тъжно е това с Нутела, аз също я намразих
Има разлика в качеството и вкуса

# 1 982
Купих вчера шампоан, че дребосите се запенват яко с него, четох, рових и писах на Хед енд Шолдърс, ама отговор - таратанци. Ако някой е получил някаква информация за инстаграма да я сподели, моля.

Появи се поста за участие: https://www.instagram.com/p/CVj7XnhIDZp/

# 1 983
  • Тук и там
Писах на Head and Sholders за играта им, точно  под кой пост трябва да тагваме. Не знаеха, за коя игра ставало въпрос. Пратих им линк. Сега гледам , пуснали пост , явно са се поправили Simple Smile

# 1 984
ИМАМ ваучер за ФД за 80лв. Някой ако има за размяна за другаде за ми пише, моля.

По-горе някой Си търсеше приятели в инста-може да ми пише ЛС с профила си.

Видях в близкия магазин игра с кутия на 3в1 за колело , но нямаме никакви дати.
Здравейте, аз имам за kitbag  от Pringless за 55 евро, ако ви интересува, пишете ми, а в инстаграма съм mimi.todorova86

# 1 985
Искам да помоля като си получите ваучера от Чупа, ако може да ми пишете на лично. Майка ми все още не го е получила. Ваучерът е спечелен още първата седмица.

# 1 986
Sani ставаш досадна с тоя ваучер,питай организатора,всеки ден вече само това питаш.
Включих се в нутела,лидълската само взимаме.И май това са ми участията в игри.Чакам да се активират по празниците.

# 1 987
Аз все още не мога да регистрирам бележка на Нестле.

# 1 988
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз все още не мога да регистрирам бележка на Нестле.

Винаги става много трудно.Снимам с телефона и после добавям самата снимка.Появяват се едни въртящи се кръгчета и така разбирам , че се е качила.

# 1 989
  • Варна
Здравейте, имаше ли някаква игра на нова бразилия, не намирам линк
 Благодаря 🙂

# 1 990
  • Пловдив
Здравейте, имаше ли някаква игра на нова бразилия, не намирам линк
 Благодаря 🙂
https://novabrasiliapromo.bg/

# 1 991
  • София/Търново
https://brunch.remarkethink.site/

Кой е печелившия? Таймерът е нулиран...

# 1 992
  • пловдив
Аз да питам, в играта на мура и Маги връщат ли имейл за потвърждение. Регнах бележки, но нищо не ми изписа, та даже  и “благодаря за участието” няма

# 1 993
  • Пловдив
И аз не мога да прикача снимка на кас.бон за играта на Мура. Пробвах през телефон и през компютър - не става. Обадих им се на посочения телефон за връзка, казаха че ще предадат за проблема и ще ме информират. Като получа отговор, ще пиша.

# 1 994
Като прикачвате снимка, нали натискате синята лента? От там става.

П.п моята Нутела в чашките нямаше течност, беше си супер. Аз по принцип купувам по-евтин течен шоколад, но нямам забележки, хареса ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт